Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakter

0 bejegyzést írt és 4984 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Bazmeg! 2016.09.26 12:38:01
Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!   Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go…..
Bakter 2016.09.26 15:41:16
Varánusz A foci EB margójára 2016.06.27 16:59:52
Uraim! Igen, ti, akik most jöttök haza az EB-ről.   Na, az van, hogy én nem szeretem a focit. Megvan rá az okom, ami nem Orbán Viktor és a focialista forradalma. Magyar focit egyáltalán nem nézek, nemzetközit is csak fényévenként. Ennek ellenére követtem az EB eseményeit, eleinte csak annyiban,…..
Bakter 2016.06.28 15:53:40
@gazoló:
Mi vagyok én, überes? hogy csak úgy elvigyek valakiket a végtelenbe meg tovább?
Bakter 2016.06.28 15:58:26
444.hu/2016/06/28/az-obudai-fidesz-alelnoke-szerint-a-kvotanepszavazassal-vaghatunk-vissza-a-belga-valogatottnak

Hol a bánatos fszombam vették ezek az agyukat? Leértékelésen az ócskásnál? Viccelnek, pedig azt sem tudják mi az.
Bakter 2016.06.28 16:38:47
@parti_giano:
Tegyük fel, a franciák ellen kapunk ki, akkor Felcsúthoz-csatoljuk-Trianon kampányt viccelne a faszbukkra a narika faszika? Vagy ha az angolok ellen, akkor csak-azért-se-váltok-innen-ki kampányt? És ez a vezető baszkli, akkor milyen lehet a vezetett?
Varánusz Orbán Viktor azt üzeni 2016.06.20 08:01:05
Orbán Viktorban megfagyott a vér mikor elmagyarázta neki valaki, a Brexit arról szól, a britek gondolhatják úgy: "van élet az Unión kívül is". A vak is láthatja, tenni kell valamit, kéne valahogy szólni nekik, hogy nahelló, azért gondolkodjanak már picit!!!!! Mivel a kopaszokat kiküldeni…..
Bakter 2016.06.20 15:29:59
@parti_giano:
Ez a déli mél olyan, mint a jó ebédhez szól a levél? Ide hallom a gyíkemberek reszketését, amint remegve üzennek sorossal gyúcsánynak, csináljon mán valamit.
Bakter 2016.06.20 15:40:55
@rdos:
Épp eszű ember nem hiheti, hogy egy jelenkori olimpia rendezése egy ekkora gazdasági háttérrel rendelkező országnak rentábilis lenne.
A melldöngetést, hogy meg tudjuk csinálni, meg büszkék lehetnénk rá most hagyjuk a picsába, mert azt senki sem vitatja. De büszkeséggel még egyetlen ember sem lakott jól a világban, viszont bele már pusztult elég sok.
(És azt is tudjuk, hogy a tűz közelében lévők marha jól járnak már csak a pályázással is.)
Bakter 2016.06.20 15:56:09
@parti_giano:
Minek keménytökösködnöm, amikor kapok egy bankot? Meg apanázst is hozzá, ha jól billegtetem a szemafort.

A britek meg hülye angolok, angol hülyék, mert csak szólniuk kellett volna a csútinak, és az 2/3-dal 1/2 óra alatt megszavazza, hogy mit akarjanak. Elvégre most is megmondja nekik, szerinte mit akarjanak. Tehát álljon vigyázzba előtte az egész szigetlakó banda királynőstől és miszterbínestől, a kutyaúristeni neki.
Tegnap megünnepelték az alaptörvény aláírásának ötödik évfordulóját. Szétszórtak pár magasztosnak szánt ám üres frázist, Plagi bátyánk morális töltetről motyogott, Szájer pedig közölte: nem lett igazuk a gúnyolódóknak. Orbán idegen erők haragjáról hadovált, majd jött Kövér, és bemutatta ennek az…..
Bakter 2016.04.26 15:08:29
@Gábris szomszéd:
Egykutya.
