Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikelet_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az NB I, és most látszik csak igazán, hogy mennyire kegyelmi állapot volt ez az elmúlt bő egy hónap! Többször írtam már arról, hogy az NB I már nem hoz lázba, elfordultam tőle, és az alsóbb osztályokban találom csak meg azt, amiért érdemes meccsre járni. Ez a blog is azért jött létre,…..
kikelet_ 2020.08.28 13:56:42
@pörgeszurkol: azért a Felcsúttal és egyéb NER-kiscsapatokkal kapcsolatos véleményedet - amivel nyilván minden józan futballkedvelő egyetért - a 888-on nem láttam megjelenni, gondolom nem véletlen
kikelet_ 2020.08.28 22:40:27
@pörgeszurkol: jót tett neked az önállóság
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
kikelet_ 2010.02.15 11:06:35
@A Magi: ennyi hazugságot egy hozzászólásban a legostobább politikusoktól is ritkán látni...

"Elég szomorú, hogy cigányozással ennyi szavazatot össze lehet szedni."
homokba dugni a fejünket jobb?

"Érdekes a jobbik mióta bent van az EP-ben nem szidják az EU-t."
Rengeteg felszólalásban kritizálták, főleg a lisszaboni szerződést. Az EP oldalán el tudod olvasni egyébként.

"A szórólapukon az áll, hogy megszüntetnék a képviselők mentelmi jogát. Ezzel szemben Budaházyt azért indítják, hogy mentelmi joga legyen."
Budaházy függetlenként indul, pont a Jobbik mentelmi joggal kapcsolatos álláspontja miatt.

Nem ártana tájékozódnod, mielőtt nekiállsz okoskodni...
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..