Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hereguru

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismeretlen gonosztevők lélektanilag csiszoltak kicsit a leghagyományosabb jelszólopási módszeren, de végeredményben ugyanúgy a szolgáltató nevében kérik el, mint már annyiszor. A Vatera emailben figyelmeztetett: Több forrásból is olyan információ érkezett hozzánk, hogy…..
Hereguru 2014.04.30 10:58:03
Ha még valakinek kétsége lenne a jogállam elhalálozását illetően, induljon egy feltámadással a hét. Naiv ügyfélnek eladott gépjárműve sosemvolt parkolásai után keletkezett fantomtartozásait 10 évvel később végrehajtották. Úgyhogy most fél éve nincs autója…..
Naiv ügyfél nagyon örült, hogy végre otthona biztonságában kipihenhette magát délelőtt, de ez egy nap szabadságába került. Az értesítőn megadott számon kapott egy másik számot, amit sehogysem vettek fel, úgyhogy személyesen próbálkozott volna, de feladta. Központi email…..
Hereguru 2014.04.09 11:07:23
@AtiSnatch non captat muscas: Meg a Háborog és Béke...
Naiv vásárló nem gondolta volna, hogy széttört napernyőjét nem rendeltetésszerűen állította fel. A minőségügyi szakértő szerint anyaghiba, az IKEA szerint kirakták szélbe: Vásárolj IKEA Karlsö függő napernyőt és ha szerencséd van nem sodorja le a teraszról a gyerekedet!…..
Hereguru 2014.04.09 10:15:20
Hereguru 2014.04.09 10:50:43
@Kellemes Zérókomponista: mondandóm lényege kimerülni látszik abban az egyszerű tényben, hogy az adott cég - jelen esetben az IKEA - egy egyszerű félmondattal hogyan mentesítheti önmagát minden további jogi procedúrától, mint a rendeltetésszerű használati utasításban leírt, de be nem tartott javaslatok tekintetében..
Attól még az adott termék továbbra is sz*r, 19.900-ért pedig még inkább...
Nettó tömeg 1 kg, töltőtömeg 800g, ebből víz 290g: Vásároltunk múlt vasárnap a SPAR-ban a képen látható csomag fagyasztott halat. Nagyon furdalt a kíváncsiság, mi az igazság a töltő tömegból, mert kibontás után nagyon jegesnek tűnt az egész. Ezt olvashatjátok le a 2.…..
Hereguru 2014.03.25 13:32:58
Röviden: semennyit. Sokkal hosszabban a Villanylap tesztelte, akik már az első méréseknél kiderítették, hogy nem hogy spórolni nem lehet a 10600 forintos Energy Saver Pro eszközzel, hanem az még 56W-ot fogyaszt is óránként: A vizsgálat során fogyasztáscsökkenésnek a nyomaira…..
Hereguru 2014.03.25 12:12:12
Naiv ügyfelet rábeszélték a Telekom alvállalkozói, hogyvonja össze csomagjait és 8000 forintot spórol havonta. Ehelyett a régi számlája mellé megkapta az új csomag számláját külön. Az ügyfélszolgálat azóta sem bírja megszüntetni a régi konstrukciót, és még őket nézik…..
Máté élőben is találkozott a klasszikus bankautomatás trükkel, amikor egy beragasztott tárggyal megakadályozzák a pénz kiadását. A belvárosi CIB-ben azonban még nem hallottak ilyenről, úgyhogy hiába is küldözgettek munkatársakat, azok nem tudtak segíteni. Naiv ügyfélnek meg…..
Hereguru 2014.03.03 10:27:28
@atpijkamo: Tökéletes a meglátás. Nekem meg régi álmom az icipicit csonkoló robbanó pénztárca a zsebtolvajok ellen...
Hiába minden, sosem lesz normális Postánk, keressenek megbízható futárcégeket: 2014. január 4-én feladtam egy nagy postacsomagot (a postán vásárolt MPL dobozban) a budapesti fehérvári úti főpostán Miskolcra. A csomagban jól becsomagolva, a saját laptoptartó táskájában egy…..
Attila egy érdekes közlekedési anomáliára hívta fel a figyelmünket, ami tényleg megmagyarázhatatlan: Már egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy ha az autósoknak (akik jórészt csak magukért felelnek) kötelező a biztonsági öv használata, akkor az autóbusz-vezetőknek (akik…..
Hereguru 2014.01.09 11:22:49
@atpijkamo: :)) Persze, ha Ikarosz is követte volna Odüsszeusz példáját és magához köti a szárnyait, biztonságban eljutott volna Szicíliába...
Radikálisan megoszlanak a vélemények a rántott borjúláb ehetőségéről, mivel főleg bőrből és inakból áll. Naiv ügyfél szülőföldjén más lehetett a recept, mert ő a húst és a csontot is hiányolja: Még a múlt héten sikerült a Gastroyalnak (Telfood) kiszállítania eme…..
Hereguru 2014.01.08 14:42:18
@Lencsés István: Pityuka, túl sok a szóköz nálatok...
Marcell lokális hiperinflációt fedezett fel a Széchenyi fürdőben. A büfében ugyanis hirtelen 30%-ot drágulnak az árak a kiíráshoz képest fizetésnél, mert az áfát nem tartalmazza, Januártól már "szervizdíj" is van: Tegnap mulatságos volt a nevezett intézményben, hogy a…..
