Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bíró Andrea

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked is nehéz ez az a helyzet? Képzeld el, hogy a munkatársaidnak milyen nehézségei vannak. Összeszedtük, mert úgyse fogják neked elmondani. Hirtelen kiszakadni a megszokott környezetből, és egyik pillanatról a másikra egy teljesen más helyzetben teljesíteni. Ez most a lehetetlen…..
Miből tudhatjuk, hogy haladunk? Ez könnyű kérdés, mert mindenki halad valahogy. Ez lehet egy girbe-gurba, tekervényes útvonal és lehet egy szép egyenesnek tűnő út is, ahol láthatóak azok a mérföldkövek, amelyek számítanak a szülőknek, a környezetnek, a munkahelynek és nekünk. A jó kérdés inkább…..
Egy születésnap margójára   10 évesen álmodozunk, 20 évesen megváltjuk a világot,30 évesen még reménykedünk,40 évesen újrakezdünk,50 évesen, nos holnaptól megmondom   Ez jár ma a fejemben: ez elég hosszú lett, de ennyi idő alatt sok minden történt. Sosem voltam türelmes és már nem is…..
Avagy hogyan tréningezzük az alvást? Bevallom, a mesehősök közül mindig irigyeltem Csipkerózsikát, mert ha valaki, ő jó alvó volt. Sajnos az élet rám kezdetektől Borsószem királykisasszony szerepét osztotta...
Bíró Andrea 2018.02.09 17:52:44
@BRF915: Igen sajnos, meg kell találni a jó időzítést. Sajnos, ha felébredünk éjszaka az sokat ront a másnapi teljesítményen. Viszont a folyadékra is szükségünk van. Lehet, hogy az citromfű illóolaj, jó kompromisszum lehet. Az esti jó rutin kialakítása is sokat segít, egy kis séta, zenehallgatás..., ami jólesik,a lényeg, hogy ne felpörgessen.
Bíró Andrea 2018.02.11 09:37:00
@Billy Hill: az csak tüneti kezelés lesz :) az okot nem fogja megoldani. Miért nem tudunk aludni? Fölöslegesnek tartjuk, túl sok feladat, stressz, agyalás... és ez csak a felület karcolgatása. Ezer és ezer oka lehet, pl. a halogatás tüske ...
Élmény vagy életbeszámoló Ott tartunk, hogy egy kérdés, események, helyzetek láncolatát indította el és a láncreakció következő állomása: január 12-én csörgött a telefon. Előző rész Gery jelzi (6 órával előbbre van), hogy kettőnkkel szeretne beszélni, én naiv azt hittem, hogy megint a tennivalókat…..
Mi is az én kihívásom most? Saipanra utazhatunk február 14-én! Légvonalban 11265.8 km.  A kihívást is sokféle szempontból nézhetjük (egyáltalán kihívás vagy probléma), mert egy hosszú utazás, két átszállással, alapból nem könnyű. Utazás mindig jó, mert élményt ad. Persze fel kell rá készülni,…..
biroproductivity készítette ezt a képet...
Mi kell a változáshoz? Semmi, mert alapvetően változol, minden pillanatban.??? Kérdés az, hogy ezt Te akarod vagy a környezet, a helyzet vagy más hatására teszed? ??? Mi kell ahhoz, hogy Te akarj változni? Ez már konkrét kérdés!Itt is érdemes szétszedni, magadon…..
Egy nagyon izgalmas, tematikus egészséges szervezetfejlesztésen vagyunk túl, ahol szerepet kapott az élettér ergonómia is, mely napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír. Általában a cégeknél több generáció dolgozik, ezért fontos volt az is, hogy mit gondol egy fiatal erről a…..
Hogy lehet, hogy van szamóca, eper és folyton érő eper. Mindegyiknek alapvetően ugyanazok a feltételek kellenek, de mégis a folyton érő képes állandó egyenletes produktumot létrehozni. Te melyik csoportba tartozol, egyszer-egyszer sokat teszel vagy állandóan képes vagy…..
Megtudnád csinálni? Tudnál 100 napig folyamatosan boldog lenni? 71%-nak nem sikerült! http://www.100happydays.com/hu/ Én egy kicsit máshogy közelíteném meg, mindig csak egy napig, kell a kihívást teljesítened! A kihívás célja: egyszer sem leszel stresszes (stresszmentes állapot…..
Mikor ültél le utoljára és gondoltad végig, ki vagy, mit csinálsz, hol tartasz, mit csináltál jól és rosszul, milyen céljaid vannak, mit kellene még elérned, mik a terveid, milyen lehetőségeid voltak és vannak, mit nem használsz ki ezekből... és még fel lehet tenni néhány…..
Elképzelted már, hogy 2020-ban, éppen mit fogsz csinálni? Szeretek beszélgetni, mindjárt meglátod miért! Amikor munkát keresel, a legjobb tudásod szerint adod el magad, amikor beteg vagy elmész az orvoshoz (jobb esetben, de sokszor hallgatsz a szomszédra is), ha elromlik az autód…..
Hol is kezdjem? Mert ugye ez elég összetett, a jövővel kapcsolatban sok mindenen lehet gondolkozni, tervezgetni és elvileg bármikor. Apropó tervezgetés... Mennyi pénz kell? Kell-e egyáltalán tervezni? Miért ne bíznánk magunkat a véletlenre... eddig is volt valahogy, majd később is…..
Szeretnélek motiválni, úgy, hogy nézzük egy kicsit más megközelítésből. A kiindulópont kérdőív elemezések alapján vagy az egyéni beszélgetések alatt, ugyanazok a problémák, ugyanazok a kérdések és válaszok fogalmazódnak meg. Kevés idő, sok stressz és egyre fáradtabb…..