Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aspitwilight

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "mi lett volna, ha..." típusú felvetésektől a történészek egy része idegrohamot kap, a másik része egyszerűen nem foglalkozik vele, a harmadik rész pedig szívesen elbabrál a lehetőséggel, persze hangsúlyozva, hogy ez csak amolyan gondolatkísérlet, senki ne vegye komolyan. Az újságírókat nem kötik…..
Ahogyan a vasúti hálózatok egyre kiterjedtebbé váltak, úgy növekedett az utazási idő is. Az utazások napokig tartottak vagy épp az éjszakába is átnyúltak. A vasúttársaságok szerették volna minél kényelmesebbé tenni az éjszakai utazásokat, így hamarosan megjelentek a fekvőhelyes kocsik. Az Egyesült…..
…ez egy régi mánia Ha egy musical igazán befut, nem ritkán filmváltozatot készítenek belőle — ez persze időnként fordítva is megesik. A Made in Hungária eredetileg a József Attila Színház musicaljeként indult útjára, de a nagy siker nyomán alig pár év alatt eljutottunk odáig, hogy a mozikba…..
A Microsoft felhőszolgáltatásában elérhetővé vált a G Data vírusvédelmi szoftvere. Az amerikai óriásvállalat ezzel olyan biztonsági megoldást kínál, mely megfelel a legszigorúbb európai adatvédelmi szabályoknak.   A G Data a német TeleTrust Szövetség „IT Security Made In Germany” kezdeményezésének…..
A Balassi Intézet időszaki kiállításaMár az általam legutóbb tárgyalt tárlat, mely a magyar írók első világháborús élményeit helyezte a középpontba, is unikumnak számított, de a most bemutatásra kerülő kiállítás is egy ritkábban emlegetett témát dolgoz fel, méghozzá…..
A legenda folytatódik Már három éve, hogy a Disney bejelentette, nemcsak hogy megvásárolta a LucasFilmet, de három év múlva újabb Star Wars-mozifilmmel állnak majd a nagyközönség elé. A három év elszállt, a premier napja kitűzetett és az elsők közt én is beültem a csillagközi legenda első igazi…..
aspitwilight 2016.02.07 00:37:56
@LtPetya: akkor komoly ellentmondást érzek hadseregileg szinten ugyanis a Régi köztársaság -A bukott birodalom lovagjai kiegészítőjében az Eternal Empre Skytrooper (droid) egységei messze túlhaladják a szeperatisták bő 3 milleniummal későbbi droid hadseregét.
Nem áll le végül az éjszakai metró miatt január 26-án, február 15-én és február 17-én este 9 órától a londoni metró 24 órára, mert megállapodtak a felek egymással...
Nekünk fontos a bolygónk jövője! És neked? Most segíthetsz azoknak, akik komolyan gondolják, hogy hitet tesznek a Föld értékeinek megőrzése mellett. Kérjük, hogy bloggerként is járulj hozzá a kezdeményezéshez azzal, hogy felületet adsz annak népszerűsítéséhez. A layert…..
aspitwilight 2015.12.09 21:00:44
Az Adobe-nak az utóbbi időben sok kritikával kellett szembenéznie a lassú és szegényes patchelési mechanizmusa miatt, amelyet az internetre kapcsolt PC-k 90%-án futó Flash Player alkalmazás foltozgatására használ.   Meglepő vagy nem, de ez a 90% nagyon veszélyes mutatónak tűnik,…..
Szigorúan fogalmazva így is felfoghatjuk a legújabb Adobe Flash lejátszó hibájával kapcsolatosan kialakult helyzetet. A kiberbűnözők ugyanis a legutóbb nyilvánosságra került sebezhetőséget kihasználó kódot is már beemelték többek közt például a Magnitude Exploit Kit…..
aspitwilight 2015.07.02 12:28:03
@pythonozok:
Én személy szerint heti rendszerességgel csekkolom a Firefox-ban, hogy melyik kiegészítőt kell frissítenem, de úgy látom, hogy el kell azon gondolkodnom, hogy a jövőben minden másnap ellenőrizzem.
Kajon Árpád által küldött, érdekes, első világháborús fotókat láthattok ma. Kértem, hogy mutassa be magát nektek, ő következőket írta: "38 éves informatikus vagyok. A hadtörténelem és haditechnika már gyerekkorom óta érdekel, de ez általában kimerült mindenféle ismereterjesztő és szakkönyvek…..
Jelentkezzen, akit meglepett, hogy a csapból is folyó celebszakácsok éttermei közül több is a leginkább túlárazott és legrosszabb minőségű ételt kínáló egységek között végzett! Na ugye. A Harden londoni éttermeket minősítő 2015-ös listáján meglehetősen rosszul…..
Az 1917-es szovjet forradalom 50. évfordulóján rendezett felvonulás színes képei...
Bár nem olyan ötletes, mint a Volkswagen mozis verziója, de egy újabb szemléletes videó a vezetés közbeni alkoholfogyasztásról, mobilozásról, Facebookozásról. Mobilozol vezetés közben? Akkor ebben a cikkben fogsz még érdekességeket találni. Kattints! Szóval csak…..
Kevés nehezebb munka van a világon, mint rákhalászként dolgozni a Bering-tengeren. Embert próbáló, 20 órás munkanapok kegyetlen körülmények, hideg és hatalmas hullámok között, miközben az ember azt sem tudja, hány napig marad kint a vízen. Egy fotós képekben számolt be…..
aspitwilight 2014.08.26 23:09:00
@Kyria: A dokumentum film címe Halálos fogás volt és asszem a Discovery Channelen futott.
Mindig elcsodálkozom az emberek megrökönyödésén és felháborodásán, amikor kirobban egy-egy botrány arról, hogy a kormány megfigyeli őket, lehallgatja a telefonjaikat, hogy a Street View segítségével bárki benézhet az ablakukon, hogy a számítógépen keresztül hekkerek…..