Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniko

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az éjszakát a játszótéren töltöttem. Egyedül. Az a játszótér volt a bástyám. A legtöbb időmet ott töltöttem. Talán ezért is gondoltam azt, hogy ott sokkal jobb lesz nekem, mint vele otthon. Nem akartam otthon lenni. Anya éjszakás volt.   Amikor egy gyerek szülei elválnak relatív korán, nem…..
Lassan négy évtizede lesz, hogy Ryan Weideman New Yorkba érkezett, természetesen álmokkal tele. Fotós szeretett volna lenni, de a kezdés neki is, mint oly sokaknak rajta kívül, nagyon nehézkes volt. Így aztán taxizni kezdett, de közben az álmát sem adta fel...
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
A hét meglepetése volt ez a szmogriadó. De engem nem érintett, mármint autó tekintetében, nem tüdőszempontból. Legalábbis azt hittem. Kedd reggel aztán mégis ránéztem a két forgalmira, és hopp, azt látom, hogy autóm 4-es besorolású. Nem használhatom. (Nem tudom mire jók ezek a kódolt adatok, V.9.-es…..
Daniko 2017.01.26 21:07:32
@Don Blasius: Köszi. Megpróbálok utánajárni. Most januárban vizsgáztattam, azon semmi, de egy 2011-es vizsgalapon még rajta van, hogy 9-es.
Daniko 2017.01.26 21:12:54
@nick papagiorgo: Hát, nagyon okos vagy. Biztos mindenki végigguberálja a forgalmit, hogy minden betűjelzésnél mi van, hátul alul a pl. a V9 mi a lószart jelent. Ráadásul ez az autót újkorában vettem, azóta van nálam, úgyhogy eddig nem igen volt mit nézegetnem rajta, csak ha lejár a forgalmi, vigyem vizsgáztatni (persze, ha baja van, javíttatni). És azért ezt ne hasonlítsuk össze egy kórházi zárójelentéssel!
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Daniko 2016.11.20 11:36:30
@Daniko: Ja, és Szandra szerintem elérte, amit akart, mehet vissza a színházba, több szerepet fog kapni. Popénekes sose lesz belőle. Ónodi János viszont lehetne egy olyan hang, amit felismerek a rádióban, a mostani sztár énekeseket viszont meg se tudom különböztetni, mert a hangjuk alapján azt se tudom, ki énekjel.
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
Daniko 2016.09.12 18:05:05
@perszepolisz: Egyetértek vele, hogy ez a 4. évad vonultatott fel leginkább jól éneklő sztárokat. És nagyon örülök Hajós visszatérésének. A kritika írójának üzenem, hogy elég szégyen, hogy nem ismeri az előadókat, ebből is látszik, hogy nem hiteles az, aki egy zenei produkciót véleményez, és ezekről az énekesekről és operettesekről fogalma sincs. Én csak Veréb Tamást nem ismertem eddig, és nagyon jó választásnak tartom a műsorban.
Ha egyszer találkoztál Clint Eastwooddal, azt többé nem feleded el. Valószínűleg így lehet ez a valóságban is: 193 centiméteres magasságával, szikár vonásaival és mindig fürkésző kék szemeivel tuti, hogy beleégeti magát az ember retinájába, és eme megjelenéshez határozott…..
Miután elhadartam a történteket, felvázoltam a sérülés komolyságát és azt is elmondtam, hogy van egy fél éves kisfiam, aki szintén megnyugtatásra szorulna, a nő beközölte, hogy idézem „hisztis p***csa” vagyok, majd hívjam őket, ha nem hisztériázok és rám vágta a…..