Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy Hun Hunniából

0 bejegyzést írt és 500 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi is keressük még az állunkat, miután megláttuk ezt a 7 fotót. Olcsó, senkinek nem kellő konténerekből hétvégi luxusvillákat alakítottak ki a kreatív tulajdonosok. Igen, akár a Balatonon is. Egészen elképesztő, mekkora divat lett manapság konténerekből luxusvillát varázsolni. A lelkesedés nem…..
Egy autógyártó, amely annak ellenére, hogy csak a ’60-as évek elején dobta piacra első személyautóját, illetve a gyár is csak 1984-ben vette fel azt a nevet, amin autóit már a kezdetektől fogva forgalmazza, mára mégis a tizenötödik legnagyobbá vált és a világon mindenhol ismerik. Ismerd meg a Mazda…..
New Yorkban járunk, a hippimozgalommal és mindenféle egyéb érdekes „elhajlással” terhelt 1967-es esztendőben… Egy súlyos anyakomplexussal küzdő sorozatgyilkos abban leli örömét, hogy tisztességben megőszült gyanútlan asszonyokhoz kopogtat be álruhában és „álakcentussal”, majd miután a bizalmukba…..
Egészen sajátos gazdaságpolitikát talált ki a magyar kormány annak palástolására, hogy a választás előtti osztogatásnak nincs megfelelő pénzügyi háttere. Ez az unortodox módszer lényegében azt jelenti, hogy egyszerre osztogat a kormány és vezet be megszorításokat. Az egész lényegében a kommunikáció…..
Egy Hun Hunniából 2021.12.28 17:20:20
@ulpius66: akkor vezíred a levegővétele beszüntetését is elkezdheti szerintem (ha már stadionokat SE!)
Lumière-galaxis Hiba a Mátrixban 2021.12.25 11:27:11
Most azonnal töröljük az emberiség kollektív memóriájából a Mátrix: Feltámadások című filmet. Szubjektív kifakadás következik. ..
Egy Hun Hunniából 2021.12.27 20:21:48
@arthurthedent: "A blade runnerben nincsenek robotok. "

??????