(Gondolod, kínozom magam azzal, hogy efféle videókat megnézzek? Mind ugyanazt a süket szöveget löki, amit reggel egy pendrive-on belenyomattak a fejébe /az adatmennyiség 46,5 bit - többet nem bír a memóriakapacitás/. Ha pedig kimaradt a pendrive-osításból, akkor meg bárgyú vigyorral a képin továbbmegy a folyosón a zártosztályra, ahová a tudósító már nem mehet utána. Főnagy, vagy kósza - ugyanaz a segg, csak más nyakkendőben.)
Egyébként a Lajos is mondott már ilyen "frappánsat".
Bakter 2016.04.26 15:30:02
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egyre több avar van az erdőben, vagy zavar az erőben - ezeknél már a lófasz sem tudja, mire gondoljon. Talán érzik a trón inogását. Márpedig arról a magas pulpitusról, ahol áll, bazinagyot tud borulni.
Bakter 2016.04.26 16:44:52
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gondolom a mezős, izé a tarlós abból indul ki, hogy nekik is két kerekük van, mint a bringásoknak, ergo szakszemmel látják a problémában a küllőket.
Veszettül kíváncsi vagyok mi járhat most Orbán fejében? Milyen érzés lehetett "forradalmi" beszédet mondani úgy, hogy a: közben gatyáig elázol, b: látótávolságban ellened beszélnek, c: tudod, hogy a délutáni program magában nagyobbat pukkanhat, mint a két délelőtti performansz? kép: Viktor…..
Bakter 2016.03.16 21:57:14
@PeniValdes:
Estére lett is bircapörkölt.
Bakter 2016.03.16 22:12:41
@Gábris szomszéd:
Néhány évvel fiatalabb vagyok, mint Yoda.
Bakter 2016.03.16 22:29:42
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Valaha volt egy busztípusunk. Az első ceruzavonástól az első kész prototípusig mindössze kilenc hónap telt el. A család máig a világ legnagyobb darabszámban legyártott típusa. Akkor értettünk a buszgyártáshoz.
Aztán jött ez az antiprotonfinghajtású ügyeskedő...
Házmester urunk Vezérünk és A Párt akaratából megszavazta, hogy ne lehessen a jegybank alapítványait zavarni lopás közben. Aztán meg eszébe jutott, hogy különvéleménye van neki.  Csak úgy szóban persze, ahhoz nem elég bátor, hogy a különvéleményét szavazat formájában is megmutassa.  Elképzelem azt…..
Aszonta nekünk a lázárjános szinte napra egy évvel ezelőtt Farkas Flórián sötét üzelmeiről:  „nem volna szerencsés prekoncepciók, sajtóhírek vagy névtelen feljelentések alapján vizsgálatot indítani" Aztán mit tesz Isten, a vizsgálatot csak muszáj lett elindítani, lefolytatni, és az eredményeit…..
Lázár tegnapi kormányinfón nyújtott teljesítménye zseniális. Hányingerkeltő, de a maga nemében mégis zseniális. Az is igaz, hogy ebben a stílusban akkor szokás üzengetni, mikor már be teccettünk kulázni, és a szar kíméletlenül marja már az ánuszt, de mégis. Első körben elővették a Sorosozást,…..
Viktor és a fiúk "gyorsan és határozottan" megoldották az oktatásproblémát: Czunyiné ment a levesbe, átszervezik a KLIK-et, és az igazgatók kapnak bankkártyát, mivel legalább a krétát ki tudják fizetni. Jippiájé, örvendjünk, kormányunk meghallotta a tanárok-szülők szavát és "azonnal" cselekedett.…..
Bakter 2016.02.11 22:00:55
@Gábris szomszéd:
Lófaszt értesz. Semmit sem értesz, ahogy az itt lakó idióta nép nagyrésze sem érti. Mondja az ostoba klisét: a japánok perverzek.
