Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegedűѕ Péter

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huha, meg nem semmi  ..
Hegedűѕ Péter 2014.06.04 02:55:53
Hegedűѕ Péter 2014.06.04 09:32:56
Subba Subba Coelho 2014.06.03 15:46:11
   ..
Hegedűѕ Péter 2014.06.03 19:46:38
@ʇʇǝן dɯoʞ ɯǝu ǝʞıʇsıd (Elsőházy István): csökkent mi? te iszonyat buta vagy, hát épp ezt akarják elhitettni veled a tikos hatalmak. Te meg megzabálod kétpofán. Majd nagyotr fogsz te nézni még, hogy amikor majd kiderül minden. És kifog majd, mert semmi nem tart titokban örökkön
Vihar a biliben. A hétvégi verekedés igaz története két különböző verzióban megint. Pityingerék így emlékeznek: Majka meg így: ..
Na jó, már kezdem én is unni, de ebben a videóban meg adni akarnak a sok pénzükből: Kell nekem az a négy kiló, hogy én is így irritálhassam a népeket!!!..
Van pénz szarásig. Bár egyelőre nem is vágom, hogy honnan. Halászékat mindig csak költeni láttam  ..
Hegedűѕ Péter 2014.06.02 22:32:43
@sien: akkor verd ki rá, aki meg nem akarja, hogy elsorvadjon az agya, jobban teszi ha pornóra veri. Ennél még a Sas Józsi is viccesebb, vagy Rózsa Gyuri, ahogy viccet mesél.
Hosszúra sikerült az éjszaka, reggel pedig fontos találkozód van? Sminktrükkünkkel eltüntetheted a buli nyomait és frissen indulhatsz a megbeszélésre, ahol garantáltan hódító leszel, ráadásul pillanatok alatt elkészíthető.  Egyetlen, egyben legfontosabb szabály, hogy csak…..
Én eddig mindennap megünnepeltem, mert nem vágtam mikorra esik pontosan. Kovi az egész országot megmozgató eseménnyel szeretné ezt a szép régi hagyományt minél szélesebb körrel megismertetni: A spermométerért azért kijárna egy faszkorbács ..
 ..
Hegedűѕ Péter 2014.05.11 13:02:56
@vensziνar: szexis a szöveged, cuppantás a fosódra.
Ha nem ufó, akkor mi?  ..
Hegedűѕ Péter 2014.05.11 13:01:43
@vensziνar: szeretlek öreg, és ágyba szeretnék bújni veled.
Subba Cukiság: Batdance 2014.05.11 12:50:49
Kicsit óvatosba' nyomják, lülülűűű. ..
Hegedűѕ Péter 2014.05.11 13:00:46
Ahány percig bírja a csaj a sex toy-on, annyiszor öt dolcsival támogatja a nők kasztrációja ellen harcoló alapítványt. Lehet ennek ellenállni? Kiverni mindenképpen ér, sőt! ..
Hegedűѕ Péter 2014.05.08 18:23:27
@venszivar˙: Egyszerű ember, ennyi vagy a világnak.
Subba Nap végére: Állat szong 2014.05.08 17:10:44
Mindenki húzzon haza a picsába, azt mondom. ..
Hegedűѕ Péter 2014.05.08 18:17:57
@venszivar: Az én nagy döntésem az te vagy. Te vagy az, aki mellett ébredni akarok és akivel el akarok aludni, és minden mást csinálni e két dolog között. Mert végre választhatok, és én választok is. Én téged választalak.
Simon Gábor vs. MET osztalék | Create Infographics Akkor beszéljünk a lényeges ügyekről.Az állam által a távhőtermelőknek, illetve a közintézményeknek szánt – ausztriai betáplálású – olcsó gáz havonta is milliárdokban mérhető hasznát egy homályos – offshore…..
Nevetünk, csapkodjuk a térdünket, már a szemünk sem rebben, vagy éppen idegesek leszünk. Igen, a vagyonnyilatkozatokról van szó. Ezekből ugyanis szinte kizárólag azokat az adatokat ismerjük meg, amit a parlamenti képviselők és más közhatalmi döntéshozók el akarnak mondani. Ha…..
Néhány hete írtunk arról, hogy az Akadémia jelenlegi vezetése Lovász László világhírű matematikust szeretné a testület élére ültetni, amikor lejár Pálinkás József második hároméves ciklusa. Cikkünk megjelenése után megkeresett minket két akadémikus, akik egy…..
Nem fogynak a postás történetek, úgyhogy itt egy újabb fejlesztés, aminek még az ÁSZF-ben sincs nyoma, úgyhogy lehet, hogy lokális anomália Újbudán. Arrafelé ugyanis a második kézbesítés fizetős szolgáltatás lett: Vajon csak én vagyok túl fogékony az…..
Megnyílt csütörtökön a Rockmúzeum, a MagyaRock Hírességek Csarnoka az angyalföldi RaM Colosseumban. Az állandó kiállításon a hatvanas évek elejétől mutatják be a magyar rockzene történetét korabeli plakátok, fotók, hangszerek, zenészrelikviák segítségével.…..
Miközben az idei, a tavalyinál másabb, de szintén fura hőmérsékleteket produkáló tél még bizonyára tartogat meglepetéseket, a szőlészek a héten nyilvánosságra hozták a tavalyi szüret eredményeit. Magyarországon a múlt évben mintegy 386 ezer tonna szőlőt szüreteltek le, ami…..
A Forbes csütörtökön megjelent  számában öt oldalon keresztül kérdezzük a TV2-csoport két vezetőjét, akik 2013 utolsó napjaiban bejelentették: ők lettek a tévétársaság új tulajdonosai – ezt sokan kétkedve fogadták, másokat sejtve a háttérben. A több mint egyórás…..