Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olgis

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Azt tudtátok, hogy egy lakást könnyebben el lehet adni, ha frissen sült kenyér, vagy süteményillat terjeng a lakásban amikor a vevő megérkezik? Ezek az illatok az otthonosság érzetét keltik a vásárlóban, és felébresztik benne a vágyat a lakás iránt...
Olgis 2017.01.22 16:06:58
Gyermekkoromban volt szerencsém betekinteni a tanyasi világba és a szilvás lepény sütése, íze felidézi az ott szerzett élményeket. Azt mondják, hogy a tanyasi életforma hátránya az elszigeteltség, az ingerszegény környezet. Ezzel valamilyen szinten egyet is értek, mert az…..
Tisztatészta Ízek és érzések 2011.07.26 13:45:00
Lekvárfőző lázban ég az ország, a gasztrobloggerek belendültek és ontják a különleges ízkombinációkat. Ha lekvárt főzök akkor a nagyi hagyományos receptjeit követem. A sok újdonság ellenére sem fordult meg a fejemben, hogy beújítsak és alkohollal bolondítsam a…..
Ajándékozni a legcsodálatosabb dolog a világon, egy ajándék mindent elárul... tudni lehet róla, hogy szeretetteli ötlettől vezérelve lett-e kiválasztva, elkészítve. Az igazi ajándék a szívünkig hatol, érezni rajta, hogy nekünk készült, benne van az ajándékozó és az…..
Tisztatészta Borsos kalács 2011.08.12 23:20:00
Élt egyszer egy lány Szeremle településen, szeretett a konyhában sertepertélni és szeretett volna az ételek elkészítésében is részt venni, de legnagyobb sajnálatára csak a kukta szerep jutott neki. Az alapanyagokat minden alkalommal precízen előkészítette, majd félrevonult és…..
Lépj be a varázslatos világomba, ahol a láthatatlan láthatóvá válik, ahol az érzékelésed megváltozik. Az én erdőm mesébe illő, s ha egyszer belépsz, s megtapasztalod, nem akarsz máshol lenni, csak ott. Kezdetben olyan mint egy másik erdő, ahol égig érnek a fák, de ahogy…..
 "Haladjon Ön is a korral, süssön Váncza sütőporral!" - hangzott az egyik legnevezetesebb magyar reklámszlogen, mely a 20-as évek végén született. Jámborné Budai Mónika gasztroblogger úgy döntött egy vasárnapon, hogy rendet tesz a receptjei között. Így akadt a kezébe ismét A…..