Oszt ezek a "perverzek" mégis mindenféle erőltetett bigott erkölcsözés és annak kényszertanítása nélkül is a becsületet teszik mindenek fölé. Ott ez a mindennapi kultúra és hagyomány, vagyis az élet természetes része.
És itt, a sok melldöngető szíriuszi ivadék földjén?
No ez az cimbora. Más népeket nem lenézni kéne, hanem tanulni tőlük.
Bakter 2016.02.11 22:59:57
@Gábris szomszéd:
Magadra vetted? Nem tehetek róla. Nem látom, hogy az alany helyén a te neved lett volna.
Egyébként meg te jöttél elő a japán példával. Én csak hozzátettem néhány plusz információt.
Hogy ebből intellektuálisan kinél mi hasznosult, az már más kérdés.
Bakter 2016.02.11 23:03:07
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nekem odaadhatnák tartós kipróbálásra Az utolsó vacsorát, mert saját fotelból szeretném tanulmányozni Da Vinci belefestett kódjait. Hátha benne van a következő Puskás-FTC eredménye is.
Varánusz Hányingerország 2016.01.26 10:23:28
Ritkán jutok el odáig, hogy olvasom a híreket és csak azt érzem: a faszkivan ezzel az országgal. Szoktam felháborodni, méltatlankodni, érzem magam időnként szarul azért, mert az engem képviselők úgy működnek, ahogy, és én ezt szánalmasnak vagy cikinek tartom. De az elmúlt napok történései... Nálunk…..
Bakter 2016.01.27 14:53:56
@The real Donky:
Mondom én, hogy működik a kozmikus szintű összeesküvés az igaz múltunk jogos bizonyításának ellehetetlenítésére. Mert erről pl még én sem hallottam. Csak arról, hogy a Roswellben lezuhant interdimenzionális térbárka valójában ilyen egyértelmű bizonyítékokat próbált kicsempészni a bolygónkról, amik a valódi eredetünket bizonyították megcáfolhatatlanul. A többit pedig Tunguzkában semmisítették meg anno egy ionpumpagenerátoros protoncsúzli multipulzációs csapágygolyójával. A többiről nem is beszélve. Nekem az a 65 millió évvel ezelőtti, yucatáni pifpuff is gyanús.
Nem szabad azt sugallni - semmilyen formában - hogy a választópolgár véleményt nyilváníthat - akár így is értelmezhető a Kúria olimpiai és városligeti népszavazást elkaszáló döntésének indoklása. Mert ami el van döntve, az már el van döntve, nincs okoskodás, belepofázás a nagyfiúk játékába holmi…..
Bakter 2016.01.21 12:47:18
@látjátok feleim szümtükkel:
A csúti vonal nyomtávját 150 évre titkosították, így a kérdésedre nem tudok egzakt választ adni. Hacsak Előd a Nemzeti Feljelentő Hazafi feljelentését kockáztatva nyilvánosságra nem hozza az adatokat.
Bakter 2016.01.21 15:34:33
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kelet-Mordorban is felborult a torony, és csak két kis szőrös lábú pöcsi kellett hozzá, akiknek még lézerkardjuk sem volt.
Bakter 2016.01.21 15:40:18
444.hu/2016/01/21/az-etyeki-kisvasutat-sem-az-eszeert-fogjuk-szeretni

Azt már közismert, ki a buzifoci-buzi a brancsban.
Most már igazán szeretném tudni, ki nem kapott gyerekkorában terepasztalt az apjától, hogy tisztuljon a kép legalább így céhen belül. Aztán megpróbálom rásózni a korábban emlegetett 400 ezer beton talpfámat. Viszont bizsereg a mellemben a nemzet, hogy hamarosan a 10 millió bakter országa leszünk.
Sose gondoltam volna, hogy Tarlós főpolgármester ekkora csibész is tud lenni. Azt tudjuk egy ideje, hogy a szópárbaj elől nem ugrik el, tökmindegy neki a lázárjános vagy horváthcsaba. De amikor csalódottságában Orbánt is együtt leckézteti a többiekkel, az más minősége a szájkaraténak. Az Index…..
