Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dubb

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét a másik oldal (munkaadó) véleményét ismerhetitek meg, mert kell egy kis változatosság! Szép napot Mindenkinek!Szia! Én egy ügyvédi irodában dolgozom és gyakran interjúztatunk, mert nem találunk megfelelő jelentkezőt. Persze nyelvismeret is kell, de nem ez a legnagyobb…..
dubb 2009.01.29 11:35:18
Azt hiszem tüdőgyulladásom van, mindenesetre rettenet rosszul érzem magam...A blog viszont nem állhat le, ezért itt a legújabb levél, amit egy számtalanszor elutasított roma tanító küldött nekünk.  Várom a véleményeket!T Szerkesztő!Rendszeresen figyelem a blogban megjelenő…..
dubb 2009.01.14 13:03:53
@zladko: HAHA igaz. Az OK a vakon előítéletes emberek mérhetetlen ostobasága
dubb 2009.01.14 13:10:19
@psmith: rögtön kirúgnák valamilyen mondvacsinált indokkal (mondjuk amikor eltűnne egy toll valamelyik kolléga íróasztaláról). Pont az olyan emberek rúgatnák ki, mint te.
dubb 2009.01.14 13:27:40
@rákenrolldetektív: de valahogy mégis kaptál állást ott, és reméljük bizonyítottad nekik, hogy mélységesen tévednek. A poszt írója esélyt sem kapott a bizonyításra. Ez a probléma, és ez a különbség "sógorék" és köztünk.
A Társaság a Szabadságjogokért nevű szervezet tegnapelőtt publikálta honlapján a Zsanett-ügyben folytatott vizsgálódásainak eredményét. Természetesen nem a bűncselekmény megtörténtét vizsgáltak, hanem a vizsgálat szabályosságára koncentráltak. A rövid konklúziók…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Hóbelevanc Egyház és állam 2008.02.07 16:34:00
A következő írás alkalmas egyes személyek lelki nyugalmának a megzavarására.Bemegy Jézus a templomba, a pénzváltók asztalára csap, majd azt mondja: „elegem van ebből a Pilátusból és a csomó elnyomó intézkedéséből. Itt az ideje, hogy felszólaljak ellene. Kizsákmányol,…..