Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toria

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy olyan autósülést találtam, ami megoldhatja a sokgyerekes, de kiskocsis családok gondjait, arról nem is beszélve, hogy külföldi utazásoknál az autóbérléseknél el lehet felejteni az autósülést, mint extrát. A Bubble Bum autósülése ugyanis annyira incifinci helyen…..
Igaz, még tombol a nyár, ám a gondos szülő, már azon töpreng, hogyan állítsa össze leendő ovis gyermeke ruhatárát. Az otthon mindennap használatos és az úgynevezett, ünneplős holmik talán nem elegendőek, praktikusak, vagy esetleg nem olyan divatosak!? Bizony a divatnak már ebben…..
Gyerekszoba Fa-habtapilap? 2009.10.30 09:58:00
Majdnem. Alapvetően habtapilap. Ami, ugye, alapjában véve baromi gusztustalan egy találmány - mint azt már többször kifejtettem -, bár igencsak praktikus. Hiszen jól szigetel, stabil, de mégis puha felületet ad ahhoz, hogy a gyerek játsszon és essen rajta, emellett pedig viszonylag…..
toria 2009.10.30 13:17:43
A babát tápláló placenta nálunk szülés után a kórházi gyűjtőbe kerül, ahonnan aztán vagy a kozmetikai iparban hasznosul újra, vagy megsemmisítésre kerül. A régi időkben - és az állatoknál még mindig - a placentát megetetették az anyával, hogy a szülés után mielőbb…..
toria 2009.10.05 13:10:36
JeongMee Yoon akár a fenti címet is adhatta volna fotósorozatának, amint azt alant láthatjátok. De ő inkább a "The Pink & Blue Project"-nek nevezte el, ami annyit tesz, hogy a rózsaszín és kék terv, projekt. Az alapötlet onnan jött neki, hogy 5 éves lánykája nagy…..
Talán itthon még nem annyira elterjedt az új jövevények érkezésekor üdvözlő kártyát adni, küldeni - vagy csak mi nem kaptunk anno egyet sem -, de szerintem igazán meg lehetne honosítani ezt a dolgot, mert kedves gesztus. Nem mellesleg pedig, el lehet tenni a gyerek emlékeknek…..
Archie Anderson érdemeit sem kell hosszasan méltatni, mondjuk egyszerűen azt, hogy nélküle sem lenne olyan a blog, amilyen, amiért nagy-nagy köszönet neki:A félrefordításoknak külön kategóriája az, amikor a ferdítő nem ismer (fel) egy kifejezést, és szó szerint lefordítja. Két…..
toria 2009.09.07 11:37:49
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
toria 2009.07.15 09:36:28
Mi szoktuk a csajokat majmócának hívni, mert olyanok néha, amikor rajtunk csüngnek, mint a kis majmok, akik nem eresztik anyájukat. Ez jutott eszembe a Cité Fuzz sapkákat látva. Kötött, retrós szín- és formavilágú, majomfüles sapikról van szó, amiket így, nyár közepén nem…..
A Pölka színei tényleg szemkápráztatóak. Azt írják, hogy megmutatják az új utcai stílust, és mennyire igazuk van, hiszen mindig is probléma a gyerek szemmel tartása a tömegben.Én, ha tudom, hogy sok ember közé megyünk, mindig nagyon színes pólót adok rájuk, hogy tuti…..
Ezt nem lehet megtartani magunknak: hála a blogoknak és hála Nektek, nemrégiben felkértek egy cikk megírására a HVG-től. Akit érdekel, az elolvashatja a HVG Lifestyle Plusz 2009  című, ma megjelent különszámban, a 74. oldalon!És egyúttal hadd büszkélkedjünk még egyet!…..
Gyerektrend Alkot az Olvasó 1. 2009.06.30 17:27:00
Úgy tűnik, az Olvasók alkotókedve a Gyerektrend tematikájával kapcsolatosan is megvan, jól példázza ezt Pamina alant látható műve, melyben - a következő levél kíséretében - egy ünneplő szoknyára vonatkozó ötletet osztott meg velünk:"Szia!Akkor íme, alkot az…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 13. 2009.06.29 18:09:00
Bár a címben szereplő szám a babonásoknak szerencsétlennek számíthat, én mégis szerencsésnek érzem magam, hogy megmutathatom, mit küldött nekünk 1kriszta nevű olvasónk! "Sziasztok! Másfél éves kisfiam szobájában sok mindent magam készítettem, annak idején az ágynemű…..
