Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perah

0 bejegyzést írt és 385 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
Perah 2019.01.21 22:30:43
@mmixvii (mixi): Ezt az Adris üvöltözést is be lehetett volna mutatni a tegnapi öfiben. Akkor lehet, hogy nem lett volna ilyen nagy a különbség a párbajon, vagy nem is ő ment volna vissza... Csak egy ilyet nem kockáztatnak meg a szerkik, nehogy kiessenek azok, akiket bent akarnak tartani.

@Cleveland55: Nagyon remélem, hogy nem vele akarják megnyeretni a szériát. Ahogy egy kommentelő egyszer mondta itt: ne azért nyerjen már egy nő, mert nő még nem nyert, hanem mert megérdemli. Igazából egyik sem érdemli meg. Én Rolinak drukkolok, csak az a gond, hogy most saját maga körül megkeverte a sza**, ha már egyszer ezt csinálta Adrival, akkor nem szabadott volna most még bevallania. Ha nagyon akarta is, elég lett volna azután tisztáznia, miután vége lett a játéknak. Így most eléggé kiszúrt magával, ami az előzetest megnézve le is esett neki(k Hunorral).
Perah 2019.01.21 22:39:26
@mmixvii (mixi): A régebbi szériákban még úgy emlékszem, hogy a párbajhoz kapcsolódó videókat és részeket a párbaj estéje előtt bejátszották. Itt már többször meglepődtem azon, hogy csak másnap adtak le olyan szitukat, amelyek nagyban befolyásolhatták volna a szavazás kimenetelét.

@gyümölcs almafa kommentelő: EKG, mert Rolinak vagy nem kellett volna egyáltalán foglalkoznia velük, vagy ki kellett volna állni magáért, legalább azzal, hogy megmondja Adrinak, hogy vegyen vissza ebből a stílusból.
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Perah 2019.01.21 21:43:20
@Maximista vagyok: @hereverő heverő: Teljes EKG! Ahogy Esterházy is mondta: "egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá". Ahogy ti is írtátok, inkább már olvasni sincs kedve az embernek, nem hogy kommentelni, kb. mintha a falra hánynánk a borsót... :D
Anikóval indítunk, aki felfokozott állapotban van a párbaj miatt, és persze mi is, hiszen kurvára szétbasz bennünket az ideg, hogy melyik agyhalott esik ki vasárnap. Főleg mikor ilyen nagy a tét! Na jó, tét az nincs, felőlem még Anikó is kieshet, bár a dürhő Győzőnek jobban örülnék, mert miatta nem…..
Perah 2019.01.18 11:21:12
@Brigante: Hát, az a helyzet, hogy én akkor kedvelem Adrit, amikor nem mórikálja magát részegen, mert alapvetően jó meglátásai vannak és tetszik, hogy mindig nyugodt tud maradni. Lacikát is kedvelem egyelőre, bár tényleg nem mutatott magából túl sokat eddig. Emiatt most mindkettőre megy 1-1 szavazat a két mobilról. Ha vasárnapig valamelyik csinál valamilyen nagy baromságot, akkor átkerül a másikra mindkét szavazatom.
Perah 2019.01.18 11:27:53
@katemoss: Szerintem is van szavazótábora Rolinak. Én is rá fogok szavazni, ha valakivel kimegy párbajozni. Sokan nem írogatnak ide állandóan, azok sokkal hangosabbak, akik Zsuzsunak és Gregnek szurkolnak, és ezért nem tudják, hogy a másik táborra ki hogyan szavazna.

@szociál: Lehet, hogy az volt, hogy annyira sokan utálták Vivit minden korosztályban (öregasszonyok azért, mert kurva, a fiatalabbak meg azért, mert jó segge volt, amit mindig mutogatott :D). Végül is én sem mindig úgy szoktam szavazni, hogy ki kinek a barátja, hanem az adott illető viselkedése alapján. Szóval nem tudom... de persze még az is lehet, hogy tudják manipulálni a szavazást.

@Brigante: Én Roli - Renyhe párbajnál előbbire, Greg - Hunor párbajnál meg utóbbira szavaznék. Még nem tudom, hogy kinek szurkolnék a legvégén, de valószínűleg leginkább Rolinak, csak addig ne bassza el valamivel :). Zsuzsut nem akarnám, hogy nyerjen, mert az megint azt jelentené, hogy ostobasággal lehet nyerni.
Perah 2019.01.18 22:43:18
@Brigante: Zsu abban ostoba, ahogyan viselkedik, továbbá az élethez és azl emberi kapcsolatokhoz való hozzáállásában. Azt én is írtam fent, hogy lexikális tudása van, tehát nem egy klasszikusan buta ember, csak a viselkedése nem méltó egy huszonéves nőhöz. Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet hülyéskedni, mert például én is tudok néha kedvesen infantilis lenni, ha megfelelő az időzítés. Viszont rólam olyankor is tudják, hogy amúgy egy értelmes és tájékozott ember vagyok.