Bakter 2016.01.14 14:52:43
@gazoló:
A múltkor láttam, hogy egy kádéempés afterpartyn személyesen a hardtechzsoltár rackacmaszkülső-alfalui DJ SundaycloseHero celebrálta a bulit. Állítólag akkorát ütött a banzáj, hogy megkondult a vatikáni kisharang is lökethullámtól. Persze csak erkölcsösen.
Bakter 2016.01.14 15:18:14
@parti_giano:
Kapja meg az oszit. Aztán prezentálom a listát a jobb oldali oszlophoz.
Így jó lesz?
Lassan nem marad egy véletlen szeglete sem az oktatási rendszerünknek, ahol béke, nyugalom vagy legalább unalom lenne. A gimnáziumi tanárok után a tanfelügyeletet ellátó mesterpedagógusoknál is kiborult a bili. Átverték őket és kifizetetlenül vannak megzsarolva. Csinos kis történet a…..
Azanyádpicsáját!  Mit képzelsz te, he?!?!?! Csak így, ukmukfakk? Felmondani egy szponzori szerződést? Egy világnézet miatt? A világ legnagyobb magyar Nemzeti Előadóval? Hát ki a kurvaanyád vagy te köcsög, hogy így válogatsz? Mi a véres gecit képzelsz magadról idegen tőke…..
Helyetekre, lányok-asszonyok!  Nemzetünk nagyjainak, a házmesternek meg a kántornak hányszor kell megmondania a megértéshez, hogy a nő = szülőautomata a pina körül? Komolyan, csajok, há'ménem lehet ezt már megérteni? Ti újra és újra csak pofázni, boldogságosan érvényesülni…..
Bakter 2015.12.15 21:26:07
@Gábris szomszéd:
Látom, fogtad a lényeget.
Nem kell vetésforgó, csak józanság, és bölcs előrelátás. Előbb legyen kész az interplanetáris űrrakétánk, amivel elvihet egy bőrkötéses Alkotmányt egy neronauta a Marsra. Aztán jöhet az olimpia is.
Bakter 2015.12.15 21:28:12
@habakuk000:
Hát végülis... Elvégre a foci eb-re kivitte a csapatot.
Bakter 2015.12.15 21:42:17
@parti_giano:
Mindig is terepasztal szerettem volna gyerekként.
Most van aki bankot, van aki kultúrát, van aki stadion, más tévécsatornát kapott - én terepasztalt, nagyot. Mer a Ner!
Átlátható lesz a földeladás - bizonygatja fazekassándor vidékrontási miniszter, akinek már a földbérlet pályázatok alkalmával is sikerült időutazásba keverednie. Nem átlátható hanem átlátszó lesz ez, baszod, állítja Raskó György, az Antall kormány államtitkára.…..
Bakter 2015.10.12 13:52:27
444.hu/2015/10/12/holgyeim-es-uraim-most-pedig-kovetkezzek-szijjarto-peter-haja

Levegőt, bazzmeg! Bazzmeg!

Levegőt, bazzmeg! Bazzmeg!

Levegőt, bazzmeg! Bazzmeg!

Levegőt, bazzmeg! Bazzmeg!

Levegőt, bazzmeg! Bazzmeg!

Hát ez, hát ez, hát ez, háp, háp, háp, bazzmeg.
Lázár János meglepő dolgokat produkál mostanában. Tegnap például váratlanul olyan őszinte volt, hogy szerintem a mezőgazdasági albizottság ülése után nyomban vért vettek tőle és azóta is nyomozzák, hogy a picsába került a vérébe nátrium-pentotál.   A megmámorosodott…..
Vicces csávó ez a mi Viktorunk. Miután Kósa kiesett a potenciális örökösök közül ő tovább versenyezteti a két állva maradtat - Lázárt és Rogánt - hadd hirigeljék egymást az ő szórakoztatására. Miután Lázár cárevics közölte időben, hogy számára Rogán cárevics az…..
