Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BTF Laci

8 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hm!Mit is mondhatnék, mikor 5, öt, ÖT (!) hónapja nem írtam semmit? Amúgy pontosan tudom miért nem írtam. Nem volt kedvem. Most meg van. Rögtön az elején el kell mondjam, hogy visszaeső vagyok. Visszavettem az órám. Megint írom a cipő-kiliket. Már motoszkált egy ideje bennem…..
Tegnap: 13 km - 70 percHúú - ez a futás igen jó volt. Reggel 6-kor indultam a Kálvin térről a következő útvonalon: Múzeum körút - Károly körút - Váci út - Szent István körút - Szigetkör - budai oldalon a rakparton vissza a Szabadság hídig + Kálvin tér. Mit ne mondjak (ez…..
Ma: 23 km 130 perc alatt. Úgy éreztem itt blogolás közben, hogy a futók azt gondolják ez nem is egy futóblog, mert itt valaki csak hülyeségeket beszél. Jelzem, ez igaz, de közben futok is. A hülyeségeket beszélők, meg mintha azt gondolták volna, hogy ez itt csak fut - nem jó…..
BTF Laci 2014.01.29 23:45:33
@saaby.: erre akkor tudok majd válaszolni, ha kifejted a "bennfentes izé"-t. :)
Az alábbi számot Rrróka barátomnak küldöm szeretettel. A tetszetős nóta előadója Pavel Stratan moldovai énekes-dalszerző, és arról szól, hogy a lírai én meglehetősen sokat iszik.  Középtempós, laza futásokhoz ajánlom (mint pl. a paksi ULTRAmarATOM 4, 6 vagy 12…..
BTF Laci 2014.01.28 00:17:48
Eljött ez a nap is. Kámingáutol a blog több részben. Rrroka úr (aki koma is) érdeklődött meg az olvasószám is ugrásszerűen nőtt, szóval itt az idő - úgy döntöttem nem várok tovább... Meg elegem lett abból a nagy csúnya kullancsból is a címlapon... Tisztában vagyok azzal,…..
Az előző poszttól szóhoz sem jutott senki - nem csodálom. Annyit még hozzá kell fűzzek, hogy a kép hibás, mivel nemcsak a Föld, hanem a Hold is lapos. Ez a magyarázata annak, hogy miért mindig ugyanazt az oldalát látjuk... Rendben! - abba is hagyhatom... :D Szóval a téma most a…..
Fuss Szabadon! Lapos a Föld! 2014.01.14 14:07:59
Futás közben jól végig lehet menni egy-egy gondolaton, vagy gondolatkörön. Íme! Nemrégiben egy fészbúkos csopiban alakult ki beszélgetés erről-arról, többek között valahogy belekeveredett a hit kérdése is, mint olyan. Néhányan megrőkönyödve hördültek fel, annak hallatán,…..
Ilyen és hasonló dolgokat vagyok képes kitalálni futás közben, mint ez a cím, vagy az alábbiak... :) Rájöttem, hogy igazából most tanulok futni. Eddig ugye volt a Cél, az Eszköz, a Harc és a Küzdelem. Elfutok innen-oda. Futok majd ilyen gyorsan, vagy olyan hosszan... most meg…..
BTF Laci 2014.01.11 21:22:46
@rrroka: Ha lesz 700 olvasóm, elmondom :D
Amúgy terveztem írni róla egy bejegyzést, csak nem olyan könnyed téma, inkább kicsit nekiülős...
BTF Laci 2014.01.10 22:43:04
Kiszabadultam egy börtönből. Egy olyanból, amiben nem is tudtam, hogy benne vagyok - az ilyenek az igaziak... Röviden arról, hogy hol ültem eddig... Elkezdtem futni 30 évesen. Mértem a távot és az időt és a távot - és az edzésnaplómat szorgalmasan vezettem és a távot mértem…..
BTF Laci 2014.01.05 21:38:06
@RabiMiki: Ja! Szerintem igazad van Miki!
Én arról beszélek, amikor nem a fejlődés a cél, hanem a futás...