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
Gyerekszoba Húzkodd, mint az ABC-t 2009.06.17 14:31:00
Csodaszép komódot mutatunk most Nektek, bármelyik kisiskolás szobájában jó helyen lenne, már csak gyakorlásképpen is, de még tárolónak sem utolsó. A Kent and London kézzel készített bútorai közül ezt a szépséget, az Alphabet komódot a régi nyomdai betűkészletek ihlették,…..
A patchwork az a dolog, amit általában mindenki szeret, már csak azért is, mert olyan ismerős, otthonos érzetet kelt az emberben. Sokan szeretik, de kevesen művelik, mert azért elég komoly kézügyességet, anyagismeretet igényel, arról nem is beszélve, hogy egy-egy darab elkészítése…..
Gyerekszoba Ház, ami asztal 2009.06.08 14:30:00
A milánói bútorkiállításra készült ez a Ninetonine asztal, ami kisház és rajzasztal egyben. Sajnos még nem kapható, de reméljük, akárcsak a csirkénél, hogy mielőbb piacra dobják. Nagyon jó ötlet így keresztezni a játékokat, hogy egyben bunker, babaház és alkotósarok legyen…..
Gyerekszoba Fészket a kertbe 2009.06.03 15:04:00
Bevallom őszintén, nekem az egyik kedvencem Tord Boontje. Egyébként is odavagyok az egyszerű virágformákért, amik aztán akár már burjánzó dzsungelt is alkothatnak, de Boontje leomló, kavargó virágdíszítései különösen tetszenek. Nest (Fészek) elnevezésű kerti széke pedig…..
Gyerekszoba Csorog a kiságy 2009.06.03 10:22:00
Vicces-érdekes kis darabot találtam a Midas kínálatában. Már a cég honlapja önmagában is érdekes, de ez a kiságy különösen. Általában a rácsokkal csak annyiban szoktak eljátszani a designerek, hogy helyette valamilyen érdekes mintával ellátott modult, netán plexipanelt…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 8. 2009.05.28 14:54:00
Mert Olvasóink kifogyhatatlanok az ötletekből, és nem mellesleg hihetetlen kreativitással, valamint kézügyességgel vannak megáldva. Jó példa erre jolikaM levele, melyhez hasonlókat még szívesen látunk a postaládánkban.„Négy éves kislányom imádja a mellékelt képeken…..
toria 2009.06.02 21:49:26
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 9. 2009.05.29 09:10:00
Krizzta nevű olvasónk még a Föld Napján határozta el, hogy felhasználja a felesleges tojástartókat otthon némi kreatívkodásra. Döntését tett követte, melyet egy levéllel fejelt meg, s ím, ez lett a végeredmény: „Szia, nehezen, de megszülettek, küldök pár képet. A…..
toria 2009.06.02 21:48:26
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 10. 2009.06.01 10:00:00
Jubilál rovatunk, ami megint csak arra az ezerszer elmondott tényre utaló bizonyíték, hogy Olvasóink rendkívül lelkesek és kreatívak, ráadásul jó szervezők is lehetnek, hiszen gyerek, háztartás és talán még munka mellett is képesek időt szorítani egy kis kézművességre. Az…..
Gyerekszoba Gyurmaszék 2009.05.25 17:45:00
Elnézve a képeken látható tárgyakat, nekem elsőre az jutott eszembe, hogy a mindjárt-ötéves Borcsa csinál hasonló székeket gyurmából, ha nem nagyon erőlteti meg magát. Aztán felötlött bennem, hogy a mindjárt-hároméves Dorka is ilyen dolgokat szokott festeni, igaz, ő nem gondol…..
Akinek már van gyereke, az tudja, akinek még nincs, az meg azért sejti, hogy az első idők éjszakái sok mindenről szólnak, csak az alvásról nem. A pici bioritmusa még véletlen sem úgy működik, mint a szülőké, ráadásul az éhség is rendszeresen gyötri még éjjel, így…..
Bizarr a cím, de a döbbenettől köpni-nyelni is alig tudunk. Merthogy konkrétan ez történik az alant látható elefántcsúszdán: a gyerek az elefánt fenekéből csúszik elő. Ehhez mást nem is tudok hozzáfűzni: durva, bizarr, de azért rötyögtem rajta egy sort. Már csak…..