Bakter 2015.09.25 20:52:04
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A blog témájánál maradunk, akármiről beszélünk. Fabius ugyanis a közéletről ír. Márpedig a magyar közélet és minden ami hozzátartozik, vagy akár a legcsekélyebb mértékben összefüggésbe hozható vele a futballhuliganizmus szintjére süllyedt. Legyen szó a külügyminiszteri megnyilvánulásokról, vagy az itteni kommentekről.
Bakter 2015.09.25 20:55:52
@látjátok feleim szümtükkel:
Nekem erről az Andrásról mindig egy kanál alakú lapát jut eszembe. Amivel a pöcegödör tartalmát keverik. A Lófaszt Más a Politika, ezt önmaga bizonyítja.
Bakter 2015.09.25 22:24:16
@jaegtoer:
Nem csak erre céloztam, hanem az élet minden területén kiterebélyesedett közbeszédre. Mindenki mindenkit anyáz, és idegbetegen leordítja a fejét, mindenhol, mindenért. Én is, te is, ő is. Ez a rothadó politikai métely lecsurgott egészen a családi, baráti, munkatársi szintekre is, minden kapcsolati rendszerbe. És ebben soha el nem évülő szerepe van ennek a mocskos bandának, ami a "pénzt, paripát, fegyvert" birtokolja most. Remélhetőleg a történelem szemétdombján végzik, de nekünk nincs arra időnk, hogy ezt megvárjuk. Évtizedekre baszták vissza közéletet és közbeszédet a pöcegödörbe.
Ezért is menekül innen mindenki, nem csak a pénzért. Még idegennek is jobb lenni más országban, mint magyarnak idehaza.
Kiülésezte magát az EU. Eredmények vannak legfeljebb Vezérünk szomorú: se a görög határvédelmi egységek létrehozását, se a gyodáját nem támogatja az Unió. Százezermillió veszély ide, átdübörgő menekültáradat oda, csak nem akarnak kontinens szerte elismert hőst faragni a…..
Bakter 2015.09.24 21:04:53
@jaegtoer:
"A minap végvári kapitánynak nevezte ki magát."

Az információ alapvetően téves. A helyes megnevezés: végbélvári kapitány.
Dózsa György pedig nem lesz, mert róla csak metróállomást neveztek el. Állítólag Ulászlós Enterprise akar lenni, mert arról meg űrhajót, méghozzá zászlósat.
Bakter 2015.09.24 21:11:43
@Orica Középföldi:
@jaegtoer:
Nem 2/3-dal, hanem 2-3 kőbányával kéne kezdeni. 16 ezer voltos gyodával körülvéve. Ahová lehetne delegálni a jelenlegi rezsim meghatározó alakjait, a seggükhöz plagenpléj üzemmódban kapcsolódó lakájaikkal. Zsugatársaságként mehetne velük a strómanbrigád, a hűbérurak és kapcsolódó felsőszintű hivatali és vállalati vezetők. Aztán amikor ezeknek a napi programja, és elszállítandó kőfejadagja tisztázódott, szerintem baromi gyorsan összeállna ez a bizonyos ütőképes, szakmai kormány.
Bakter 2015.09.24 22:53:40
@Imola Helyesi:
Remélem ezt az alakítást csak viccből csinálod.
Ha komolyan, akkor elnézést.
Az Új Időszámítás első hete után pont ugyanolyan zavartalanul áramlanak keresztül rajtunk a menekültek, mint a Régi Időkben, mégsem volt teljesen értelmetlen a röszkei zavargás kirobbantása. Lehet mutogatni micsoda erőszakos állatok ezek, és tanári módon szopórollerre…..
Bakter 2015.09.20 16:59:50
@Заграница нам поможет, запад с нами.:
"a Szent Föld, Szíria, Anatólia virágzó keresztény területek voltak, amíg a muzulmánok el nem foglalták."

