Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trafi Fax

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan ismerik a gyakorikédések.hu oldalon folytatott munkásságomat (FuckYeahGYIK-re is kikerült egy), és jókat mulatnak rajta. Ám ennek a tegnapi nappal vége szakadt, ugyanis egy kedves moderátor megelégelte a marhaságaimat, és megvonta az accomról a kérdéskiírás és a válaszolás…..
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
Orbán: Magyarország csak azért nem vétózta meg az oroszellenes szankciókat, hogy egyben maradjon az EU; Nem sok jót ígér a magyar kormánynak az uniós támogatások jövője kapcsán a német nagykoalíciós megállapodás; A szélsőséges osztrák Szabadságpárt Orbán példáját követné, ha sikerült volna…..
Az eset a Jófogáson történt, de gondolom a Vaterán és más oldalakon is bele lehet szaladni hasonló csapdába, ha nem figyel az ember, szóval mindenki legyen résen! Tisztelt Homár! Nem tudom a következő eset mennyire vág az Önök profiljába, de fontosnak tartanám, hogy a lehető legtöbb emberhez…..
Az Unic UC46 névre hallgató hordozható projektor az az  okoskütyü, amit elég csak egyszer kipróbálnod ahhoz, hogy soha többet ne akarj nélküle élni. Maga az eszköz kisebb méretű, mint egy iPad, s a pillekönnyű súly is csak előnyére válik. A stílusos kivitel, a különleges élek bizony szemrevaló…..
Ezotéria vagy az igazi High-End Audio? Minap épp azon gondolkodtam, mennyire magától értetődő lett mostanra, hogy úton-útfélen zenét lehet hallgatni, gyakorlatilag bármiről, ami a kezünk ügyébe kerül. Viccen kívül, gondoljunk bele, mi minden zenél. Akár a mobil telefon, ezt…..
Trafi Fax 2017.02.17 10:57:20
@Analoglued: Igazad van, nincs a Facebookon elég primitív figura, akik egy mondatot nem bírnak leírni normálisan, nagy szükség van még ott a való világtól elrugaszkodott denevéremberekre is. Nevetségesek vagytok.
A doktornő megnézte a torkát, megérintette a homlokát, majd kijelentett, a gyerek makk egészséges, és nincs semmi baja. Mindezt úgy, hogy előzőleg indulás előtt mérték meg a lázát a feleségemmel és 38, 9-et mutatott a lázmérő. Tisztelt Praxis blog!Nemrég a feleségem új…..
Trafi Fax 2014.02.19 10:30:56
Persze, csak azért az sem megengedhető, hogy békésen bemegy az ember egy rendelőbe, ahol egy 20 évvel fiatalabb doktornő fölényes, lenéző stílusban kezd beszélni vele. Túl sokat képzelnek magukról egyesek, én meg nem az vagyok, aki ezt szó nélkül eltűri.

Főleg, miután a tisztelt doktornő majd' egy órás késéssel érkezett a rendelésre, emiatt jól megvárakoztatott, amit én még csak szóvá sem tettem. Egyszerűen csak a hosszú várakozás miatt már egy fáradt, fásult, szinte elálmosodott állapotban jelentem meg az "úrnő" színe előtt, aki ezt személyes sértésnek vette, valamiért ellenszenves lett neki a pofám.

Érdekes módon a végére (közben én is beszólogattam neki), látta a kartonomon, hogy valójában idősebb vagyok, mint amennyinek kinézek, illetve mintha rá is jött volna, hogy túlzottan pofátlan volt velem, már szinte bocsánatkérőbb hangot ütött meg. Eszerint csak nekem volt igazam.

Volt egy másik esetem is, egy másik pofátlan doktornővel, hasonló alapokon. Ott véletlenül valami rosszat is szóltam, enyhe célzást tettem, hogy milyen emberek vezetnek autót, akik az én egészségi állapotomhoz képest... (lehettem vagy 35 éves). Ezután szánalmas bosszút eszelt ki, hogyan szívasson meg, hogy ne kelljen aláírni a jogosítványom meghosszabbítását. Elküldött egy ideggyógyászati rutinellenőrzésre (amikor kalapáccsal ütögetik az ember térdét stb.), ezzel feleslegesen rabolta egy délelőttömet (az ideggyógyász orvosnő csak nézett, hogy ez most komolyan mire volt jó?), plusz várakozási idők, másnap visszamenni a Hülyéhez.

Ekkor már némán fenyegető stílusban léptem be a rendelőbe, jogsi a munkámhoz kellett, fel voltam készülve, hogy ebből botrányt csinálok, fel fogom jelenteni mindenhol, ahol csak lehet, ha nem kapom meg azt a nyomorult papírt.

Érdekes módon, a rohadék apró kis pontra húzta össze magát, mosolygott, épp csak bocsánatot nem kért. Mint aki időközben rájött, mekkora mocsokságot művelt. Pusztán azért, mert neki "napja" volt, meg hülyéje volt.

Ennyit arról, miért utálok ilyen helyekre járni, nem is szoktam, egyébként.
Trafi Fax 2014.02.19 10:59:51
@Tempus-Anh: Szánalmasan vergődsz itt, te is beképzelsz butaságokat, nem vagy különb. Alkoholt gyakorlatilag nem fogyasztok, nem dohányzom, koromnál 20 évvel fiatalabbnak nézek ki, mai napig is. Némelyik hölgy hazugnak hisz, ha elmondom az igazat. Nem sofőr a szakmám, csak kell az autó a mozgáshoz.

Nem voltál ott, nem élted át a szituációt, csak pofázol itt magas lóról, képzelődsz, ez vagy te...