Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UjdonsultApuka

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pierre Cardin. Mekkora név! A hülye is ismeri. És micsoda márka! Ezzel aztán menő leszek! Főleg ezzel, mert ezt ajánlják, mert tök jó, mert dönthető. Fekvésig. Meg ültethető. Be a kocsiba. És különben is, Pierre Cardin. Meg ari is, szép is. Főleg, ha lányod van. Hiszen…..
Mint azt korábban írtam, a babázás nem csak csupa móka és kacagás, egyszerű örömködés. Főleg, ha hasfájós babával áld meg a(z) ______________ (megfelelő beírandó). A mi esetünkben ez majdnemhogy 24 órás feladatot jelent. Bár a homeopátiás bogyók úgy tűntek…..
Kezdetektől fogva tudtuk, hogy Réka hasfájós, már a kórházban is megvoltak a jelei. Aztán mikor hazahoztuk, és magunkra maradtunk, fejvesztve próbáltunk segíteni rajta, tornáztatással, szélcsővel, gyógyszerekkel. A tanácstalanság, és a tehetetlenség kikészít, felőröl.…..
Mivel 8 napos csúszással indítottam ezt a blogot, be szerettem volna érni magam, és kronológiai sorrendben akartam haladni, de a ma éjszaka egy kicsit megborítja ezt az elképzelést. Mi sosem csináltunk abból kérdést, hogy szeretnénk-e légzésfigyelőt a babánk védelmére, vagy…..
A komplikációkat követő műtét során a párom olyan altatót kapott, ami nem tette lehetővé, hogy 12 órán belül ciciztesse Rékát. Plussz születése után kicsit szaporán vette a levegőt a gyermek, így megfigyelésre inkubátorba tették, csak a biztonság kedvéért. Ennek…..
2013 december 20-án megszületett a lányom, Réka. 9 hónap telt el, 3 nappal korábban érkezett, mint amit jósoltak, de ugye ez abszolúte teljesen jó. Első szüléshez képest meglepően gyorsan és simán ment minden. Az első jeltől a gyerkőc kicsusszanásáig nem egész négy óra telt…..
Először is tisztázandó, hogy miért firkálok: Azért, mert újdonsült apukaként sok olyan dologgal találkozom, amiről fogalmam sem volt. Azt hinné az ember, hogy a babázás csupa móka és kacagás, egyszerű örömködés. NEM. Aggódsz, félsz, kérdezel, lógsz a Google-n,…..