Regisztráció Blogot indítok
Adatok
By Befektetés

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A részvény olyan értékpapír, melyet elsősorban a részvénytársaságok alapításakor, illetve alaptőkéjük felemelésekor bocsátanak ki. A részvény a vállalat tőkéjének egy részét testesíti meg, pontosan akkora hányadát, amennyi a részvény névértéke. Részvényeket a…..
Államkötvény Állampapír 2013.12.31 10:49:48
Az állampapír az állam által kibocsátott, hitelviszonyt megtestesítő értékpapír. Aki állampapírt vásárol az az államnak ad kölcsönt, előre meghatározott kamatra és időre.Az állampapír azt tanúsítja, hogy hitelt nyújtottunk az államnak, tehát ez egy hitelviszonyt…..
Az arany mint befektetés röviden A befektetési nemesfémek között az arany világviszonylatban is az első helyen áll. Az összes nemesfém között ez a legnépszerűbb befektetési célú fém, előnye, hogy infláció, háborús helyzetek, fellépő államadósság, valutaválság idején…..
Államkötvény Befektetési alapok 2013.12.31 10:21:30
Befektetési alapok A befektetési alapokról röviden A befektetési alap mögött egy jogi személyiség áll aki rendelkezik ezzel a vagyontömeggel, ezt a befektetési alapkezelő a befektetők érdekében az általa meghirdetett befektetési elvek alapján kezel. Ennek a lényege az, hogy…..
Az Axa Bank lekötött betét a lekötés futamidejét tekintve rendkívül rugalmas befektetési forma, mivel két, három, hat, tizenkét és huszonnégy hónapos lekötési időszakok választhatóak a konstrukción belül. A lekötött betéti kamat a lekötés időtartamától és a lekötött…..
Államkötvény Befektetések. Weblapunk fejlesztés miatt nem érhető el átmenetileg. Kérjük, látogasson vissza később! ..