Hereguru 2014.01.07 10:54:05
@Lencsés István: Hát ez az. Hogy van szóköz. Pedig nem kellene...
Hereguru 2014.01.08 14:40:01
@Hereguru: Persze szóköz nélkül...
A Nemzeti Rovarirtóterjesztő Hálózat tagjai továbbra is azt hallucinálják, hogy náluk valami fantomtörvény alapján nem lehet kártyával fizetni 1000 forint alatt. Bitcoinnal mikor lehet fizetni, csókolom? Annál nemhogy tranzakciós adó, de kártyakezelési jutalék sincs,…..
Hereguru 2014.01.07 10:17:36
@atpijkamo: Csak nehogy lökéshullámon belül álljak éppen...
Zsolt egy bika laptopot szerett volna venni a Computer Imperiumnál, de a kinézett típus elfogyott, a többi pedig nem ütötte meg a szintet. Azért csak rábeszélték egy másikra, amiről csak otthon derült ki, hogy nem full HD a kijelző felbontása, bár direkt olyat kért. Pénzt vissza…..
Szívmelengető tréfával találkozott Ferenc Ausztriában. A vandansi vendégház tulajdonosa érkezéskor közölte, hogy a visszaigazolt 45,5 eurós szállásdíjon felül lenne még egy 33 eurós takarítási díj is. Szerencsére kéznél voltak a papírok, rajta hatalmas betűkkel, hogy 45,5…..
Szilvit a 100-as busz sofőrje letiltotta a tömegközlekedésről, mert megkérdezte, hogy mikor indul a járat: Van egy rettegett busz amivel szerintem minden BNV-Budapesti Nemzetközi Vásárra tévedő ember összefutott a csodálatos 100-as busz. A 100As busz viszi a kedves utasokat…..
Hereguru 2013.10.03 11:14:05
Hereguru 2013.10.03 11:24:25
@Neela _ t: Há aztat én nem tudhatom. Megkérdezzem esetleg-é a sofőrtől?
A teherautó nem fért be az utcájukba, naiv ügyfél nem slattyogott át az aluljárón, hogy hazavonszonljon 20+ kg mosószert, úgyhogy törölték a rendelését: Gondoltuk, kipróbáljuk a sok helyen hirdetett és dicsért Tesco házhoz szállítós szolgáltatását. Nagyobb mennyiségben…..
Kaptunk egy érdekes összefoglalót, ami Schobert Norbi új Dr. Schwarz élelmiszercsaládjának ordenáré marketingkamujait igyekszik csokorba szedni. Igen hamar kiderül például, hogy nem létezik a Dr. Schwarz nevű élelmiszeripari német vállalat - mi sem találtuk -, akiktől vehette…..
Cielo egy egészen primkó optikai csalódásos K&H plakátra lett figyelmes, amilyet utoljára talán Austin Powers filmben láthattunk. Sztereogrammosan a kép mögé kell fókuszálni, és máris megvan a kívánt eredmény: Eddig akárkinek mutattam ezt a plakátot, mindenki "meglátta"…..
AllForSale egy hete küzd egy új előfizetésért, de valami rontás van az adatain, amit nem tudnak a kollégák személyesen sehogyse eltávolítani: Múlthét vasárnap szerettem volna venni a már meglévő Telenoros előfizetésem mellé egy másikat, mivel az édesanyám kórházba…..
Naiv ügyfél megtalálta tökéletes fekete lyukat a Kékgolyó utcában. Nem elég, hogy a kábelnetet nem húzzák ki, de még a mobilnet ellen is le vannak árnyékolva: Akkor, mikor Finnországban alkotmányos alapjog az internet (min. 1 mega: erről a 29-es körzet is csak álmodhat)…..
Indulásnál még szó nélkül kiszolgálták a 18 évnél fiatalabbakat a Nemzeti Drogelosztóban, azóta viszont elolvasták a vonatkozó jogszabályokat, úgyhogy most ott tartanak, hogy a törvény szerint nem szolgálhatnak ki, ha gyerek van a boltban Ebből egyenesen következik, hogy a 18…..
Hereguru 2013.07.29 11:52:38
Naiv telefonvárásárló kollégái egy jófajta pornóoldallal próbáltak ki a készülék HD-kijelzőjét. Az oldal azonban letöltött egy alkalmazást, ami a háttérben emeltdíjas smsekkel csinált azonnal 2000 forintos forgalmat.  Nagy-Britanniában a lehallgatási botrány miatt…..
Hereguru 2013.07.29 10:52:05
Hereguru 2013.07.29 10:55:42
Hereguru 2013.07.29 13:25:16
@chloe queen: Ez csakis úgy jöhetett most ide, hogy elsőbbségi prioritásom kézzelfogható látótávolságon belülre kerülésének lehetősége oly mértékben felvillanyozta nem túl rózsásan induló hetem ebből eredő lehetséges pozitív folytatását, hogy lázas igyekezetemből kifolyólag előbb ragadtattam magam nem túl hosszú kommentem elküldésére, minthogy figyelmesen és aprólékosan végigolvastam volna eme posztot. De pótolom. Ígérem.
Tamásék egy autóval próbáltak volna öten hazataxizni, ami nyilvánvalóan nem sikerült. Amikor a 6x6 munkatársa észrevette, hogy túl sokan vannak állítólag üvöltözni kezdett, majd amikor kiszálltak, többször belerúgott az egyik srácba: Tisztelt 6x6 TAXI Kft., Azért írok…..
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..