Így értettem, hogy ne nyerjen egy ostoba ember, mert úgy fog járni, mint BB Évi, ahogy @javier2: is írta: neki tenne a legrosszabbat, ha megnyerné ezt a pénzt, mert mindenki csak lehúzná és kihasználná. Szerintem egyébként Roli érdemelné meg a pénzt, mert ő remélhetőleg okosan tudna bánni vele! Plusz sajnálom amiatt, mert 28 évesen már elveszítette az édesanyját, és azt is említette, hogy nincs nagyon családja :(. Ráadásul nagy állatbarát, ami nálam egy akkora piros pont, mint a Gellért-hegy :)).
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
Perah 2019.01.18 13:21:14
@oh..my...: Persze, hogy van benne rosszindulat. Amikor magassarkúban verte oda a lábát direkt a hálószobánál, mialatt Roliék bent aludtak, minden volt, csak nem jóindulat. Csak ezeket neki megbocsátják a Zsu-fanok, mert ő csak egy szegény, beteg kislány, akit mindig bántanak... Ez is jellemző a csillámcsapat fanjaira, hogy az ő kedvenceiknek mindent lehet, amit a másik oldalnak nem. A kettős mérce is nagyon jellemző rájuk.
Perah 2019.01.18 13:26:31
@Cleveland55: Egyrészt köszi, másrészt pedig totál igazad van a 8. kerületes kommentedben. A Rákóczi tér is teljesen átalakult, hát még a Corvin sétány és a környéke. Budai négyzetméter árak vannak, és tele van külföldiekkel és normális emberekkel. Rá sem lehet ismerni a környékre, némelyik "jobb" kerületben sokkal gázosabb népség lakik, és sokkal lepukkantabbak a házak. Szóval, manapság már nem igazán lehet beskatulyázni egy-egy kerületet a régi híre miatt.
Perah 2019.01.18 13:45:24
@bElannaTorres: Biztosan ismered a mondást, hogy: "akinek nem inge, ne vegye magára"... Nem kicsit vannak tévképzeteid, mert egyrészt nem is ismersz, hiszen veled ellentétben ritkán kommentelek, másrészt fogalmad sincs arról, hogy kinek szurkoltam a Survivor alatt, mivel ez egy VV9 poszt :D :D. Szóval, ezzel az előző kommenteddel magad bizonyítottad, hogy ostoba vagy, és mindig csak egy lemezt tudsz elővenni, amint valaminek más a véleménye, mint neked és a hozzád hasonlóknak. Na szevasz, a továbbiakban sem vagyok kíváncsi rád, és a hozzád hasonlókra sem.
Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is…..
Perah 2019.01.16 15:56:50
@UdvariatlanBolondvagyok: Jaja, anyukám is Raktó-gyerek :). Mostantól meg majd lesznek az O1G-gyerekek, annyit hirdetik mostanában, hogy szüljenek a nők orrba-szájba, nem baj, ha nincs mire -_-

@Angora Cardi: Az is tök gáz volt, amikor Adri savazta Hunornak Lacikát, hogy nincs esze, mert nem akart vele beszélgetni. Engedtessék már meg neki és másoknak is, hogy ha nem kedveli, akkor ne kelljen neki kiteregetnie a legbelsőbb gondolatait. Azért mert van nyelvünk és agyunk - Adri szerint - még nem azt jelenti, hogy boldog-boldogtalannak be kell számolni arról, amit gondolunk. Hajrá Lekvár! :D
Perah 2019.01.16 16:10:20
@hereverő heverő: Haha, te kis vicces :D. Na jó, akkor minél többet szüljenek a nők, mert azokat támogatják mindennel, de például akik egyedül nevelnek egy gyereket vagy éppen gyermektelenek, azok semmit sem érnek a szemükben. Ja, és az előbb elírtam: Ratkó-gyerek.

@Angora Cardi: Így van, láthattuk Lacikát már többször is értelmesen beszélni a riportszobában, meg Rolival is. Én elfogadom, hogy nem mindenki olyan nagy dumás, hogy szeret bárkivel kommunikálni, főleg, ha nem is kedveli az illetőt.
Perah 2019.01.16 19:31:43
@Angora Cardi: Én is kedvelem Lacika poénjait. Azt sajnálom azért, hogy királyként nagyon nem akart konfrontálódni és meg akart felelni Renyhének :(. Én brutál keménykezű lettem volna vele, ha a királyságom alatt így elkezd lázadni és hisztériázni. Jó lenne, ha valaki már komolyan helyretenné azt a pi***t, legalább verbálisan!

@Ármándójózsi: Köszi, ennek nagyon örülök! Ja, akkor te voltál a Sorosozással párhuzamot vonó kommentelő :). Tök igazad van, mert nekem is sokszor jutnak eszembe a csillámcsapat rajongóiról az átlag figyisz-szavazók, illetve a kormány viselkedése. Te aránylag új vagy itt, ugye? Remélem, hogy ezzel a névvel nem a Győzi vagy, bár ő tutira nem tud így helyesen írni :D :D :D. Remélem amúgy, hogy Zsu legtovább max. második helyig jut el, egyrészt mert szerintem ugyanúgy megkattanna, mint anno BB Évi, másrészt nehogy már mindig ilyen típusú (azaz ostoba) emberek nyerjenek.
Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől…..
Perah 2018.12.28 22:54:22
@MosóMaca: Ja, ugyanannyi smink van rajta, mint Vivin pasi létére. Aztán rá mondja, hogy smink nélkül csúnya. Greg egyre gázosabb.
Perah 2018.12.28 23:04:54
@szociál: Azon már én is többször kiakadtam, hogy Greg állandóan legonoszoz másokat, pedig kívülállóként pont ő tűnik elég rosszindulatúnak.
Perah 2018.12.28 23:13:18
@Angora Cardi: Így mutatja ki, hogy nem érdekli, el akarja ijeszteni :D.

