Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandi

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyánk, az index is beszámolt arról, hogy Stephen Colbert, a Comedy Central egyik legjobb műsorának (a másik a South Park) műsorvezetője, agya és atyaúristene, a magyarok híresen nagy barátja is elindul az amerikai elnökválasztáson, és nem poénból, hanem (elméletileg)…..
comment:com Martin Clunes, az isten 2007.10.21 15:07:00
Mint Váncsának az ökörfarokleves, nekem olyan istenbizonyíték, hogy a Duna TV újra műsorára tűzi a Doc Martint (17:00), az undok és kiállhatatlan angol doki (Martin Clunes) kalandjait ezentúl minden vasárnap nyomon követhetjük, halleluja. A délutáni program kb. ennyi is,…..
Mármint képletesen, mert ugye Iránban nincsenek melegek, legalábbis Mahmúd Ahmadinezsád elnök szerint, tehát másképpen nem is lehet. A Saturday Night Live évadnyitójának zseniális kisfilmjét linkeljük be, sírva röhögés akkor is garantált, ha nem értik a szöveget, ha mégis,…..
Régóta keresek egy bizonyos körömlakkot. Pont olyat, mint a ChromaFlair pigmentek kagylóhéj árnyalata. De nem találtam, csak sima rózsaszín és kék színeket, de nem vagyok se Hello Kitty, se Egerszegi Krisztina, nekem színjátszós kellett. A beszerzés egyre reménytelenebbé vált,…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
értékellek mint embert urugváj 2007.06.26 12:00:00
a következő helyzetet azért nehéz lesz überelni.tudod, van az a kategória, hogy életed szerelme. sosem volt köztetek semmi, de mindig felbukkan valamilyen helyzetben, de vagy neked vagy neki nem jó, sosem vagytok egyszerre ugyanott. és akkor egyszer úgy tűnik, hogy mégis. hosszas…..
Bandi 2007.06.26 17:20:50
Garas Dezső nem vette át a Magyar Rádió által alapított Karinthy-gyűrűt, mivel így akar tiltakozni az évtizedek óta a Rádiókabarét készítő Farkasházy elbocsátása ellen. A díj 32 éves történetében először maradt el az átadóünnepség. Részletek itt meg itt...
hogyvolt Szolgálati közlemény 2007.05.15 21:12:00
Upfronts hét van, így sajnos meg fogunk csúszni az eheti Elnök emberei hogyvolttal, de jövő héten istenbizony pótoljuk. ..
Pont ezen a héten készítettem szémvetést, hogy akkor most én melyik (amerikai) csatornát is szeretem a legjobban, ehhez pedig azt a tudományos módszert választottam, hogy összeadtam, hpny sorozatot nézek per network, és így hirdettem győztest. Erre ma jön a hír, miszerint az F/X…..
Bandi 2007.04.28 11:24:46
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Mielőtt jobban belemélyednénk Fábry Sándorba, egy dologban állapodjunk meg: ha akar és odateszi magát, nagyon vicces tud lenni. Minden magyar családban van egy…..
Mint azt korábban pletykaszinten megírtuk, valamikor tavasszal már itthon is látható az Elnök emberei első évadait is jegyző Aaron Sorkin új sorozata, a Studio60 on the Sunset Strip, és örömmel jelentjük, hogy a magyar címe is ismet már: A színfalak mögött, ami szerintünk jó,…..
comment:com Eksön, Páger, zombik 2007.03.23 16:30:00
A péntek esti kocsmázás alternatívájaként felkínált tévéprogramot böngészve nem sok mindent tudunk tiszta szívből ajánlani. A két nagy kertévé eksönfilmekkel szomorít minket, az egyik egy kicsit titokzatos-eksönös John Travoltával és Sam Jacksonnal, Kiképzőtábor a címe,…..
A Duna Tv sok kellemes meglepetést szerzett már sorozatrajongóknak, ment itt a Hivatal, és az amerikai hegemónia megtörésére hivatott Pétervári banditák is, de a legújabb zsákmányuk előtt valóban le a virtuális kalappal: a Drót az utóbbi évek legelgondolkodtatóbb és egyben…..
Női olvasóink szívének megdobogtatásáról ma Peter "szemöldök" Gallagher hivatott gondoskodni, reméljük eléri a célját. Az 1955-ben született színészt kismillió mozi- és tévéfilmben láthattuk, melyekben a wiki szerint vagy pozitív, vagy negatív karaktereket…..
Subba Ami a csövön befér 2007.02.21 14:43:00
Iskolaújságot írni egyáltalán nem ciki, bár felső tagozatban már csak a menthetetlen stréberek és fontoskodó kis hülyék foglalkoznak ilyesmivel. Ezért is ért minket villámcsapásként a hír, hogy a Tv2 munkatársai saját, vicceskedő üzemi lapot készítenek, Rónatájmz címen. A…..
Valamilyen rejtélyes megfontolásból a TV2 Sas-kabaréval próbálja lazítani a nézői ellenállást a Sztárok a jégen előtt. Igen, eljött a nagy nap, végre megtekinthetjük, hogyan dob Nagy Feró és Bíró Ica hátast korcsolyával a lábán…..
Bandi 2007.02.16 18:18:01
Jogosan aggódhatnak Aaron Sorkin új sorozatának rajongói: az NBC úgy döntött, hogy egy héttel korábban leveszi a műsorról az állítólag "előre tervezett" szünetre vonuló sorozatot, és helyette az egyik legígéretesebbnek tartot midseason szériáját, a Black Donnelys…..
Rovatunk első darabja máris sorozatsznobságunkról árulkodik, itthon nem elérhető, horrible dictu, angol nyelven íródott könyvről van szó, de istenbizony csak azért ezzel kezdjük, mert öt perccel ezelőtt tettük le, és nagyon megtetszett, bizony. Ian Gurvitz hollywoodi…..
Ki ne emlékezne a nyolcvanas évek legkoolabb oxfordi egyetemi tanárára – a vagány entellektüel díszpéldányára – a homokszín zakóban, kordbársony nadrágban és barna ingben feszítő, elképesztően magas homlokú James Burke-re, aki Kapcsolatok című tudományos…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
Sorozatot forgat a magyar HBO, na jó, nem a Róma spin-offját csinálják meg Aquincum címmel, de akkor is érdemes lesz figyelni a mozicsatorna első saját próbálkozására: Darwin-díjas haláleseteket dolgoznak fel, narrátorral terhelt tízperces epizódokban.Részletek itt...
Folytatjuk a tengerentúli sorozatok méltatását, van miből válogatni. Ha csak a puszta számokat nézzük, akkor a 2005/06-os idényben 60 körüli új sorozattal számolhatunk, a mostaniban úgy 30-nál tartunk, tehát van miből meríteni bőven. Az előző etap kissé komor hangulata…..
Újév van, ideje számvetésekkel bíbelődni, visszatekingetni az évadra, satöbbi. Az a helyzet, hogy lesz külön magyar kiadása is ennek a listának, azért emeltük a címben, hogy ez itt kérem szépen az amerikai sorozatokra vonatkozik, sőt, lesz év legszarabb sorozata is, ráérünk. Az…..