Adatok
Olgis
0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Hát ennek is el kellett jönnie. Sokáig nem akartam lemondani a klasszikus kenyér receptemről, mondván, hogy az bevált. Az egyik szomszédunk folyton ilyen dagasztás nélküli kenyereket sütött, és ameddig én mindig tettem fehér lisztet is a tésztába, ő csak teljes kiőrlésű búza…..
Olgis
2020.02.29 16:00:37
Jó lenne a belsejét is látni. Én kovásszal sütök, és igencsak kell a dagasztás, úgy nyúlnak meg a sikér szálak rendesen! Nem nagy munka a dagasztás, megéri , pláne van gépünk hozzá.
Olgis
2020.03.02 15:36:01
Sándorné Maklári <rolvisa@gmail.com>
15:30 (2 perccel ezelőtt)
címzett: Blog.hu
Most volt egy kovászos online tanfolyamunk a Nagymám kosvásza csoportban. Van róla Pdf fájlban leírás, minden napi teendőkről. Gyere a csoportunkba, megtanulod és biztos a siker.Ez egy madre kovász,25 napig készül, de nincs minden nap teendő vele.Bátran fogj hozzá.Szívesen segítünk, ha elakadsz, nagyon jó kis csoport, sok a segítő,tapasztalt kovászos. Egy éve madréval sütök, hetente kenyeret.Üdv, Olgis.
A csoportunk linkje.
www.facebook.com/groups/654135888358918/
15:30 (2 perccel ezelőtt)
címzett: Blog.hu
Most volt egy kovászos online tanfolyamunk a Nagymám kosvásza csoportban. Van róla Pdf fájlban leírás, minden napi teendőkről. Gyere a csoportunkba, megtanulod és biztos a siker.Ez egy madre kovász,25 napig készül, de nincs minden nap teendő vele.Bátran fogj hozzá.Szívesen segítünk, ha elakadsz, nagyon jó kis csoport, sok a segítő,tapasztalt kovászos. Egy éve madréval sütök, hetente kenyeret.Üdv, Olgis.
A csoportunk linkje.
www.facebook.com/groups/654135888358918/
Azt tudtátok, hogy egy lakást könnyebben el lehet adni, ha frissen sült kenyér, vagy süteményillat terjeng a lakásban amikor a vevő megérkezik? Ezek az illatok az otthonosság érzetét keltik a vásárlóban, és felébresztik benne a vágyat a lakás iránt...
Olgis
2017.01.22 16:06:58
Gyermekkoromban volt szerencsém betekinteni a tanyasi világba és a szilvás lepény sütése, íze felidézi az ott szerzett élményeket. Azt mondják, hogy a tanyasi életforma hátránya az elszigeteltség, az ingerszegény környezet. Ezzel valamilyen szinten egyet is értek, mert az…..
Lekvárfőző lázban ég az ország, a gasztrobloggerek belendültek és ontják a különleges ízkombinációkat. Ha lekvárt főzök akkor a nagyi hagyományos receptjeit követem. A sok újdonság ellenére sem fordult meg a fejemben, hogy beújítsak és alkohollal bolondítsam a…..
Olgis
2015.06.30 18:31:08
Ajándékozni a legcsodálatosabb dolog a világon, egy ajándék mindent elárul... tudni lehet róla, hogy szeretetteli ötlettől vezérelve lett-e kiválasztva, elkészítve. Az igazi ajándék a szívünkig hatol, érezni rajta, hogy nekünk készült, benne van az ajándékozó és az…..
Olgis
2015.03.15 00:15:15
Élt egyszer egy lány Szeremle településen, szeretett a konyhában sertepertélni és szeretett volna az ételek elkészítésében is részt venni, de legnagyobb sajnálatára csak a kukta szerep jutott neki. Az alapanyagokat minden alkalommal precízen előkészítette, majd félrevonult és…..
Lépj be a varázslatos világomba, ahol a láthatatlan láthatóvá válik, ahol az érzékelésed megváltozik. Az én erdőm mesébe illő, s ha egyszer belépsz, s megtapasztalod, nem akarsz máshol lenni, csak ott. Kezdetben olyan mint egy másik erdő, ahol égig érnek a fák, de ahogy…..
Receptek mindenki számára!
Hogyan tudta sikeresen teljesíteni egy gasztroblogger a közel 100 éves Váncza receptkönyv megsütését 1 év alatt?
2014.07.05 16:14:14
"Haladjon Ön is a korral, süssön Váncza sütőporral!" - hangzott az egyik legnevezetesebb magyar reklámszlogen, mely a 20-as évek végén született.
Jámborné Budai Mónika gasztroblogger úgy döntött egy vasárnapon, hogy rendet tesz a receptjei között. Így akadt a kezébe ismét A…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz