Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tacsi61

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan 9 éve szerveznek tüntetéseket. De célravezető-e békésen masírozni, és meghirdetett időpontban újabb városnéző sétát tenni a tömeggel? Az elmúlt években rendszeresek voltak a demonstrációk. A hatalom mindig adott rá okot. Hol politikai pártok, hol civil szervezetek kezdeményezték a békés…..
tacsi61 2019.01.08 11:10:35
@ulpius66: Világot megbaszó nagy ökör csicska vagy !
tacsi61 2019.01.08 11:18:24
@Kivlov: Kurvára utálom a libsiket !! Miért gondlod hogy mindenki libsi aki nem fidesz kutya !?
Sokan szeretnék kiváltani a tömegközlekedést egy elektromos járművel, de a kerékpárt nem tudják hova tenni, rollerezni pedig nem szeretnének. Nekik lehet ideális megoldás a DYU mini kerékpárja, mely csak nevében kerékpár, mivel pedáljai nincsenek. Elektromos meghajtása segítségével maximum…..
tacsi61 2018.04.13 11:36:39
Nem először fordul elő a HírTV Szabadfogás című műsorában, hogy beengedik a beszélgetők közé Mészáros Imrét, – a Gój motorost – aki - mivel teheti, hisz éppen ezért ül ott – a minap is elismerte, hogy szerinte a ballibsik fegyelmezésére a tettlegesség a megfelelő…..
tacsi61 2017.11.05 13:21:54
Nagyot ment az utóbbi napokban Botka László és Molnár Zsolt, az MSZP két erősembere. Botka előbb leárulózta a gyurcsofil Molnárt, aztán egy táskahordozóján keresztül további áruló gyurcsofilok komplett névsorának a megnevezését lengette be fenyegetőileg. Deviszont a végül is egy szem néven nevezett…..
tacsi61 2017.08.08 10:48:42
@hordalek: es azután az orbány fanok mocskos pofájukra kenik és végignézik ahogy le is nyalják ! te tahó , retek !
De a szavazói erről nem fognak tudni...
tacsi61 2017.07.13 08:33:02
@Pop40: Így igaz !!!
tacsi61 2017.07.13 08:34:37
@MaxVal BircaMan HJCD: azért mert ismered attól még a "munkássága egy tömeggyílkos fos !
Nem tudom, ki hogy van vele, de én teljesen belezavarodtam a G-nap után elszabadult oligarchaháborúba. Zavarodottságom egyik oka, hogy nem is igazán akarom megérteni a történéseket. Nem értem, de írok róla. Mert véleményem van, többek között az, hogy ezt nem kell érteni: logikát keresni a…..
Korábban szó volt a női pucér test szépségeiről, és úgy gondoltam, hogy ne csak a férfiak nézelődjenek, hanem Mi, Nők is :) Következzen tehát egy lenyűgöző gyűjtemény, amely megmutatja és kiemeli az emberi test hihetetlen erejét, fizikumát és formálódási készségét. Inspirálnak és edzésre…..
Vallomásos alapon azzal kezdenénk, hogy soha nem bírtuk a tengeralattjárónak még csak a gondolatát sem. Még elképzelni is szörnyű, hogy az ember egy szűk helyre bezárva a víz alatt keringjen. Azt nem állítjuk, hogy a posztban bemutatott jármű mindezt megváltoztatná, de azért egy…..
A hétvégén meghalt a Nógrád megyei Rimóc polgármestere. Az RTL Híradó megtudta: kocsijával egy előtte kacsázó, részeg biciklist akart kikerülni, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. Beszkid Andor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni.   A biciklis…..
Marekblog Az olimpia ellenzőinek 2016.10.15 22:38:33
Az a helyzet, hogy ebben az országban sokan nem szeretik a sportot. Nézni sem, nemhogy művelni. Még többen vannak, akik szerint pénzt kizárólag közjóléti intézkedésekre lehet fordítani. Olyanra, hogy kultúra vagy sport, minek költsünk? Realizál ez GDP-t? Hoz valamit a konyhára? Át lehet konvertálni…..
Neked mi a kedvenc Kabir Bedi-filmed? Nekem mától egyértelműen a Háborús fenevad. Egy amcsi film az afganisztáni háborúkról, de 1988-ból. Hogy lehetséges ez? Az időutazás sem rossz tipp persze, de itt most nem az USA "hadjáratáról", hanem a 80-as években történt orosz-afgán…..