Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luxii

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reptéri parkoltatás baromi nagy biznisz - a szolgáltatónak. Az autósnak pedig általában jó nagy költség. Nincs ez másként Ferihegyen se, de az elmúlt időszakban egyértelmű változásokat lehet látni. A korábban pofátlanul drága reptéri parkolók ára csökkent, akciók is…..
luxii 2014.10.27 11:45:48
@Samott: Ha már nyelvtannáciskodsz: tévesen informált/alulinformált vagy: 200-as buszról nem lehet szó - olyan ugyanis NEM LÉTEZIK. 200E buszjárat, na olyan van.
luxii 2014.10.27 11:54:02
@Fillér B. Gusztáv: Szerintem "Válasszunk" nikknek igaza van. Ráadásul jól informált, hozzáértő és kulturáltan fogalmazza meg mondandóját.
A blogodat egyébkéntnagyon szeretem, miként a könyvedet is (ismersz is, csak most számodra ismeretlen nikkről írok). A tartalom, a tájékozottság,a jó témák és a rendszeres frissítések király a blogban - egyetlen dolog zavar nagyon: a trágárság (persze lehet, hogy emiatt csak én maradozok el lassacskán az olvasóid közül).
  Nem sok mindent lehetne elmondani erről a '99-es kultfilmről, amit más már nem mondott el előttem. A film főszereplője a Kevin Spacey által játszott Lester Burnham, akinek elmondása szerint a napja fénypontja a reggeli recskázás. Együtt utazik a hálátlan lányával és…..