@szociál: Igen ő is, meg O1G ;)
Péter fogad minket, és rettentő lelkes, mert ezen a héten az agyhalottak kapnak két pónilovat, hogy megtudják, mi az a felelősség, és Péternek már attól feláll, ha csak kimondja, hogy PÓNI, melyet az alább látható módon illusztrál...
Perah 2018.12.28 16:43:44
@mentorosh lecsó: Jaj, hát ebbe nem is akarok belemenni, mert az nagyon sok vitára adna alapot... Sem a mai oktatás témakörébe, mert csak felbosszantom magamat rajta (látom a lányom tankönyveit), sem az ember vs állat témájába. Én amúgy is sokszor jobban szeretem az állatokat, mint az embereket, legalábbis némelyiknél :D.

@MosóMaca: Jó, én ebből a szempontból más vagyok, mint az átlagos nők (vagy emberek), mert én kb. minden állatot szeretek (kivéve a csótányokat, a tetveket és a bolhákat). Szeretem a kígyókat (már simogattam), az egereket-patkányokat, sőt a pókokat is :))). Szóval, ezért akadok ki a pónin annyira, de azért Zsuzsuban nem csak az állatoktól való félelme a zavaró itt sokunknak ;).
Perah 2018.12.28 16:51:21
@MosóMaca: Ne is mondd, nekem is dolgom lenne, szóval mindjárt megyek is :).

Akkor tehát Zsu11 évesen költözött új helyre, megértem, hogy rossz érzés volt, ha nem fogadták be és kiközösítették az iskolában. Az pont egy nagyon érzékeny életkor (láttam a saját lányomon is, én már nem emlékszem magamra). Nálam amúgy az a helyzet vele, hogy néha kedvelem, mert sokszor jószívűnek tűnik (csak naiv), de aztán elrontja valami hülyeséggel.

Ezért is írtam, hogy még van idő a döntőig, addig még adok esélyt mindenkinek :).
Perah 2018.12.28 17:09:30
@mentorosh lecsó: Azaz, én is felrúgnám az összes hatalomban lévő politikust, akinek köze van a mai oktatáshoz :S. Meg abban is egyetértek veled, hogy az állatokat jobban féltem, akik a villában vannak (vagy lesznek a jövőben), mint a benti ápoltakat :D.

@KapitányG: Köszi, hogy betetted ezt a linket, még nem láttam ezt a videót! Egy kicsit jobban árnyalja a képet a bentiekről. Ez alapján azt gondolom, hogy Zsu viselkedési problémája tényleg onnan eredhet, hogy otthon teljesen elkényeztették és mindent megengedtek neki. Az számomra megdöbbentő, hogy a szobája tele van pakolva a saját fotóival, ez kissé nárcisztikus vonásokat mutat. Én is modellkedtem, szuper képek vannak rólam, még sincs a lakásomban egy sem kitéve...

@Avigal: Muszáj megnézned az a Fókusz videót, amit Kapitány 16:59-nél berakott ide, mert Rolinak van egy ugyanolyan gyönyörű fehér cicája, mint neked :). Mutatják a videóban Roli tengerimalacával és fehér csivavájával együtt, aki igen mérges, hogy el akarták venni a játékát :D :D.
Tudom, hogy senkit nem érdekel, és én is leszarnám a fasz másik végén, de a decemberem olyan, mintha egyszerre igyekeznék egy hímtaggal az Özvegyet, Puát, Zsuzsut, Cintikét és Krisztiánt szemkifordulásig dugni EGYIDŐBEN, Baukó Évának adnék öltözködési- és párválasztási tanácsokat, Győzőnek…..
Perah 2018.12.24 17:08:08
@Sanda.Ipse: Egyetértek, majd kiderül, hogy mennyire erős a Zsu, amikor - remélhetőleg hamarosan - kimegy egy párbajra. Persze, ez attól is függ majd, hogy kivel párbajozik. Amúgy szerintem egyáltalán nem erős, a legtöbben itt sem kedvelik, csupán pár emberke kampányol csak mellette, a többieket inkább irritálja a butasága.
Perah 2018.12.24 17:18:40
@mézescsók: Na végre, valaki ugyanúgy látja, mint én és Nyuszómuszó, hogy Csoki nem szándékosan dobta meg Zsuzsut, és emiatt nem kellett volna kizárni! Ráadásul többször visszanéztem én is az adott csipeszes jelenetet, és el sem találta Zsu fejét, mert a csaj most volt olyan ügyes, hogy kézzel kivédje. Viszont, amilyen hisztit levágott utána, nem csodálom, hogy az RTL inkább kizárta Csokit, és pontosan emiatt érezte úgy a Zsu, hogy nagyban hozzájárult ehhez az egészhez. Zsu azt hiszi, hogy attól kedvelik jobban a nézők, ha mindenhol ott van, és csinálja a hülyeségeit, pedig dehogy... de majd rájön erre, ha kiteszik a szűrét az értelmesebb nézők :)).

Pont azt írtam én is valamikor, hogy az sem sokkal különb, amikor valaki verbálisan alázza a másikat, volt erre jó néhány példa Radics, Krisz és Era esetében is. Akármennyire nem kedvelem Zsuzsut, az a jelenet nagyon gáz volt, amikor Krisz az asztalnál olyanokat mondott neki, hogy már hozzászokhatott az ilyen alázós szöveghez, mert ezt kaphatta egész életében. Ha pedig az ominózus egymás arcába 1mm-ről való üvöltést vesszük, akkor és ott Erát és Csokit is azonnal ki lehetett volna zavarni a villából, mert mindkettő ugyanúgy benne volt nyakig.
Perah 2018.12.24 17:34:24
@mézescsók: Igen, ezt mondta róla Ginu is a kiesése után: hogy Zsu nem az az ártatlan kis bárányka, akinek tűnik, hanem nagyon is tudatosan csinál sok mindent. A többedik csipeszes kiborulása után el is hiszem, hogy tudatosan keveri a balhét maga körül, de úgy, hogy mindig ő jöjjön ki belőle sajnálatraméltó áldozatként. Nem akarom elítélni Csokit, mert egyrészt nem vagyok a bőrében, másrészt magamat ismerve - pedig alapból jófej vagyok - ha valaki ilyen szinten provokálna, mint Era, nem biztos, hogy tudnám magamat türtőztetni. Abban meg tényleg semmi szándékosság nem volt, hogy odadobta Zsuhoz a csipeszét, amikor az visszakérte.

