Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujjandi

170 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Szülők!  Felvételre jelentkezni a 2024/25 nevelési évre 2024. április 12. napjáig lehetséges, az óvodai felvételi jelentkezési lap kitöltésével, amit a dokumentumok fülről lehet letölteni.  Személyes találkozásra március 19, 20, 21.-én szentcsaladovoda@gmail.com email címen előre…..
https://szentandras.ujevangelizacio.hu/galeria/fotok-zalaegerszegi-benjamin-kurzusrol..
Kedves Szülők! A dokumentumok fülről letölthető jelentkezési lapot kitöltve lehet jelentkezni gyermeküknek a Szent Család Óvodába április 14.-ig. Személyes találkozásra április 11, 12, 13, 14.-én szentcsaladovoda@gmail.com email címen előre egyeztetett időpontban lesz a szülőknek lehetőségük,…..
Helyszín: Szent Család Óvoda Jelentkezés és bővebb információ: https://szentandras.ujevangelizacio.hu/node/3745..
 Adventi hírnök, friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng! Múlnak az évek, életünk száll, De utunk végén Jézus vár! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr! "Te tanítasz engem az élet ösvényére, teljes öröm van tenálad" (Zsolt 16:11)..
Adventi hírnök, friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng! Ha zörget Jézus, jól figyelj ám,Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl,Nincs már messze az Úr! "A reményben legyetek derűsek, a nyomorúságban béketűrők, az imádságban állhatatosak." Róm 12:12  ..
Adventi hírnök, friss fenyőág. Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt.Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr! "Ha csak akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: 'menj innen oda', elmegy, és semmi sem lesz…..
Hagyományainkhoz hűen idén is megemlékeztünk Szent Márton püspökünkről, aki többek között a szeretettnek, másokkal való törődésnek, saját javak másokkal való megosztásának élő példaképe volt. A hét folyamán a gyermekek megismerkedtek Szent Márton legendájával több ízben is. Láthattak árnyjátékba…..
"Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek! 8Mert aki kér, az kap, aki keres, az talál, s aki zörget, annak ajtót nyitnak!" (Mt 7,7-8) A héten folyamatosan imádságban hordoztuk a szüreti programjainkat, az időjárást. Így valósulhatott meg, hogy verőfényes…..
Hála a mi Mennyei Atyánknak az esős napok után, napsütéses szüreti délelőttöt tölthettünk el együtt az óvoda udvarán. A szüreti hagyományokat felelevenítettük, daráltuk, préseltük a szőlőt, majd megkóstoltuk a munkák gyümölcsét, a finom mustot.  A munka mellett folyamatosan énekeltünk,…..
Isten ma is teremt. Csodái bizonyítják végtelen szeretetét. Egy ilyen csoda a mi Óvodánk. Először vágyat teremtett a szívünkbe majd adott hozzá eltökéltséget, kitartást és hűséget. Ahogy Isten kegyelméből növekedtünk hitben és szeretetben, úgy bővültünk lélekben és épületben.25 év tesz róla…..
https://www.magyarkurir.hu/hirek/lelkigyakorlat-ovodasoknak..
Szent Család Óvoda Zarándoklat 2022.05.14 21:17:48
Szent Család Óvoda Nagyszerda 2022.04.14 22:32:33
Szent Család Óvoda Nagykedd 2022.04.14 22:32:04
Kedves Szülők! A dokumentumok fülről letölthető jelentkezési lapot kitöltve lehet jelentkezni gyermeküknek a Szent Család Óvodába április 08.-ig. Személyes találkozásra március 24, 25.-én és április 6, 7.-én szentcsaladovoda@gmail.com email címen előre egyeztetett időpontban lesz a szülőknek…..
"Szállj dalom, szállj, gyönge kismadár..." A Nemzeti Ünnepünkre való készület csúcspontja a pénteken tartott szentmise volt. Stróber László atya vezetésével szülők és gyerekek egyaránt résztvehettek az ünnepségen. Laci atya megerősítette bennünk, hogy értékesek és fontosak vagyunk a Jóisten…..