VALÓBAN!? Ki mesélte BE?
Letiltott revüműsor, rendezői fenékbe billentés és álnéven írt folytatás – 8 érdekesség kultfilmmel kapcsolatban...
Egy Hun Hunniából 2021.11.12 17:42:41
Bár első hangzásra mesés vagyonnak hangzik, azonban ha nem tudunk jól sáfárkodni vele, akkor hamar végessé válhat. Az igazán gazdagok körébe való belépéshez ez jelentéktelen összeg, viszont az átlagember szintjén 100 millió forint okosan beosztva sok mindenre elegendő lehet. Bölcs esetben a „nem…..
Egy Hun Hunniából 2021.11.12 06:15:10
@apro_marosan_petergabor: "Egyet ne csinálj, ne vegyél, drága, új, autót, az csak viszi a pénzt, amortizációjával. Vegyél néhányéves top márkásat, ami mindent tud, mint az új, csak fél-harmad áron."
A prémium (top) jármű fenntartása PRÉMIUM SZINTŰ költségekbe fog kerülni! Én inkább teljesen átlagos modellt javaslok, ha egyáltalán...
Forrás: bunosvaros.hu   Ha már Kálomista Gábor nem intézte el Szíjjártó Péter barátjánál, hogy a kommunista németországi mozik is vetítsék az ElkXrtuk című műremeket, így nem tudjuk igazán megtapasztalni az élményt, legalábbis a legális csatornákon. Mondjuk a lányok szombaton megnézték a…..
Egy Hun Hunniából 2021.11.02 23:59:37
@apro_marosan_petergabor: kár hogy FIkciós lett, de dokumentumfilmnek HAZUDJÁK reggel este meg még éjjel is az VOLT KOMCSI elvtársaid!
Ki (a) meleg az Orbán kormányban? Kétségtelen tény, hogy a hódmezővásárhelyi villamos már feljött a szegedi fővonalon, Kőbánya – Kispestnél megállt egy pillanatra, aztán megjelent a 4-es 6-os vonalán a körúton, és egyre inkább úgy tűnik, hogy nem tudjuk meddig jut, és végül, hol fog megállni az…..
2001. október 2-án mutatták be a mozik Jean-Pierre Jeunet filmjét, az Amélie csodálatos életét. Az alkotást pozitívan fogadták a kritikusok: már az első héten a legtöbbet vetített film lett a mozikban, és további 22 héten át a top 10-ben maradt. 2001-ben a legsikeresebb francia film lett Amerikában…..
Egészen beleszerettem az általam elkészített kajáim posztolásába. Itt egy újabb, amit most közkinccsé teszek. Eleinte csak az volt a tervem, hogy majd a szabadnapjaimon kezdek kotyvasztani a konyhámban, de ma este, munka után hazaérve rájöttem, hogy megint nem ettem semmi normálisat napközben. A…..
A hétszeres világbajnok még tavaly ősszel ígéretet tett arra, hogy a jövőben – a versenypályán kívül – már csak villanyautót fog vezetni, ehhez képest egy Pagani Zonda volánjánál videózták le...
Egy Hun Hunniából 2021.08.06 22:47:06
@Androsz: ha rajtam múlna (és még sokunkon) akkor pl. kaleta se úszta volna meg ennyivel.
Az "internetes számonkérők" igazságérzete gyakran jobb döntést eredményezne mint a jogszolgáltatápi maszatolás.
Egy sikeres rakéta indításhoz számos olyan technológiára, és alkatrész kifejlesztése is szükség van ami sosem jut az űrbe, legtöbbjük léte is alig ismert, pedig kulcs-fontosságú szerepük van...
30 éve már annak, hogy bemutatták Magyarországon az Oscar című filmet. Az alkotás a tengerentúlon nem lett túl népszerű, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a megszokottal ellentétben alig írt róla az internet népe érdekességeket. Addig-addig ástunk, hogy pár meglepő információt be tudjunk…..
Attól kezdve, hogy egyre határozottabban tette le a voksát az agyat kevéssé megdolgozó akciófilmek mellett úgy vált Sylvester Stallone az ítészek pofozózsákjává. Ha a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes adataiból indulunk ki, könnyen azt a következtetést vonhatjuk le, hogy egyik szemetet csinálta a…..
Számos olyan eseményt tartunk számon népünk történetében, melyek tévesen rögzültek a köztudatban, holott ezekről már évek, sőt évtizedek óta tudni lehet, hogy alapvető tárgyi tévedéseket tartalmaznak. Az, hogy ezek a tévhitek mégis miért rögzültek rosszul a történelemkönyvekben, arról megoszlanak a…..
A körömgomba nem múlik el magától, mindenképpen kezelni kell a felnőtt lakosság 20-40 százalékát érintő problémát...
A szobrok a városi terek elengedhetetlen részei. Nagy részük egy híres embernek állít emléket, ezért gyakran elég unalmasak. Az elmúlt néhány évtizedben azonban számos nagyon ötletes, mókás vagy akár egészen meghökkentő alkotás is született. Mutatunk 10 különleges szobrot a nagyvilágból - Te hányat…..
Ma van az európai nyelvek napja, amikor az EU hivatalos nyelveinek gazdagságát ünnepeljük. Ezúttal egy kis idióma-gyűjteménnyel készültünk: olyan szólásokat kerestünk, amelyeket egy-egy nyelvben valamilyen tipikus helyzet leírására használnak. Nyelvtanulóknak nagy kihívást…..
CoinVilág Top 10 kriptós szleng 2021.06.23 08:00:00
Már több mint 10 éve léteznek kriptovaluták, így természetes, hogy ezen a  területen is megjelent a szleng. Van köztük vicces, komolyabb hangvételű de egy biztos a kriptósok előszeretettel használják őket. Lássuk is a TOP 10 leggyakrabban használt kifejezést.   1. FOMO Ha valaki a…..
Egy Hun Hunniából 2021.06.24 08:33:47
Bevallom csak mostanában, a sokadik évad környékén kukkantottam bele az Észbontók című magyar kvíz-show néhány epizódjába (mert egy ismerősöm beszélt róla hitetlenkedve) és azonnal leesett az állam. Miután felszedtem a szőnyegről nem tudtam megállapítani, hogy mit érzek: egyszerre voltam ledöbbent,…..
Paige Spiranac-ot a golf Anna Kurnyikova-jának is nevezik ugyanis a sportoló elsősorban nem az eredményeivel hanem a kinézetével hívja fel magára a figyelmet. A 28 éves sportoló nagyon népszerű a férfiak körében amin nem is lehet csodálkozni ha megnézzük az Instagram oldalát. A népszerűsége ráadásul…..
Egy Hun Hunniából 2021.06.10 21:47:20
Itt a Mikulás, hamarosan jön a Jézuska! Kardinális kérdés a tejcsoki: melyiket tehetjük nyugodtan a csomagba? A legkisebb "tesztelők" mindig az igazat mondják, ezért idén arra tettünk kísérletet, hogy a lehető legjobban meglepjük őket azzal, hogy olyan csokit találunk, amiből mi is elkunyerálhatunk…..