Neked is kellemes ünnepeket! :)
Péter vezeti a mai párbajmozdonyt, és a felvezetőben természetesen máris szóba kerül a hét - mit a hét - a hónap! drámája, Csoki kiköltözött, ennek okairól Péter vagy nem lett tájékoztatava, vagy ő mást gondol minderről, mert ahogy ő fogalmaz, Csokit kizárták Zsu testi épségének veszélyeztetése…..
Perah 2018.12.24 16:56:17
Dzsudi, a poszt tetszett, jókat röhögtem rajta :))).

@VV Erőlegény: Ja, ez a két szíves szöveg durva volt, a hülyéje még a mondást sem ismeri rendesen :D. Viszont végre haza takarodott, így nem kell hallgatni ezentúl a folyamatos szövegelését!

Boldog Karit mindenkinek!
Perah 2018.12.24 17:27:20
@Sanda.Ipse: EKG, ugyanezt írtam én is a másik posztnál. Egyszerűen ki akarta provokálni, hogy elszálljon Csoki agya, ez egy taktika volt a részéről, mint anno a Renis esetnél. Neki nem jött be, Zsunak sikerült, de azért Era nagyban hozzájárult Csoki idegbetegségéhez. Viszont legalább őt is utolérte a Karma, és egy megalázó 24%-kal kint maradt :). Meglátjuk, hogy mi lesz Zsuzsuval, de szerintem ne hidd el, hogy ő vezet, nem minden az, aminek látszik...
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
Perah 2018.12.23 11:58:25
@Sanda.Ipse: Komolyan mondom, hogy azt a félig lelógó műszempillát megmutattam még a 12 éves lányomnak is, hogy elrettentsem a későbbi műszempilla hordástól :D :D. Amúgy VV-t természetesen nélküle nézek (és mindig csak felvételről, amikor ő nincs velem), de ezt kifotóztam. Hogy egy felnőtt nőnek ne legyen annyi esze, hogy akkor leszedem mindkettőt gyorsan, ha félig már úgyis lejött... :S

@szociál: Igen Csokit védem inkább, mert semmi baja nem lett Zsuzsunak, és amúgy is rosszul vagyok az ennyire ostoba emberektől. Ráadásul Zsu egy hatalmas színésznő, aki mindig rájátszik a neki rosszul eső dolgokra, ott is látszott az ágyban fekve, hogy semmi baja nem lett, de eljátszotta a nagy drámát, Greg meg adta alá a lovat. Sőt továbbmegyek, még ő is érezte (nem véletlenül kérlelte Anikót a bejelentkezésnél), hogy ez gáz volt és, hogy jócskán hozzájárult a túlzásba esése ahhoz, hogy Csokit kizárják.

@bElannaTorres: Jaj hagyjuk már, engem egy lapon nem lehet együtt emlegetni a Zsuzsuval, pedig jóval többször voltam már közösségben, mint ő. Soha nem játszottam rá semmire, normálisan tudok beszélni, nem affektálok, mint egy fogyatékos, nem színészkedek, nem játszom meg magam. Jóval idősebb vagyok, mint ő, de már a 12 éves lányom is magasabb szinten áll, mint ez az ostobenkó a hülyeségeivel. Ahhoz kell egy olyan személyiség, mint Zsu, hogy ilyen szinten kihozza az embereket a sodrából, és lám elég sokan vannak úgy vele, hogy 5 percet nem bírnának ki vele egy légtérben. Ennyi.

@jóképűkirály: Bocsi, de annyira irritál Era, hogy inkább nem írnám le sokadszorra, amiket itt már többen is leírtak róla. Érdemes lenne visszanézned pl. a tegnapi öfit, de főleg akkor, ha láttad az előzményeket (előző részeket) is, és akkor látnád, hogy folyamatosan hazudozik, hülyének néz, áskálódik és manipulálni próbál mindenkit, még a nézőket is. Több szót nem szeretnék vesztegetni egy ilyen undormányra, és pont emiatt írtam az előbb, hogy ha ma nem takarodik haza, akkor sajnos nem leszek képes nézni a további összefoglalókat.

Én eddig nem voltam a VV-szerkesztők ellen, de most már kezdem unni, hogy tök unalmasak a feladatok és ezáltal az összefoglalók is. Kit érdekel, hogy mindenféle baromságot kóstolgatnak becsukott szemmel, és közben az egyik oldalon Erának Zsu segít affektálva, a másik oldalon pedig Greg ripacskodik.
Perah 2018.12.23 12:14:05
@úgymond olvasó mmkk: Nem. Ne keverd össze a két szitu, még véletlenül sem hasonló, hogy valakinek odadobok egy csipeszt, amit az sértődötten visszakért, és sajnálatos módon jól célzok és pont fejen találom. Vagy pedig megrángatok valakit a hajánál fogva, és közben még jól meg is verem. Gondolom te sem gondolod komolyan, hogy ezt a két helyzetet bármiben is össze lehetne hasonlítani...