A keresztények előtt meg nem volt ott senki, értem.
Bakter 2015.09.20 17:01:46
@látjátok feleim szümtükkel:
"Sajnos már nem a gyurcsányahibás szakasznál tartunk."

Óh, dehogynem. Csak meg kell hallgatni időnként a bámulatos előremenetelt mutató rokkánt meg kószát.
Bakter 2015.09.20 17:15:18
@Bakter:
Mondom:
"Felszólítjuk Gyurcsány Ferencet és a magyar baloldalt, hogy hagyja abba a felelőtlen nyilatkozatokat és a bevándorlók hergelését, mert ezzel a magyar emberek biztonságát veszélyezteti!"
Ha eddig nem volt világos miért Mr. Ananászháré lett a külügyminiszter, akkor az utóbbi napok világossá tették: Kellett egy pöckölhető fejű beszélő bábu, aki hasát megnyomva felmondja/lejátssza a felinstallált üzenetet. Mindenki hülye, senki nem képes XXI századi…..
Bakter 2015.09.18 23:06:29
@Gábris szomszéd:
Pont.
@Imola Helyesi:
Jobboldali portál, az milyen, baszki? Hol van ebben az országban jobboldal?
Kis cicám, én pár éve kitöltöttem egy neves intézet meglehetősen vaskos kérdőívét, ami pont azt volt hivatott eldönteni, melyik politikai oldalhoz tartozom. Meg fogsz lepődni, bizony az jött ki, hogy jobboldali beállítottságú vagyok. Igaz, hogy ez a kérdőív nem a magyar tagozódás alapján készítette el az eredményt. Mégis, hogy a francban van az, hogy én a "ballibancs", magát vallásosnak nem tartó, egyházhoz nem tartozó ember több empátiát mutat a menekültekkel szemben, mint sok nagypofájú divatkeresztény? Lehet, hogy azért, mert tényleg én vagyok a jobboldali, nem ti? Ne válaszolj, nem tudsz.
Bakter 2015.09.18 23:09:57
@Imola Helyesi:
"Ne izgasd magad van itt még sok jó elme, művész."
Kerényi, meg az ő csodás festőművészei. Meg a bajer. meg a szaniszló.
Azt meg honnan szülted, hogy elmenetem?
Varánusz Orbán, te tróger! 2015.09.16 10:04:49
Aszongya ez a Ponta, hogy te, Viktorunk semmivel nem vagy különb Szíria vagy Líbia vezetőinél. Tudom, tudom, téged mindig bántanak meg amúgy is, egy román okvetetlenkedését égre emelt tekintettel és lemondó sóhajjal illik kezelni. Ám ha azt vesszük, hogy legfrissebb…..
Bakter 2015.09.17 20:37:42
Ilyenkor este mindig eltölt az illuminati, úgyhogy ismét hálaimát remegek Alsó Felcsúti Genralisszimuszért, amiért meg vagyok mentve a mai napon is. Ezért, mint a jó hívő a rózsafüzéren, én is végigrebegem a történések imájának storyboardját. Bár tudom, hogy egyeseket a tények és az univerzum törvényszerűségei nem zavarnak érvelésükben, sőt a Jóisten intelmei és parancsai sem. Lássuk hát:
1, AF Generalisszimusz több hónappal ezelőtt értesül a készülődő menekülthullámról. Mint jó vezetőhöz illik, nem kezdeményez a lehetséges migránsútvonalon fekvő országokkal több oldalú egyeztetést a probléma kezelésére. Nem. Inkább bőkezű adakozóként többszázmilliós adományt ad felebarátjának felvilágosító plakátkampányra, és milliárdokért megkérdezi alattvalói véleményét is.
(Néhány száz migráns ezalatt átkel az országon, békésen, észrevétlen.)
