Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fulek

0 bejegyzést írt és 382 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Állampolgár! A rezsidíj csökkentése nélkül Önt ebben az elszámolási időszakban a következő fizetési kötelezettség terhelte volna: 0.Ft A rezsidíj csökkentésének eredményeképpen az Ön megtakarítása ebben…..
Fulek 2014.06.25 10:20:00
@fifibá55: 21 évre elosztva, de nincs is annyi, és megélvezzük is a hasznát, az IMF csak hatalmat akart...
Fulek 2014.06.25 10:21:42
@hammurabbi: Ejnye, a központban jobb propagandát is nyomathatnának, meg szakértőket is alkalmazhatnának...
A magyar kormányzat és a civil szervezetek között létrejött konfliktus részletei mára valószínűleg mindenki számára ismertek, így nem kívánom ezeket újra bemutatni. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy rámutassak azokra a kommunikációs félreértésekre és baklövésekre, amik az…..
Fulek 2014.06.25 00:15:53
@feketeesfeher: Tévedsz, a civil szervezetek feladata nem ez volt és nem erre kapták a pénzt, ha igen, akkor durván beavatkoznak egy ország belügyébe... ezért fél hát a vizsgálattól a "civil" szféra...
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Világpolitika Hullát kenyérért 2014.06.16 00:31:49
Ukránok és zsidók - iparosított népirtás    A kommunista berendezkedésű Szovjetunió egy olyan bűnös rendszer volt, melynek vezetői ironikus módon egy utópista ideológia, az egyenlőség nevében hajtották végre az emberiség talán legkegyetlenebb népirtás sorozatát. Az egyik…..
Fulek 2014.06.16 20:30:09
@maxval a gondolkodó birca: egyértelműen az volt..., és valóban tervezett volta Holomodor
Igazság szerint arról akartam írni, hogy egy olyan országban, ahol a sajtószabadságról Berki Krisztiánok herevasalásának kontextusában beszélnek és indokolnak 40%-os extra adókat, ott nagyjából mindegy hogy a befolyt összeget a beteg gyermekek rehabilitációjára, vagy a minőségi…..
Fulek 2014.06.11 21:04:01
@s: Köszönjük, hogy hozzászólásaiddal, erősíted, hogy miért ne szavazzunk a liberálisokra, és hogy miért tart ott az ellenzék, ahol...
@Salemi boszorkány: A családban mindenkinek joga, hogy legyen véleménye, pont azt támasztod alá amit a kommentelő írt, nem igaz, hogy mennyire gyengék vagytok.

nem tudom, hogy mire gondolt, de nekem Conchitákból lett elegem, ne is hasonlítsanak. A nők legyenek nők, a férfiak meg férfiak, és becsüljék meg egymást.
A KARD Az RTL Klub beárazása? 2014.06.10 22:50:00
A reklámadóval rendesen nekimennek az RTL Klubnak, sőt a mai módosítóval, amely a konkurrens - és már Fidesz-érdekkörbe került - TV2-t mentesíti a sarctól, ez még egyértelműbb. Az RTL Klubról kiderül, hogy ha őt magát megszorongatják, tud kőkemény is lenni, még ha korábban…..
Fulek 2014.06.11 15:49:43
@s: Azért, hogy a Fidesz ellenzéke ilyen gyenge, az internet világában, ezek a megnyilvánulások segítenek, ne haragudj, de ez nem stílus, a stílus maga az ember, na most, ezek után, ha megy vond le a következtetéseket...
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Hmmm, a sajtó szabadság igen, a vélemény szabadsága nem, nem szép ám fenyegetőzni...
Mihez kezdjen magával az ellenzék a most kezdődő ciklusban? Tiltakozni, tüntetni, sőt, lázadni: kell. De nem elég. Tervezni, programot írni: kell. De ki olvassa? …Hát akkor?!? Az előző ciklusban a Fidesz-KDNP elvette az önkormányzatoktól az iskolákat. Ahhoz képest, hogy Hoffmann…..
Nagyapám temetésén a pap babrált egy keveset az imádságos könyvében, majd előhúzott egy hártyavékony géppapírt, és elégedetten bólintva belekezdett a búcsúztatóba ekképpen: Itt fekszik előttünk e testvérpár! A gyászoló gyülekezet döbbenten kereste, kit temetünk még,…..