@ibsen: Nos, mivel nekem nem 100 körüli az IQ-szintem, mint az átlag villalakóknak, ezért én soha nem jelentkeznék egy VV-be. Sőt, még akkor sem jelentkeztem, amikor huszonéves voltam, mert már akkor is sokkal több eszem és élettapasztalatom volt, mint a mostani felhozatalnak. Tehát ilyen veszély nem fenyeget. Nem mellesleg azt gondolom, hogy az alapvető személyiség bent is jól kijön, max. megpróbálnak taktikázni egy kicsit, ami valakinek megy, valakinek meg nem.

@Angora Cardi: Kb. ugyanez a listám nekem is. Bár én a lányok közül néha bírom Renit is.

@Sanda.Ipse: Köszi, megnézem! Viszont én akkor is azt gondolom, hogy egy ilyen eset bárkivel előfordult volna. A csaj visszakérte dacból a csipeszt, amit a hülye Csoki oda akart dobni neki (ugyancsak dacból), és túl jól célzott, semmi szándékosság nem volt benne.
Perah 2018.12.23 12:34:21
@Angora Cardi: Őszintén szólva szerintem egyik csaj sem érdemelné meg a bentiek közül. Bár nagyon a srácok közül sem, de talán Rolit mondanám...

@ibsen: Az lehet, hogy nem pszichológiai értelemben vett pszichopaták, de hogy nem normális sem az Era, sem a Zsu, az garantált. Viszont annyira egyik sem érdekel, hogy ezzel tovább foglalkozzak, ez a rokonaik és barátaik dolga, nem az enyém. Szerencsére nekem nincsenek ilyen típusú emberek a környezetemben :). Azt remélem, hogy Era ma szépen hazamegy, és otthon Karácsonyozik a szerettei körében, kellemes ünnepeket kívánok neki innen is! :D

@Gia: Egyetértek veled, Era menjen ma haza, és kerepeljen otthon a barátainak! Remélem, hogy a mai öfiben sokkal kevesebbet adnak belőle. Ja nem, ma lesz a Csokival 1 mm-ről való ordítozásuk bejátszása :/.
Szerintem sixxnek szerettek volna kedveskedni a sztájlisztok, akik ma Anikót öltöztették, Led Zeppelines póló van rajta, mondjuk valószínűleg nem hivatalos zenekari póló, csak egy háundemes változat. Kedves gesztus, mindenesetre nem akarok sixx - azaz az öltözzünk változatosan csoport…..
Perah 2018.12.20 22:44:40
@Sargabogre: @bElannaTorres: @csincsilla72: Egyetértek veletek, én is kedvelem Renit a lányok közül, mert szerintem is alapvetően egy jóindulatú és vidám csaj. Mondjuk, hordhatna kevesebbszer picsagatyákat, mert az eléggé gázul néz ki ennyi ember között. Viszont én legtöbbször a hülyeségein is jókat szoktam derülni, inkább ilyen legyen valaki, mint egy savanyú Jóska. Pl. emiatt sem kedvelem Erát, mert semmi humorérzéke nincs, nem mond vicces dolgokat, baromi komolyan veszi magát, etc...

@etikette: Én bírtam Vikit a szériájában, mert szerintem értelmes, ami most a tanácsadásnál is látszott. Voltak rossz húzásai, ha jól rémlik, sokat kötözködött, de nekem alapvetően nem volt vele bajom.

Amúgy Roli mondta, hogy lett volna közöttük valami, ha egy szériában lettek volna (és nem Viki), ezt pedig a testbeszédből úgy gondolom, hogy komolyan is gondolta :). Örülök, hogy Roli hallgatott rá, és végül maradt az Eránál, mert így nagy esélye van arra, hogy visszajön. Ha Renit hívta volna ki, akkor ellene szavaztam volna, de így mellette fogok.
Perah 2018.12.20 23:00:43
@Sanda.Ipse: Ezen a pár mondaton én is meglepődtem. Nekem csak annyi emlékem van Vikiről, hogy csinált hülyeségeket, de egyébként értelmes nő volt. Mondjuk, én amúgy sem szoktam utálni senkit sem, ahogy te is írtad, vadidegeneket meg főleg nem. Ő hasonló személyiségként él az emlékezetemben, mint VV Attila volt, és őt is kedveltem. Kicsit mindkettő flegmatikus, de okos és taktikus.

@Cukorborsó88: Ja, én is ezt látom rajta, jól jellemezted Erát :D. Pont ezért írtam, hogy próbál itt jönni a "jós-dumával", hogy majd kiderül az igazság és ugyanaz lesz, mint Radicsnál volt. Hát, szerintem óriásit fog koppanni, de ahogy az idézet is tartja: "magasról lehet nagyot esni" ;).