2, AF Generalisszimusz bejelenti a Nagy Védmű megépítését a szerb határszakaszon. A Nemzeti Dzsoda ellen tiltakozó szerbeket pajkos mosollyal megfricskázza, ezzel az ügyet elintézettnek tekinti. Ahogy kell.
(A hírre megrémülve kissé mégtöbbszáz menekült kelne át a hazán.)
3, AF Generalisszimusz kimondja, nem oda Felcsút, ez itten nem lészen kompország. Ezért a mégtöbbszáz menekültet elkezdi begyűjteni a nyájba, és felpufferelni, mint a jókeresztény kondenzátor. De mindig gondol az alattvalókra is, ezért a barátilag nyájbagyűjtött vendégeinket szétosztja az országban, hogy más is láthassa őket, mint egy rezervátumban, ne csak a délvidéken élők.
(Egyretöbbszáz menekül hatolá be a nerbe.)
4, AF Generalisszimusz érzi, nagyolódik a feszültség, ezért ahogy egy kötelességtudó kondenzátor teszi, kisül, nagy csattanással, kékes szikrával, babgázózonnal. Imigyen ráborítva megunt vendégeinket a nyugati szomszédunkra. Majd közli, néhány nap múlva lehúzá a rolót a határon.
(Erre a hírre nagyontöbbszáz menekült menekülé felénk.)
5, AF Generalisszimusz igaz emberhez hűen, a megjelölt időpontban kapuzárási pánikot celebrál. Valódi keresztényi eljárással nem enged több vendéget a házába, ott tartja őket - ha kell szelíd erőszakkal - a szomszéd kertjében. A környező lakók persze tiltakoznak, de hűséges pajzshordózója, bámulatos diplomáciai érzékkel, kétszavas diktafonként oldja a viszályt: "nettó hazugok".
(A utánpótlástöbbszáz vendég pedig úgy gondolja, hogy ha a főutcáról nem is, de hátulról a tyúkól mögül, ahol még nincs kerítés, be lehet jutni Nerniába. S lőn!)
Még nincs vége a mesének, csak most pihennek a legények.
Bakter 2015.09.17 20:46:13
@nincs_itt:
Na látod, eljutottunk a közös nevezőre: a választ senki sem tudja. Ezért kibaszott hamis most az örömködés a "sikeres határzár" miatt. Az maximum rövid időre oldott meg bármit is, ha egyáltalán megoldott. Nekem az a véleményem, nem oldott meg semmit, csak tovább bonyolította a dolgot, és kényszerű helyzetbe sodort több környező országot. Ezek biztosan sokáig imába foglalják majd ennek a végtelenül aljas, arrogáns, csak a belpolitika pillanatnyi érdekei mentén szartkavaró trógernek a nevét. De az övével együtt a tiédet, az enyémet, meg a többiekét is. Kibaszottul függetlenül attól, hogy ki melyik politikai irányzattal szimpatizál. A felkavart együtt fogjuk szürcsölni még jó sokáig, az biztos.
Új napra ébredtünk mi, és a hozzánk/rajtunk keresztül menekülők is. Időszámítás-indító Orbán szerint lesznek akik bajba kerülnek, és a Nemzeti Látnoknak pár óra alatt beigazolódott jóslata. - Az első kerítésátvágók máris megérdemelt büntetésük felé tartanak, -…..
Bakter 2015.09.15 22:27:16
@Gábris szomszéd:
Na akkor érdemben a 23 millió románról.
Kicsi szívem. Én éppenséggel olyan településen lakom, ahol a román forradalom utáni években - de később is - igen szép számmal telepedtek le erdélyi magyarok, gyakorlatilag komplett új lakónegyed született a szántóföldek helyett. És azt kell mondjam, hogy kezdetben voltak is súrlódások, akár közbiztonságilag is, még a nagymagyar érzelműeknek sem tetszett mindegyik erdélyi testvér viselkedése. Tudod az is visszatetsző volt, amikor nem akarták hogy tudd, miről beszélnek, akkor átváltottak magyarról románra. Ismerek többeket közülük.
