Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mennyi okos ember van

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robiék kifogtak egy nihilista alkalmazottat az egyik székesfehérvári McDonald's-ban, aki arra sem vette a fáradtságot, hogy felírja a bulifoglalásukat. Szerencsére volt a fagyasztóban torta, és hamar kidobták az embereket a termükből, de aztán ennyiben is maradt az esemény, élő…..
mennyi okos ember van 2014.01.01 15:04:03
Ismét nem kellett csalódnom! Eredetileg nem akartam reagálni, de mivel primitívnek, igénytelennek tituláltak úgy gondolom néhány dolgot még leírnék címzés nélkül, de akinek inge annak tessék magára venni:

- gondolom minden kedves hozzászóló nevel(t) már gyereket, és tudja milyen az, amikor a gyermeke kis világában, oviban’, játszón’ valaki megkapott, átélt valamit, és a te gyereked is szeretné…

- képzel el kedves hozzászóló a gyerekek úgy nagycsoportig ebéd után alszanak! 1-2órát! Tudod, ez azért kell, mert az agyuk ekkor pihen, feldolgozza a délelőtt tanultakat, az új információkat. Ahogy az élet mutatja, van akinél ez kimaradt…

- biztosan te kedves hozzászóló is azzal álltál volna gyereked elé, hogy a meki ammónium-hidroxidban áztatott csontizét’ ad ételként, igaz? A dolog pikantériája: a gyerekek nem is ették meg az ételt… Ha már annyira benne vagyunk a témában, én sem pártolom a mekit, egy kezemen meg tudom számolni hányszor tesszük be a lábunkat egy évben! A Heppy Meal-es köcsögségüket egyenesen büntetném!!! De a chips, kóla, fehér kenyér, szójás felvágott, savós tejutánzat vajon jobb? Pedig ezt is adják/adod a kicsiknek…

- gondolom te kedves hozzászóló soha nem ettél mekit, börgert és társaikat, igaz? Most kapaszkodj meg az egeredben, durvát írok: vannak olyanok, akik multiknál vásárolnak! Mit szólsz? Gondolom te kedves hozzászóló ilyet se teszel!

- kedves hozzászóló, dolgozol már vagy még a pubertás nemi hovatartozási zavaraiddal küzdesz? Ha dolgoznál: munkahelyeden van SZÉP kártya? Ha nincs, akkor bocs’, ha van, akkor ismered? Képzeld, a meki elfogadja! Mik vannak?!

- kedves hozzászóló, te elhiszed, hogy ma még van olyan cég, pláne világcég, ahol egy sajtcédulára jegyeznek fel egy foglalást??? Ne már!

- és a végére hagytam a lényeget! Most nagyon meglepőt fogok írni! Képzeld el kedves hozzászóló, -képzeled eléggé?- létezik a világon olyan meki, ahol van játszóház! Bent! Zárt helyen! Fűtött! Meg minden! Na, mit szólsz? Jó, jó, kb 35nm, de van csúszda, csocsó, logikai és ügyességi játék! Szinte több mint az oviban! És ez a játszószoba pont egybe van a szülinapos teremmel! Ahol a szülinap tartva volt, az is ilyen! Gyakorlatilag ezért mentünk pont ide nem a nagy zabálásért –bár lehet ez utóbbiban neked, kedves hozzászóló kimerül a szülinap…

Látod, látod, -ismét- olyanhoz szóltál hozzá, úgy mondtál emberekről véleményt, hogy nem is tudtad miről írsz! Azt nem értem, ha ennyi okos ember van ebben az országban, akkor miért tartunk itt??? Itt az új év, itt az ideje az önvizsgálatnak, egy kicsit szedd össze magad! BUÉK!

Ha még mindig nem érted a post miért született olvasd el az alábbit, de lassan! Ha még mindig nem érted, akkor újra, csak lassabban:
„Gregegy 2013.12.30. 23:59:33

Komolyan, a másik fikázásán értetek valamihez segfejek?
Van gyereketek?
Nyaggatott már valamiért, aminek nagyon örült volna, és persze a ti hülye felnőtt életetekben szar meki, meg hülye poszter, de fel tudjátok fogni, hogy egy 4 éves gyereknek ez még jelent valamit, számít, örül neki, várja, 2 héten át?

És aztán egy csóró szarul fizetett, életunt, tapasztalatlan, és még pár mentő jelzőm van "fehéringes" elbassza neki?

Szülő pedig próbálja "menteni ami menthető", mert egy 4 éves gyerekről van szó?

Ja elnézést, trolloktól mit várok, együttérzést? „

Köszi!