@Nyuszomuszo83: OFF: Először is a cigi nem jó, hanem rossz, ejnye-bejnye :D. Másodszor viszont tényleg furcsa, hogy Udvariatlanbolond azóta eltűnt, hogy kiment pár napja tüntetni (több napon át is). Úgy hallottam, hogy sokakat bevittek, előzetesbe tettek, volt olyan, aki csak kutyát sétáltatott, aztán úgy igazoltatták. Szóval, én is kíváncsi lennék, hogy mi lett vele...
Perah 2018.12.21 08:01:17
@VV Erőlegény: Hát, tőlem aztán vághatnak be bármilyen videót az Eráról, mindenképpen marad Rolin a szavazatom. A kinti életben sem váltogatom 1 percenként a véleményemet azokról, akikből már nagyon elegem van. Era egy unalmas, de öntelt hólyag, kettőjük közül ezerszer inkább adnám a 36 milliót Rolinak, mint az inkorrekt és sz**kavaró Erának.
Remélem, hogy úgy kint marad, mint a huzat!
Anikó ma este feltűnően lánynak volt öltöztetve, rózsaszínbe (biztos a tegnapi fiús szettre tett megjegyzésünk okán) és szép estét után azt mondja, valaki nagyon elhúzott, mármint nem a villából, hanem a párbajszavazás során. Adri és Krisztián között zajlik a párharc a kedves nézők és olvasók…..
Perah 2018.12.16 20:37:46
@C.Chauchat: Köszi! Én is valamilyen gyerekkori dologra gondoltam, és a szülőknél kerestem a kiinduló okokat, csak ilyen jeleket még tényleg nem láttam. Az számomra egyértelmű, hogy az apával való kapcsolatában lehetett valamilyen súlyos gikszer, mert nagyon feltűnő, ahogy nem jön ki a pasikkal. Valahogy mindegyik úgy érzi, hogy folyamatosan csesztetnie kell, ami miatt sajnálni szoktam Zsuzsut. Csak egy hímneművel jön ki jól, az is inkább nőként viselkedik (Greg). Ha Zsu visszanézi ezeket az adásokat és esetleg rájön, hogy le kell szoknia erről a nevetséges mimikáról, talán még lehet belőle normális felnőtt nő. Remélem, hogy nem lesz belőle egy 2. BB-Évi - mint már többen is írták a hv-n.
Perah 2018.12.16 20:53:36
@C.Chauchat: Hát, kíváncsi vagyok, hogy a jövőben miket hallunk róluk. Amúgy én minden évadot ilyen szemmel néztem, egyszerűen érdekelnek az emberek (még azok is, akiket nem kedvelek). Mindenkiről szívesen megtudnám a családi és gyerekkori hátterét, mert úgy jobban megérteném a viselkedésük mozgatórugóit. Imádom a pszichológiát :).

@Angora Cardi: Remélem, hogy Era sehonnan nem fogja megtudni, hogy őt akarják megdobálni jelekkel, és így nem fogja tudni bevédeni magát! Szerintem elvileg még Vivi is kaphat jeleket, ha kint marad a "szerelme". Roli most jól összejött a többi sráccal, rá szerintem max. Adri és pár lány tenne. Kíváncsi leszek, hogy alakul és hogy mennyire fognak meglepődni a mai kiválasztáson.

@,,: Mit jelent az OCD? Bocsi, de nem tudom :).
Perah 2018.12.16 21:48:46
@,,: Jaa, azt hittem, hogy ez is valamilyen hv-s rövidítés, mint pl. az EKG... :))) Obsessive compulsive disorder, így már rögtön beugrott. Szerinted ez az lenne Zsuzsunál? Én azt vettem észre, hogy Adrinak lehet, hogy Tourette-szindrómája van, mert csinál olyanokat néha a szájával és szemeivel, ami a tikkelésre és akaratlan mozgásokra emlékeztet.

Egyébként szerintem - és tényleg minden bántás nélkül - senki sem teljesen százas, aki egy ilyen műsorba jelentkezik. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy teljesen normális emberek bevállalnák azt, hogy többszázezer ember előtt élik a mindennapjaikat, és hogy ennyire kiadják magukat, stb...

@Cleveland55: Én is kiakadtam azon, hogy elkezdték őket ekézni azért, mert kifeküdtek nézni a hóesést és közben énekeltek. Szerintem tök szép volt a hóesés tegnap, nekem meg pont jó érzés volt látni nézni az ablakból, ahogyan a parkban felnőttek és gyerekek hógolyóztak és élvezték a havazást.

Erát szerintem most a féltékenység hajtja, mert azt hiszi, hogy emiatt a kertes jelenet miatt őket többet fogja mutatni a kamera. Máskülönben el nem tudom képzelni, hogy miért akadt ki ennyire ezen a hóesésben éneklésen... :/ Hacsak nem az van, hogy azért állt bele pont Adriba, mert frusztrált Hunor és Adri kapcsolata miatt, és most Adrin tölti ki a haragját.

A villalakókkal egyre jár a hv-olvasók agya - legalábbis abban - hogy azon filózik mindenki, hogy vajon Vivi összejön-e Krisztián kiesése után Csokival. Ami valószínűleg így lesz.
Miután a Berki-ellenes triumvirátus rövid történelme csúfos kudarccal zárult, ismét belecsapunk a lecsóba, és megkapjuk az aktuális heti gyökérreality-adagunkat. A párbajt követő reggelen Aurelio mája hízik a büszkeségtől, körbe is rohanja az erődöt a tőle megszökött…..
Perah 2018.12.13 13:03:22
@úgymond olvasó mmkk: Én is Gusztiékra tippeltem, és örültem is a győzelmüknek. Az viszont szimpatikusabb volt a végén a Berkiben, hogy elismerte Guszti ügyességét és pozitívan nyilatkozott róla. Ezt azonban hiányoltam Gusztinál, szóval szerénységből neki is van még pótolnivalója, nem csak a Berkinek.

@Sanda.Ipse: Igazat adok, nekem is ellenszenves volt, ahogy Zsuzsi próbálta úgy beállítani, mintha csak Fanni miatt jött volna fel, de még bírta volna. A nyertes párosnak még gyakorolnia kell elegánsan veszíteni, és elismerni a másik érdemeit is!