20 év távlatában ezek a negatívumok nyilván már mérséklődtek, de a "román" simán megmaradt a köznyelvben rájuk vonatkozóan. És érkeztek Kárpátaljáról is. Az idénymunkák idejére még manapság is sok erdélyi jön ide dolgozni a földekre. Pedig elég messze vagyunk Erdélytől.
DE most jön lényeg, amiért ebbe belevágtam. Hogy sem az MDF sem a fityesz kormányzatok nemigazán siettek ezeknek az embereknek állampolgárságot adni. Mondom, sokakat ismerek közülük, olyanok is akik emiatt a "nagymagyarérzelmű" kormányok miatt sok-sok évig hontalanok, baszki, HONTALANOK voltak a papírjaik alapján. Ott már nem, itt meg MÉG nem voltak állampolgárok évekig.
Úgyhogy ne ugass itt nekem 23 milliórománozásról.
Bakter 2015.09.15 22:34:12
@Gábris szomszéd:
Figyelj, ha ilyen nagy leleplezésekre vagyok kíváncsi, akkor megnézem valamelyik szószparkot. Az is van ilyen hiteles és bizonyítható, mint ezek.
Bakter 2015.09.15 22:42:13
@Gábris szomszéd:
Akkor miért is kell felemlegetni folyton a 23 millió románt? Olyanok fejéhez vágni, akik sohasem támogatták álságos politikai gennyezéssel a kettősállampolgárság ilyesfajta intézményét?
És hogy belegázoljak a lelkedbe, az évszázad árvize kapcsán tapasztaltuk a dzsobbik csodálatos tevékenységét is. Valahogy a valóságban nem azt láttuk, amit a propaganda, többek között a tiéd mutatott. Láttuk a köcsögöt, akik kedélyesen videózott, meg fényképezett a faszbukra, miközben mindenki melózott, mint a barom a zsákolással, mert átszakdt a gát. Persze a faszbuknézők nem tudhatták, hogy serényen dolgozó emberek a helyiek, és nem a dzsobbikosok. Akik a szendvicsfelzabálásban serénykedtek. Azóta különösen szeretem őket, és nevezem propagandakamupártnak.
Tegnap Feri kidobolta amit ki kellett. A menekült ügyet felhasználva szidta Orbánt ahogy kell, üzent Európának, hogy ő támogatná a kvóta rendszert, minket szívünk kinyitására kért, és mondott olyat is, amitől a jobb és szélsőjobb a migránsinváziónál is sokkal jobban…..
Bakter 2015.09.14 23:14:48
@Knósszosz:
Nagyon remélem, hogy belegabalyodik a szerelmetes drótjába. Szimbolikusan - de az sem zavarna különösebben, ha ez valóságosan is megtörténne. Kint a néptelen pusztában. Ahol senki sem jár. Legalább három hétig. A negyedik héten kaphatna egy drótvágót...
Bakter 2015.09.14 23:19:36
@Ad Dio:
Égek. Vágyok. Párbeszédre. Veled. Hogyne.
Kösz, viszont.
Pont.
"Szolidaritásból Magyarország az első helyen áll"   Akkor most merengjünk el azon, mi lenne ha szolidaritásból az utolsó helyen állnánk. ..
Bakter 2015.09.05 21:13:53
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem láttad a plakátokat, baszki. Kéken fehéren rajtuk volt, hogy
"A menekültek elveszik a magyar férfiak csajait."
Bakter 2015.09.05 21:27:51
@látjátok feleim szümtükkel:
A miniszterelnök intézményét a nemnevezünknevén olyan szinten degradálta, hogy én ilyen pozícióba nem is vágyom. Mennyivel kellemesebb a diktátoré. De szép is lenne a kőfejtő oldalába vájt, légkodicionált magánlakosztályamból alátekinteni oda, ahol 40 fokban hordja a követ többek között a kopaszra borotvált, de jól bezselézett fejű szíjrágó exkülügyér.