Fulek 2014.06.06 13:51:02
@Frady Endre: Kedves Endre, a keresztség csak az út eleje, hanem élsz Isten akarata szerint , akkor nem leszel szent, Jézus nem véletlenül rendelt szentségeket, amik látható jelei a kegyelemnek, és rendelt szolgálati papságot, az utolsó vacsora termében. Természetesen az első keresztények csak felnőttek lehetek, hisz minden ekkor kezdődött, nem sokkal ez után jelent meg az igény , a gyermekek meg keresztelése iránti igény, mert fontosnak tartották a már keresztény szülők, hogy gyermekeik is a hitben nőjenek fel, és mind a mai napig a gyermek keresztségnél a szülők kérésére lehet csak keresztelni, nem nagymamáéra, meg a keresztszülőére, 7 éves kor felett csak megfelelő felkészítés után lehet valakit meg keresztelni. A szülők ígéretet tesznek a gyermek hitbeli tanítására, ezért ők nagy felelősséget vállalnak, hisz ha nem teszik, nekik kell az Isten előtt majd színt vallani. Nem kell vízben alámerítkezni, hisz a keresztvíznek pár cseppje is, kegyelmet ad.( hiszen Istennek nem kell fürdő, a lélek fürdőjére van szükség.)
Fulek 2014.06.07 08:18:22
@Frady Endre: Eggyel fölötted olvashatod...
Fulek 2014.06.07 08:19:41
@Frady Endre: csak annyit még, hogy ez nem zsinati, és nem papi vélemény, hanem az ősegyház gyakorlata, talán ők mégis csak közelebb voltak Krisztushoz korban, meg az apostolokhoz, mint mi.
Az USA-ban a többség mind nagyobb arányban támogatja azt, hogy az azonos nemű párok gyermeket fogadhassanak örökbe, és ez a növekedés gyorsabb ütemű, mint az azonos neműek házasságának jogi elismerését támogatók arányának növekedése, bár a legutóbbi mérésnél már ez…..
A  román kormány egy igen előremutató törvényjavaslat csomagot tett le az asztalra a napokban. Az első tervezet szerint az iskolákban minden reggel a román himnusz rövidített változatának eléneklésével kezdődne a nap, a második pedig megtiltaná a „már nem létező államok”…..
Fulek 2014.06.06 08:50:16
@felcsutisuttyo: Na megint szabadon hagyták a számítógépet a pszichiátrián, csak oda fértél mi? :)
A Facebookon szerveződik az újabb tüntetés Lázár János ellen. A felhívást – a keddi, az Origo főszerkesztőjének leváltása elleni tüntetést is szervező – Kettős Mérce tette közzé. A tüntetés hétfőn, este 18 órakor lesz megtartva a Kossuth téren. "Fejezzük ki a…..
Fulek 2014.06.05 21:37:27
@♔batyu♔: nagyon jó, én is ezt akartam mondani. mások szemében a szálkát meglátják a sajátjukban a gerendát nem, az Origóért meg nem kár.
Fulek 2014.06.06 08:46:59
@MACISAJT: :D hát igen szervezni azt tudni kell, sok lett a konkurencia az origónak, csak vége lesz egyszer nekik...
Az Ybl Egyesület idén, Ybl Miklós születésének 200. évfordulóján események egész sorával emlékezik meg az építészről. Az emlékévre 100 millió forint támogatást ígért a Nemzeti Kulturális Alap, és Fekete György Magyar Művészeti Akadémiája is részt vállalt az…..
Fulek 2014.05.21 13:18:58
@Elstron: Ez te se hiszed el, ugye?
Nem kiretusálni kellene, hanem kidobni onnan...
Avagy random képernyőkép a 444-ről. Most komolyan: Mekkora ész kell ahhoz, hogy egy miniszterelnök pont akkor fogalmazzon úgy, hogy harcolni fog a határon túli magyarság autonómiájáért, amikor a nagytestvére ugyanezzel a retorikával (és persze nem kevés fegyveressel) megtámogatva…..
Csepel és Soroksár új országgyűlési képviselőjétől, dr. Szabó Szabolcstól hétfő délután kaptuk az elektronikus levelet, amelyet - sok sikert kívánva új munkájához - változtatás nélkül közlünk: Holnap összeül az új Országgyűlés. Lassan minden képviselő átadta…..
Fulek 2014.05.06 10:08:11
@VadMacs: Vörös Csepel indulj a harcba, váci út felelj neki...

ja gondolom, milyen jó is lesz, hiszen így is jól megfog élni...
Jobbegyenes Roy és Mátyás 2014.05.05 19:31:58
„Zuhanunk, Szentatyám, zuhanunk!” – írta egykoron II. Lajos királyunk Rómába pár hónappal a mohácsi vész előtt. S mi, maroknyian megmaradt magyarországi demokraták, ugyanígy kiáltunk most Brüsszel, Washington, London, és a világ minden civilizációs központja felé. Mert oly…..
Egy negyvenes, ám jó súlyban lévő apuka vonta magára a játszótéren napozók figyelmét azzal, hogy tíz év körüli fiának próbálta megmutatni, miképp kell átkapaszkodva végig kommandózni az egyik játékon. Kínos volt az eredmény, az apuka 2-3 másodpercig bírt lógni a szeren,…..
