Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KristinaI

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. Almás krémes 2014.02.02 17:12:14
Mostanában sok almát eszegetek, és süteménybe is szívesen választom tölteléknek. Ez a legújabb amit kipróbáltam: az almás krémes. Könnyű tésztájú, van  egy kis csavar az elkészítésében és látványos is! Hozzávalók: 1 kg tisztított,felszeletelt alma (fahéjjal és gyömbérrel szórva) Tészta: 8…..
. Mandulás fánk 2014.01.26 15:02:13
Itt a farsangi,báli szezon, ami ugye engem hidegen hagy, de egy jó dolog azért akad benne. A finom fánkcsodák. Nekem a töltött szalagos a kedvencem, de idén még csak nem is kelt tésztából sütöttem. Ennek a mandulásnak az elkészítése a képviselőfánkéra hasonlít, hisz ezt is főzni kell. A…..
Tulajdonképpen sokféle címet adhattam volna a mai posztnak, mert Krisztina írása nagyon sok témát felölel. Mai utunk Olaszországba vezet, és kiderül, hogyan használják ki a tengerparti szállodákban a kelet-európai munkaerőt, kiderül, milyen is a valóságban az olasz bürokrácia…..
KristinaI 2014.01.03 14:28:54
@diggerdriver: Sziaaaa! Igen, meg is koszonom, igazan jolesett, ahogy kialltal mellettem. Latszik, hogy tetszik neked ez az eletmod, es pozitiv a hozzaallasod. Lehet, hogy Te is olasz vagy lelekben! Az anyagias hozzaallasa sok posztolonak pont azt tukrozi, amit a magyarokba beleneveltek. Nincs meg egy ilyen tulelesre programozott nep szerintem Europaban. Persze nem tudhatom, nincs nagy tapasztalatom, csak itt es Angliaban eltem, de tudom, hogy nehez volt atallnom erre az eletstilusra. Koszonom meg egyszer, amiket irtal es tovabbi szep napot es sok sikert kivanok!!
KristinaI 2014.01.04 18:36:11
@diggerdriver: Az is nagyszeru! Sok boldogsagot akkor. Erdekes, az en parom sem az a kimondott olasz pasi. Biztos ezert is mukodik olyan klasszul a kapcsolat. :)
KristinaI 2014.01.04 18:43:58
@cougarcat: Igazad van, negativ voltam az olasz nokkel kapcsolatban, noha nem lehet altalanositani, ahogy a magyar noket sem vehettem mind egy kalap ala, elnezest kerek. Sok baratnom van, oket szeretem, de ismerek olyan not is, akit elviselni nem birok, sem en, sem ferfi ismeroseim, de ez igaz a magyarokra is. Megis latok kulonbseget a ket nemzet leanyai kozott. Valahogy engedelmesebbek, anyasabbak. A mai nokrol beszelek. Az olasz lanyok legjava manapsag a divat rabja, kepesek tobb szaz eurot egy par extramagas sarku cipore elkolteni, es igenis igenylik, hogy a ferfi vacsorazni vigye, hogy a legujabb parfummel megajandekozza, hogy vigye shoppingolni, mig a magyar lanyoknak nem ez dominal. Lehet ezert valasztanak kulfoldrol. De biztos, hogy csak en gondolom igy, ne haragudj a hibamert! Sok sikert, es koszonom a jokivansagokat!