Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopasz76

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az aranylövés. A Hiéna-poszt, amelyhez nem is kell kép, maximum egy szponzorlogó, ez: Ugye? Na, tíz szerencsés jöhet velünk és a WTCC-mezőny magyar ostorával gokartozni egy kiadósat január 15-én (szerdán) 14:00-tól vakulásig, de legalábbis este hatig biztosan. Tudják, ez az…..
Kopasz76 2014.01.01 15:12:02
1. Miről kapta nevét a Skoda Forman típus?

Furman szóról. csehországban az utazó kereskedőket hívják így, akik szekéren húzták az árut, és innen kapta a nevét a Forman ami ugye egy kombi és sok cuccott tudsz belerakni.

2. Mi volt annak az Égéstér-epizódnak a címe, amelyben Csikós Zsolt letolta a nadrágját?

"Swift Sport, robogók és szabotőrök"

3. Mitől rücskös a nepper homloka?

Alinak a svájci neppernek aki hithű muszlim volt, bőrkeményedés volt a homlokán, annyira imádkozott és az imaszőnyeg kidörzsölte a homlokát.

4. Kinek az asztala alá menekült be Harry, az erkélyen fogott egér?

Szűcs Gyula- kultúr rovat asztala alá

5. Miért vett Karotta Alfát?

A Prius gazdasági totalkárra tört és új autóra volt szüksége. Azt a feladatot kellett ellátni hogy egy jól használható, családilag alkalmas belső méretű, lehetőleg kombi, mindenképpen automata autó legyen, mert a felesége nem vezet másmilyen autót és ne fogyasszon nagyon sokat,mert nagyon sokat megy Karotta. A prius volt a tökéletes megoldás, de valami érzelmileg izgalmasabbra vágyott. Citroen C5 Kombi, Bmw 3-as E91-es és az Alfa Romeo 159 Kombi közül kellett választani és azért lett végül az Alfa mert az mindenképp egy hülyébb döntés, és ha már hülyeséget csinál akkor azt a hülyeséget csinálja amiben a legtöbb öröme van, a BMW-ből ilyen túl drága lett volna.

6.Pontosan melyik napon költözött jelenlegi helyére a Totalcar szerkesztősége? (napra pontos dátum kell!)
2013. december 16-án pakoltak össze a régi irodában és 17-én költöztek be az új helyre.

7. Melyik autó haladt a sorban a Volkswagen mögött, amikor először készítettünk összehasonlító tesztet a piliscsévi motokrossz-pályán?

Honda CR-V 2.0 4WD

8. „Azt szeretném megtudni, hogy a protein meg-e állít a növekedésben, vagy esetleg növök-e tőle?” Mi erre a kérdésre az azóta legendássá vált válasz?

Hülye vagy! Kőbájker a legendás válasz szerzője

9. Hol volt Michelisz Norbi akkor, amikor Ayrton Senna 1994 május elsején, Imolában, balesetben elhunyt?

Ádándon rallycrossversenyen volt, nagybátyját kísérte el, nagyon késő délután koraeste értek haza és a hírműsorban látta, hallotta a halálhírt.

10. Hány forintért vásárolta Zách Dani az azóta már eladott Vespa PK50 XL FL-jét?

75000Ft