Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klágenfurt Jenő

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetemes történelem baszomnagy tévedések nélkül szürke és kiszámítható lenne, mint Svájc bankpolitikája. Most, hogy a citatum.hu Csunderlik-Pető fejezetének majdani kitöltésére alkalmas felütéssel túlestünk az első mondat nehézségein, rögzítjük: a Page Not Found Matolcsy-alapítványi támogatás…..
Oké, a számítástechnika világában általában nem pszichológusok és óvónénik dolgoznak az ügyfélszolgálaton sem, és így a szaktanács néha smirglibe van csomagolva, de azért kifejezetten beszólogatni az ügyfélnek nem szokás. Általában. 3 in 1 hosting - a support csúcsa Kedves Homár! Kis keresgélés…..
Klágenfurt Jenő 2017.01.28 09:59:52
@gabors2:
Encrypted - TLS a 995-ös porton, te szerencsétlen... véletlenül nem ügyfélszolgálatos vagy, hogy beszélsz valamiről, csak nem értesz hozzá?
Klágenfurt Jenő 2017.01.28 10:04:27
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
" nagyon sérült emberek lehetnek, hogy a frusztrációjukat máson élik ki. " aptimackó, pont te írod ezt? csak nem sikeres volt a cihoterápia, végre?
Végjáték Passion Play2010Van egy olyan szokásom, hogy mielőtt bármilyen filmet kezdenék nézni, kicsit utána kutatok az adott műnek. Megnézem a szüzsét, a szereplőket, és néhány pontszámot. Nos Megan Fox (a 21.szd férfi "jizz in my pants"-e) és Mickey Rourke neve adott némi…..
Van aki szerint fenyegetés, hogy a holnapi nap tanítási nap. Nem, nem az: Hiszen a többieknek joga van ott lenni, joga van a biztonságukat garantáló minden intézkedéshez. Semmi plusz feladat, teher nem jelentkezik a tanároknál a normál tanítási naphoz, vagy mondjuk egy influenza járványhoz képest…..
Klágenfurt Jenő 2016.02.28 23:51:45
@Nancsibacsi:
Uramisten, a hozzád hasonló értelmi fogyatékosok gyereket nevelnek? Tényleg jobb neki aznap is az iskolában, otthon ne ragadjon...
Az említett szervíz a TMX, a cég pedig a Lenovo. A Homár archívuma alapján jót tenne a megítélésének, ha több kapcsolata lenne a Telemaxszal. Sziasztok! Változtatás nélkül, nevem nélkül közölhető, ha Ti is úgy érzitek, hogy egy egészen kicsit csiszolhattak volna még a…..
Klágenfurt Jenő 2015.11.06 20:01:36
@atpijkamo:
tapsikolok az örömtől, hogy droid módra a betűket már ismered, és a szerviz írásmódját is. a következő lépés lehet számodra, az írásjelek (úgy is mint idézőjel). aztán ha ez is megvan, hosszú, küzdelmes munkával jöhet a szövegkörnyezet.
Miért érdemes ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezni? - teszi fel a kérdést  a "Megbízható Cég Tanúsítvány" kiállítója. A honlap csekkolása után erre minden kicsit is gondolkodó cégvezetőnek egy válasza lehet csak: semmiért. Annyi szemfényvesztő hülyeséget ugyanis rég…..
Klágenfurt Jenő 2015.09.20 11:14:50
@Homár Hilda:
ne, lécci, ne álljatok meg. (s)permanensen toljátok az arcába. tényleg. mondjuk nem irigyellek, én muszájból sem olvasnám. inkább felmondanék.
Ha még valakinek kétsége lenne a jogállam elhalálozását illetően, induljon egy feltámadással a hét. Naiv ügyfélnek eladott gépjárműve sosemvolt parkolásai után keletkezett fantomtartozásait 10 évvel később végrehajtották. Úgyhogy most fél éve nincs autója…..
Naiv ügyfél megkapta a tökéletes elhajtó választ az ASUS ügyfélszolgálatától. Jobban teszi, ha nem próbálkozik MKV videofájlok lejátszásával, meg amúgy is elavult a lejátszója, már nem frissül tovább: Az alábbiakban idézem, hogyan sz@rik az ASUS vevőszolgálat a t.…..
Hogyan lehetne komolyan venni ezeket a cégeket, amikor a saját adminisztrációs hibáikból (khm, automatikusan feldrágított előfizetéssel) keletkező fantomtartozásokat csont nélkül, szinte azonnal kiadják a jóságos behajtónak, akinek csak agyatlanul zaklatnia kell az ügyfelet egy…..
Aki esetleg nem ismerné bacsis-t, annak röviden bemutatnám. Ő az a magyar srác, aki megnézte, milyen háztartási anyagokkal lehet helyettesíteni a hűtőpasztát, aki 133 MHz-en futtatott Windows 7-et, aki levitt télvíz idején egy komplett gépet a Balatonra, hogy aztán kipróbálja,…..
Klágenfurt Jenő 2014.03.08 09:10:18
@Secnir:
Te valami informatikai fogyatékos vagy, hogy nem tudod értelmezni ezen a képen a szöveget?
bacsis-tuning.hu/wp-content/uploads/2014/01/win2kset.jpg
Zolinak sehogysem sikerült rábírnia a TMX szervizt, hogy futárt küldjenek a hibás Lenovo tabletjéért: Budapesten az Allee-ban vásárolt Lenovo tablettel a garanciajegyen szereplő szervizekhez fordultam volna, mert az aksi fura dolgokat művelt. Néhány pesti címet megcélozva vagy…..
Marianna egész családját kizárták a Vateráról, miután azt hallucinálták, hogy az anyját egy másik néven korábban már kizárták. Valójában annyi történhetett, hogy egy gépről jelentkeztek be több felhasználóval, ami azért elég alapvető szolgáltatásnak bárhol máshol a…..
E329 minden eddigi tigázos sztorinál bizarrabb szituációba futott, amikor panaszt tett egy kollégájukra, amiért az sutyeták módon válaszolgatott. Egy hónap alatt megállapították, hogy "...dolgozónkat oktatásban részesítettük és a kötbért az alvállalkozó felé…..
TComment Nem láttam, bocs 2014.02.12 06:15:00
Bocs, mondja nekem. Nem tőlem kell bocsánatot kérni. A gyalogostól, akit majdnem elütött. A zebra közepén. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Prokee-t szentté kellene avatni. Ő a forrasztópáka Quentin Tarantinója és a hidegvágó Charlie Benantéje egyben. Még az Eurovan megvétele előtt megkérdeztem, hogy a nagy precizitást és rutint igénylő belső elektromos dolgokkal elszüttyögünk-e a garázs kellemes félhomályában,…..
Klágenfurt Jenő 2014.01.18 08:54:55
@Desmond77:
Kicsit sem esett le mire gondoltam, mi? Nem baj, próbálkozz még egy picit. Segítek: igazából nem az autókról szólt, hanem...
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Klágenfurt Jenő 2014.01.12 09:56:51
@gyöngytyúk:
Csak így hirtelen döntéssel egy jó nő lettél egyik napról a másikra? És mi lett a nemi szerveddel, most egy dunsztosüvegben pihen?
Szinte teljesen hétköznapi jelenség, hogy az interneten akármilyen gyanúsan olcsó valami, úgyis elviszik az összeset. Ilyen esetekben sajnos nem ritka, hogy majdnem 30 ezer forintért csak téglát küldenek Playstation helyett. A police.hu szerint a feljelentő a hirdetésben megadott…..