Amúgy mikor lesz a döntőről új poszt?! Már nagyon várom!
Perah 2018.12.16 20:30:30
@Sanda.Ipse: Bocsi, hogy csak most válaszolok! Egyetértek veled, nekem is ellenszenves és meglepő volt, hogy Au-ra szavazott a párbajnál. Ha ezt velem tette volna meg valaki, ugyanúgy kiakadnék rajta és hátbaszúrásnak tartanám. Az sem volt szimpatikus Gusztiékban, ahogy rá voltak állva (főleg ő) a Berkire, de azért a neje sem panaszkodhat, ahogy "legorillázta" a döntőben a Berkit :S. Örülök, hogy vége van, mert nagyon nehéz volt végig szenvedni állandóan azt a 3 órát, amennyi ideig tartottak az adások.
Éva kezd műcsodálkozással, hogy ilyen NEM szoros pedig még sosem vót: 21,59 - 78,41. Tegye fel a kezét aki elhiszi, hogy ezt a 8 számjegyet Éva képes volt helyesen megjegyezni? Éva felidézi a kérdést, ami bizony bennük is megfogalmazódott: ha Krisztiánusz hazatakarodik egy kiadósabb seggpumpedre,…..
Perah 2018.12.16 18:14:32
@Hétkilenced: Egyetértek, szerintem is jól ír 6paw a BV-kről, így legalább nem kell megnézni őket. Persze, amúgy sem kötelező, de néha jobbak ott a kisfilmek. Csak Gy- és É-t muszáj áttekerni, mert sokszor nézhetetlenek. Jó lenne, ha az utóbbi pár BV-adás szerkesztője befejezné a kiba**ott idegesítő robot pittyegés hangok bevágását a beszélgetések alá! Így sem érteni, hogy mit pofáznak, inkább a feliratozást erőltessék, mint az ilyen idegesítő fa**ságokat!
Egyszer megcserélt könnyen megy cserébe, vagy hogy tartja a mondás, de néha már magunk sem tudjuk, ki a soros – így a Skybaby támogatásával én lettem a következő Bruti helyett holnapra, majd Dzsudi Sixxel cserélte a mai napot, én meg vele a holnapit, így lesz holnap ő helyettem.…..
Perah 2018.12.12 07:39:39
@oh..my.....: +100000000 EKG
Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont…..
Perah 2018.12.10 20:40:51
@oh..my.....: Én is nézem, bírom Király Petit, de irritáló, ahogy az ex-nőjével vitáznak folyton. Essen ki a Dóri, utána talán jobb lesz a Peti is. Igazából én majdnem mindenkit kedvelek, csak a Soma idegesítő néha, meg a Csocseszt volt nehéz megkedvelnem a zenei előítéletemből fakadóan
Perah 2018.12.10 20:56:10
@úgymond olvasó mmkk: Még nem láttam a mai részt, mert pakolok és a Ninja Warrior döntőjét veszem 7-től. Az előzetest láttam csak, és a honapi ismétlést veszem majd fel. Szóval akkor ő robbantott?!
Perah 2018.12.10 21:25:43
@úgymond olvasó mmkk: Én is leginkább miattuk nézem, néha még vissza is tekerem egy-két nagyon jó poénkodásukat. Az mekkora volt már, amikor olyan jóízűen nevettek Soma és Anikó évődésén (legyintésén). Átragadt rám is a röhögésük
Szolgálati közleménnyel kezdjük, a hangtechnikus/keverőpultos kollégának üzenjük, hogy legyen már észnél, mert már ezredjére hangosabb a zene, mint a zombik hörgése. Csoki-Krisz éjjeli vivis sztoriját nem lehetett hallani, mert valaki csutkára húzta az aláfestő zenét. Lehet…..
Perah 2018.12.10 20:50:20
@bElannaTorres: Bocs, hogy csak most válaszolok. Igen, nekem is furcsa ez az egész lopásos ügy, de azt érzem, hogy valami lehetett a háttérben, ami miatt végül nem akarták, hogy kiderüljön, ki vette el és csempézte vissza Zsu cuccait. Mert akkor a napokban biztosan szívatta valaki bent. Én is Vivire gondoltam, mert azt mondta, hogy ki akarja készíteni. Ezzel majdnem sikerült is neki... Adri body-jával kapcsolatban is meglepő volt, hogy semmi sem derült ki a nézők számára. Szerintem amúgy Zsuzsunak elmondták, hogy mi volt, mert feltűnően lenyugodott, nem kereste tovább a "tolvajt" és a 2 megmaradt hazugságvizsgáló kártyáját sem lőtte el másra!
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Perah 2018.12.03 21:42:02
@sixx: Köszi az új posztot! A Spektrumon pedig vissza foglak nézni, mert későn szóltál (olvastam a kommentedet), és már nem tudom felvenni az elejéről :).
Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók,…..
Perah 2018.12.01 10:15:36
@Perah: Bocs, a "tök" után kimaradt a "jók" :)))
Perah 2018.12.01 11:08:18
@Csakazértis én vagyok a királynő: Ne is mondjátok ezt a szombati munkanapot, én is nagyon utálom! Mi is aludhatnánk a gyerekkel, de ilyenkor is 6-kor kelés van, ráadásul, ha jól tudom, akkor 2 hét múlva szombaton ugyanúgy suli és munka lesz :(. Nem tudom, hogy miért nem tudják ezt megszüntetni, mert ráadásul tanulmányok mutattak rá, hogy egyáltalán nem hatékony az ilyen napokon a munkavégzés. Amikor multinál dolgoztam még nekem is kötelező volt kivennem ezeket a napokat, de őszintén megmondom, azt jobban szerettem, mint a kötelező bemenetelt.
Perah 2018.12.01 12:19:27
@szociál: Néha azért Erából már előtte is kijött a valós énje. Valaki írta, hogy Era úgy vitázik, hogy 5 percen át darálja, amit mondani akar, aztán lezárja azzal, hogy a másik véleménye már nem érdekli és kimegy. Sajnos az van, hogy Hunor klasszisokkal jobb pasi, mint Era nő, legalábbis ami a külsőt illeti. Belsőleg sem tudjuk, hogy pontosan milyenek, de az látszik, hogy a konfliktusait Era nem igazán tudja normálisan megbeszélni és megoldani. Radics ellen rá szavaztam, de amint kiviszi valaki legközelebb párbajozni, ellene szavazok, hogy maradjon kint.