Fulek 2014.04.28 15:57:59
@Narancskommunista: Szerintem pont fordítva van, és hogy igazam van, azt az eddigi hozzászólások bizonyítják, az elhízásnak sok oka van, lehet genetikai, vagy betegségből fakadó, vagy épp a sokkal nagyobb tápanyag mennyiség az ételekben, vagy épp, az hogy nincs pénze egészségesebb ételre, vagy a munkája olyan, hogy este, épp csak bedől az ágyba, miután evett, de jó, hogy ilyen könnyen ítélkeznek az emberek...
Az ellenzéki párt súlyos adósságba került, a kormánypárt azonban már korábban megígérte, hogy senkit nem hagynak az út szélén. Váratlan helyről érkezett segítség a kétmilliárd forintos adósságba került Magyar Szocialista Párthoz. Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős…..
Fulek 2014.04.23 13:07:06
@Az LMP sek nem zöldek, csak zöldfülűek!: Látom nem tetszik, hogy nem álltak be a sorba... Schiffernek megmaradt a gerince, nem úgy mint a PM-nak...
A választási vereség tény! A következtetéseket muszáj levonni, viszont kapkodásra és átgondolatlan lépésekre nincs szükség. Az tény, hogy a nyolc évi kormányzás után hatalmas adósággal érkezett az MSZP az ellenzéki létbe. Konkrétan 2,3 milliárd forinttal, kiéhezett és…..
Újabb visszamenőleges jogalkotás jöhet: Ezúttal a devizahitelek szűnhetnek neg Kivezetheti a devizahiteleket a kormány - erősítette meg a fideszes Gulyás Gergely. A politikus egy rádióinterjújában úgy nyilatkozott, várják az Európai Unió bíróságának ítéletét is a…..
Fulek 2014.04.23 06:39:54
Proszektúra Orbán jól kifőzte 2014.04.22 12:55:13
Gyurcsány adott ki a közelmúltban szakácskönyvet, a nép mégis hosszabb ideje már Orbán főztjét kajálja meg. Bizony ő jobban tudja, mit lehet a honfitársaival megetetni. Kisütötte például, hogy a magyarság is nagyon vágyik a sikerre. Az nem lehet, hogy a történelmi múltunk…..
      Megnéztem, még nem írtam ezzel a címmel posztot. Megdöbbentő.  A balliberális értelmiségi elit nem minden tagjáról fogok most írni, de ahogy szokták mondani, ha egyről nem, a többiről annál inkább.      Antiszemiták vagyunk. Én legalábbis egészen biztos, hogy az…..
Fulek 2014.04.17 06:19:23
@ob.szerver: Álmodj a 10x fölényről, Pesten biztosan nem, a helyi újságok, az ATV, Néphazudság, Népszava, internetes oldalak, hagyjuk már...
A KARD Csak a Fidesz 2014.04.16 06:47:47
Hajrá Magyarország!   Sikerült! Megcsináltuk! Megtartottuk! Megvan a kétharmad! Az ország többsége - mármint a szavazóképes állampolgárok kétharmadának kevesebb mint a fele - velünk van! Kicsit piszkítja a képet, hogy 500 000 Fidesz-szavazó eltűnt, cserébe viszont az új…..
Fulek 2014.04.16 11:50:50
@toportyánzsóti: pl? Ja az nincs. eltapsolt? épülő utak, megújult országszerte rengeteg idegenforgalmi látványosság, növekvő gazdaság, 8,5 ipari növekedés, 2,7 GDP növekedés, 0,1 % infláció, több mint 4 millió ember dolgozik... önkormányzati adósságok leírása.... és még sok más minden, elmentek ti a levesbe
Fulek 2014.04.16 11:53:10
@István Tamasi: Tényleg? Akkor kinek az útlevelét mutogatták? Tamás bátyáét? Szánalmasok vagytok!

Ez is szánalmas:index.hu/belfold/2014/04/16/nem_ad_tobb_eloleget_a_sertodott_pm-s_polgarmester/
Fulek 2014.04.16 11:53:54
@Lord_Valdez: És melyik a tiéd?
Vajon a vesztesek milyen következtetést vonnak le a Fidesz választási győzelméből? Érezhető a bizonytalanság, sorjáznak az ötletek. De bármi lesz is a konklúzió, abból érdemes kiindulni, hogy a Fidesz-győzelem mögött a kormánypártnak alárendelt szerkesztőségek és civil…..
Fulek 2014.04.15 18:09:55
@szíj: ha-ha
Prominens történészek, köztük az egyáltalán nem örök aláíró Ungváry Krisztián is tiltakoznak az állami tankönyvlistákra felkerült gyenge minőségű tankönyvek ellen. Korábban posztoltunk arról, hogy az állam a teljes tankönyvpiac lenyúlására készül. Miközben…..
Fulek 2014.04.15 06:44:26