Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sixx ideges és mindjárt kiszakad a feje teteje az idegtől, mert a DigiTV-nél három napig tart valami, aki egy-két klikkel elintézhető lenne. Dühében hétfőn átmegy a T-csoporthoz, ahol majd szívhat tovább ugyanígy, nyilván.DigiTV-előfizetőként, nem túl sikeres emberként…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2009.01.10 19:25:09
Az OTP után most a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. egyoldalú szerződésmódosítása miatt índit közérdekű keresetet az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület. A K&H ugyanis 0 forintról 100000 forintra emelte a végtörlesztés minimális díját visszamenőleg, a már több éve…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.09.17 20:07:10
Egyházi körökben is népszerű blogunkat szerencsére annak a még nem létező, de máris igen furcsa új építésű háznak a leendő lelkésze is olvassa, amiről ebben a posztunkban írtunk. (A sztori lényege az volt, hogy ugyanazt a még fel nem épült házat két egymás mellett…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.07.30 15:41:46
Nem az a kérdés, hány kereke van, hanem az hogy hol áll. C-nek sikerült elcsípnie egy korábban - legalábbis a Homáron - nem látott jelenséget, amikor az autó hiányában az utánfutóját bírságolták meg: Bár már kismillió Centrumos sztorit közöltetek, de talán ilyen még nem…..
Az Allianz is aggódik a környezetért, ezért talán nem negyedévente küldenek ilyen és ehhez hasonlóan értelmes leveleket ügyfeleiknek. Emailről vajon hallottak már? Kedvenc biztosítótársaságunk ismét nagylelkű ajánlattal állt elő. Még jó, hogy nem küldenek napontan ilyen…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.06.25 13:32:47
Sergeant annyira vakmerő/bizarr vásárló, hogy egy SMS-reklám hatására akciós fúrókalapácsot akart venni kofferben, ötezerért, de nem tudott, mert az áruházban már elfogyott. S. nem tágított, befizette az előleget, de sokáig nem kapott kalapácsot. Itt olvasható az eredeti…..
A Homár szeret elégedetten hátradőlni és most fog is. A pasaréti Match kamucsomagolt sajtjai után (egy sajt, két sajt) megkeresett minket a zónavezető, mi továbbítottuk levelét a panaszosunknak és végül kiderült: nem párolgásról vagy titokzatos nassolókról volt szó. (Azt…..
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.06.18 18:07:53
Kedélyes, szolidan piszkos szájú, izzadékony, közvetlen természetű kassza van a Soroksári úti Tesco műszaki osztályán. Onnan tudjuk, hogy egy igazi Tesco-alkalmazott lefotózta nekünk, milyen bakcdoor üzenetekkel kommunikál a gép ember barátaival. Levél ugrás után. Ezt a kis…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.06.16 20:35:38
A minden reklám hazudik tételt igen kézenfekvő koncepcióval futotta körbe a Pundo3000 projekt. Bevásároltak egy közértben és lefotózták az első 100 terméket csomagolással, majd anélkül. A termékfotók természetesen minden esetben kozmetikázottak voltak, de voltak kiugró esetek,…..
Mekk Mester múltkori teszkós napszemüvegvásárlási esettanulmányában elhintette, hogy birtokában van a polarizáló lencsék detektálásának tudománya. Azóta a proaktív levélírás mezejére lépett azok kedvéért, akik lusták a frekin Guglit használni:Mivel a kommentelők közül…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.06.13 16:21:22
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.06.13 19:24:52
Időutazáson vett részt Éva, aki június harmadikán olyan csontozott karajt vett, amit csak 27 nappal később fognak becsomagolni. Éva, Philip K. Dicket feltétlenül hívja meg, amikor megsüti! Olvasónk így fogalmazott: "Nagy élvezettel olvasom a tékozló homárt - köztük a…..
Persze könnyű mindig mindent a nyugdíjasokra fogni, de Nyíregyházán például esélyes, hogy nem ők szaporították el a galambokat. A kép a Korzó áruházban, a Spar raktáránál készült, köszönjük Gabriellának. Ha már elszabadult állatoknál tartunk, akkor elsütöm ezt a…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.06.10 07:54:29
Az utóbbi napokban-hetekben egymás után kerültek elő Wizz Air-szapuló levelek. Ebben persze nincs semmi rendkívüli: ha valaki megírja egy adott céggel kapcsolatos élményét, a többieknek is nagyobb kedvük lesz hozzátenni a magukét. A Wizz Air bashing fő témái a római járaton…..
Vicces elképzelni, ha ugyanezzel a megoldással lehetne áramtalanítani, azaz ármtalanítani mondjuk a lélegeztetőgépeket is. A helyszín egy budapesti betegváró, ahonnan bárki lekapcsolhatja a röntgengépet, amire hangulatosan falra filcezett, bacdooroid üzenet figyelmeztet. A celluxos…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.06.08 20:24:03
Nem akarom elkoptatni a felsőfokot, de ezt nehéz meghaladni. KTom fotózta szerdán a Varsányi Irén utcában. A megszólítástól az első mondat enigmatikus zsenialitásán át a befejezés fenyegetéséig végig éreztük azt a bizonyos lúdbőrzést, a tökéletesség érintését. Respekt…..
Help! Hilfe! A foci Európa-bajnokság alkalmából indexes sör-Eb-t rendezünk, vakteszteléssel, az eredeti lebonylítási rendet megtartva. De nincsen török sörünk, pedig pár éve egész sok helyen lehetett Efest kapni. Akinek van tippje, Budapesten hol kapni bármilyen török sört,…..
György kérdezi: Kivételesen ez nem kínai fordítógépes poén. Nem olyan régen vettem az osaanban egy akciós pólót ezerötér. Otthon vettem le a cimkéjét, és megnézegettem, mégis mi van rajta (lehet, hogy furcsa perverzió, de én szeretem olvasgatni az ilyeneket). Általában rövid…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.05.28 07:33:13
Levélírónk ígérete szerint ez a poszt 100 nyomtatott példányban fog kikerülni különböző benzinkutakhoz, mintegy figyelmeztetésképpen: látod, ha szarakodsz, kikerülsz a Homárra. A bankjegytrükkre válaszként adott "uram, olvassa a homár pont hu-t" mondat pedig…..
Az a helyzet, hogy biliárdasztalt dugáshoz kizárólag pornófilmekben használnak. Ennek egyszerű az oka: a biliárdasztalok szinte kizárólag olyan helyeken találhatók, ahol más fizető vendégek is vannak, és ki örülne annak, ha egy jól kivitelezett döngölés közben oldalba kapnák…..
Szimpatikus, mondhatni vevőorientált kampánnyal erősít a Braun, amikor majomnak ábrázolja arcszőrzettel rendelkező potenciális vásárlóit. Nyilván a lányok/asszonyoknak szól ez a print, csak azzal nem számol, hogy a férfiak rasztásított pinaszakállal fogják ezt megbosszulni.…..