@Nyuszomuszo83: Én kb. minden nap megváltoztatom, hogy Csokira vagy Ginura szavazok, attól függően, hogy éppen milyen hangulatomban vagyok, és mit láttam az öfiben :). Alapvetően egyikkel sincs bajom, Ginut néha sajnálom is, hogy ilyen kicsi az önbizalma, és azt külön utáltam, amikor kiközösítették - ezt az életben sem viselem el. Csokinak bírom a humorát, de azt nem, amikor nem tud szépen veszíteni, vagy amikor üvöltözik, mint a fába szorult néger. Bocsánat, de olyan szépen rímel az eredetire :D :D.
Nos, kedves kis mazsoláim, elérkezett a hetünk ékköve, itt az ideje, hogy megkapjuk a jól megérdemelt celebparádé-adagunkat, amit Tilla mindig kalandrealitynek hív, de én neki azóta nem hiszek, hogy anno elvállalta annak a béna Tick-Tack Bumm - adaptációs kvízjátéknak a…..
Perah 2018.11.29 12:04:11
@Sanda.Ipse: Egyszer láttam a Berkit Friderikusszal beszélgetni, volt valamilyen 24-órás, együtt lakós műsora. Ott Berki eléggé megnyílt, tök normális volt és az érzékeny oldalát is megmutatta. Nekem ott nagyon szimpatikus volt. Ezért gondolom én is azt, hogy ez a nagyképűség inkább csak egy felvett álca, hogy mások ne lássák a törékeny önbizalmát, illetve érzékenységét. Az alkoholista anya pedig - ahogy te is írtad - nem az ő szégyene, hanem a nőé, aki a gyereke mellett is iszik!
Perah 2018.11.29 12:09:58
@úgymond olvasó mmkk: Nekem is meglepő volt, hogy Fanni férje tök normális és úgy tűnik, hogy nagyon is szeretik egymást Fannival. A médiában inkább mások járatták le őket folyamatosan, nem ők szerepeltek, inkább csak védekeztek. Egyelőre nekik drukolok, Au nem érdemli meg, hogy másodszor is millós összeget nyerjen, Berkiéknek és Lakyéknak csomó pénzük van, szóval maradnak a Fanniék.
Perah 2018.12.01 11:31:06
@Sanda.Ipse: Én az Ázsia Expresszt egyáltalán nem láttam, szóval onnan nem tudtam tájékozódni. Mazsival tényleg úgy néz ki, hogy jól összeillenek, tudja kezelni Berki hülyeségeit. Meg úgy látom, hogy Berki tök normális vele, valahogy nem harcol vele, mint az előző barátnőjével tette. Végül is általában minden - emberek közötti - kapcsolat hasonló: mindenki más hatással van ránk, valaki halálra idegesít, míg egy másik ember személyisége megnyugtat :).

Az érdekes még a Berkiék viszonyában, hogy Aut szerintem kedveli a maga módján, de mégis mindig beszólogat neki, Gusztitól meg tart egy kicsit, de őt is kedveli, mert bár nem vallja be, szerintem tiszteli azt, hogy erős személyiség.

Azt én személy szerint imádom látni, ahogy Guszti apáskodik Au felett, látszik, hogy nagyon kedveli, pedig néha biztosan falra mászik az óbégatásától :).
Pornóbajuszkirállyal kezdünk, és faguriga legyek, ha nem kezdem teljesen megszokni azt a hülye szőrzetet Péter fején. Ebben mondjuk sokat segített, hogy éppen most néztem a moziban Freddie Mercury életét, és hát ott sem mentek a szomszédba egy kis bajuszért. De nézzük mai fő témánkat, Csokifasz…..
Perah 2018.11.28 21:54:48
@Bruti: Ez nagyon jó írás volt Bruti! Nekem ez volt az egyik legviccesebb poszt a VV9 hv-k alatt
Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre…..
Perah 2018.11.25 20:43:27
@AmanEdi: Remélem, hogy Hunor nem "fekszik le" Erának, és nem fogja az ő és Csoki kedvéért Ginzura tenni!

Era most nagyon ellenszenves lett. Hátbaszúrásnak érzem, mert Ginu mellé állt a párbajnál, ő meg most ennyire Ginu ellen megy, ráadásul ok nélkül
  Ezt a hogyvoltot olvasóbarát módon két részre osztottam, így akit már az előző epizódban is fárasztott Csokiék kiruccanása, az nyugodtan átugorhatja őket, akit pedig a villában el- és feltűnő tárgyak hagynak hidegen, befejezheti a művelődést, amint a srácok elhagyják a tanyát. Elmés megoldás,…..
Perah 2018.11.25 19:06:23
@Perah: Na, megvan :)
Perah 2018.11.25 19:17:35
@Cleveland55: Na látom, meglett neked is :). Egyébként szerintem még sokan nem találták meg, mert ilyenkor már több komment szokott lenni, most meg csak 1 van :).
Perah 2018.11.25 20:09:45
@Cimili: Igen, hülyeség volt Renitől, hogy meg akarta menteni Vivit