Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radarka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az ELTE Politológiai Intézetében, 2014 május 27-én, az egyetemi hallgatókat megfosztották a tisztességes választási törvény elkészítésének a megismerésétől. A 2014. évi őszi, új szemesztertől kizárólag a Fidesznek kedvező választási törvények dicsérete lesz…..
Radarka 2014.06.05 11:49:06
@Arrigo Boito: A Politikatudományi Intézet vezetőségének joga eldönteni, illetve a diákok is meg tudják ítélni, hogy milyenek az általa tartott órák minősége. Ha annyira jó, vagy a diákok szerint is nagy veszteség lenne Tóth Zoltán elvesztése, akkor valószínűleg tesznek is érte. Emellett a döntés valószínűleg korábban megszületett, a bejegyzésből is látható, hogy már múlthét elején értesítették erről a tanár urat.
Radarka 2014.06.13 13:56:16
@Dr. Tóth Zoltán: Nem vagyok semmilyen feljelentő, csupán egy diák aki átélte az egészet és ez a véleménye. 1950-75 között nem volt internet, most van és ennek megfelelően ilyen módon is ki lehet már fejezni a véleményem.
Nem vagyok a kvóták és egyéb – nem, faj, bőrszín, vallás, világnézet stb. szerinti – megkülönböztetéseken alapuló numerus claususok híve, nagyon nem. De a kirívó társadalmi aránytalanságoké sem. A magyar parlament női képviselőinek nemzetközi viszonylatban…..
// A Hallgatói Hálózat támogatja az eseményt. Horváth Andrást, a NAV ezermilliárdosra becsült adócsalásának koronatanúját már hatósági eszközökkel próbálják elhallgattatni, nyomozók jelentek meg a lakásán, bizonyítékait lefoglalták. Ha eddig lehettek kétségek a…..