Regisztráció Blogot indítok
Adatok
körte 2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az aranylövés. A Hiéna-poszt, amelyhez nem is kell kép, maximum egy szponzorlogó, ez: Ugye? Na, tíz szerencsés jöhet velünk és a WTCC-mezőny magyar ostorával gokartozni egy kiadósat január 15-én (szerdán) 14:00-tól vakulásig, de legalábbis este hatig biztosan. Tudják, ez az…..
körte 2 2014.01.02 16:27:00
1.: A cseh furman szóból ered,( a szó jelentése: fuvaros szállító) ami feltehetőleg, az angol "wagoner" szó csehre fordításából származik:
2. : A ,,Swift Sport, robogók és szabotőrök" című égéstér epizódban ( 6. epizód ).
3.: Ali Arab származású és muszlim, így a szőnyeg a sok imádkozástól kidörzsölte a homlokát.
4. : A kultúr rovatos Szűcs Gyula asztala alá futott.
5. A Prius gazdasági totalkárra tört és új autóra volt szüksége. Azt a feladatot kellett ellátni hogy egy jól használható, családilag alkalmas belső méretű, lehetőleg kombi, mindenképpen automata autó legyen, mert a felesége nem vezet másmilyen autót és ne fogyasszon nagyon sokat,mert nagyon sokat megy Karotta. A prius volt a tökéletes megoldás, de valami érzelmileg izgalmasabbra vágyott. Citroen C5 Kombi, Bmw 3-as E91-es és az Alfa Romeo 159 Kombi közül kellett választani és azért lett végül az Alfa mert az mindenképp egy hülyébb döntés, és ha már hülyeséget csinál akkor azt a hülyeséget csinálja amiben a legtöbb öröme van, a BMW-ből ilyen túl drága lett volna.
6. :2013. 12. 16.-án költözötek oda , és 2013. 12. 17. Az első munkanap.
7. : Honda CR-V 2.0 4WD
8: "Aztat kéne csinálni, hogy megfogod anyukád kezét és elmész a kisegítő iskolába. Ne aggód, protein neked nem való. Nyomogassál egy telefont, inkább, faszbúkozzál szépen.

Látom, hogy későn érő típus vagy, félek is, hogy nem vár meg a Harvard agysebész szak. Azt is áttehetted volna későbbre, hogy ezt az oldalt látogatod, ráérsz olyan 170 év múlva, addigra már talán lesz külön robotunk fogyatékosok kezelésére."
9. : Norbi a nagybátyjával volt Ádándon Rallycross versenyen
10: 75 000 Ft-ért.