Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BroadTest

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#instagram   (A videó nyomokban szarkazmust tartalmazhat...) [[--- RÓLUNK ---]] TÁMOGATNÁL? ▶ Donátó https://www.broadtest.hu/donato ▶ Patreon https://www.broadtest.hu/patreon ▶ Cuccok https://www.broadtest.hu/shop KÖVESS MINKET! ▶ TWITCH https://www.broadtest.hu/twitch ▶ INSTAGRAM…..
Valójában ennyi. A cím mindent elárul.... :)  ..
Broadtest Spoilermentes: Dumbo 2019 2019.03.27 16:58:04
Az elmúlt években sokan, sok platformon bírálták a Disney-t (többek között mi is), hogy minden művészi értéket feláldoz a marketing oltárán, pocsolya mélységű mondanivalóval operál és könnyen fogyasztható cukisággá silányít korábban neves film eposzokat. ..
A LEÍRÁS FONTOS LINKEKET TARTALMAZ!..
A leírás fontos linkeket tartalmaz!..
Utolsó előtti részéhez érkezett a Kölcsönlakás - Így készült a film című sorozatunk. Ez azt is jelenti, hogy egy hónapon belül premier! Egészen pontosan február 14-én. Addig viszont mi még ezen kívül hozunk nektek egy igazán különleges részt. De most térjünk vissza erre az epizódra!..
Ralph lezúzza a netet és a rekeszizmokat is. Vajon mennyire lehet jó, egy nagysikerű animációs film második része? Képes megnevettetni, vagy rálépett már a korábbi Disney szériák által kikövezett, vizuális és szellemi vágóhídfelé vezető szupersztrádára?..
Elhagytuk a fóti díszletet és követtük a stábot egy külső helyszínre. Ezen a helyszínen tudtuk mikrofonvégre kapni Nórit és Ádámot, akik a filmkészítés egy kevésbé ismert, de annál érdekesebb területét mutatják be..
Nem vagyunk gamerek, de ettől még kipróbálhattuk az Acer Predator Helios 300-as gamer laptopot a magunk módján... amolyan Broadtestesen... Hogy mit kezdtünk egymással? Kiderül a videóból! :)..
Az évad utolsó előtti részében megidézünk egy nagyon különleges filmet, az Egy Makulátlan Elme Örök Ragyogása címmel. Jim Carrey (nem meglepő módon) ezúttal Gubi lesz. Viszont ami talán meglepő, hogy be tudsz ülni velünk a kocsiba a forgatás után, oda tudsz állni Tibi mellé a vágáskor, illetve Gábor…..
Félidejéhez érkezett a Kölcsönlakás készítését bemutató sorozatunk, ami azt is jelenti, hogy 3 hónap múlva bemutató!..
Mobillal videózól? Akkor ezt a bemutatót nézd meg! A mobilos videózás egyik gyenge pontja a hang, hiszen a telefonok mikrofonját elsősorban nem videózásra fejlesztik. De a Sennheiser nemrég bemutatott egy készüléket, a Memory Mic-et, ami meg tudja oldani ezt a problémát...
Filmajánló és vélemény az X - A rendszerből törölve című filmről, ami hamarosan látható a mozikban...
Bizony, a mi jó öreg kis tékánkban nem csak régi filmek vannak, hanem premier filmek is! Nemrég egy különlegesség érkezett, egy díjnyertes magyar film, amit még elcsíphettek a mozikban: VIRÁGVÖLGY..
Dobó Kata első filmjének, a Kölcsönlakás-nak a forgatását és utómunkáját kísértük végig. Havonta egy-egy részben megmutatjuk nektek hogyan készült a film, és kik készítették. Interjúkat, tippeket és tanácsokat kaphatsz olyan szakemberektől, akik meghatározó alakjai a magyar filmgyártásnak.…..
Zhiyun Smooth-Q unboxing, bemutató, hack..
Vágás előkészítés ... hát ez tényleg olyan mint a matek. Nem sokan szeretik, de nagyon hasznos! Ebben a HÁTU részben megmutatjuk hogyan rendszerezd a forgatott anyagokat vágás előtt, hogy kényelmesebben, gyorsabban, hatékonyabban tudj vágni. :)..
Ebből a HÁTU-ból ismét ingyen világítási tippeket tudhattok meg. Nem kell feltétlenül több 100 000 forintért fényparkot venned azért, hogy hangulatos jelenetet videózhass.Mutatjuk mire jó egy kislámpa. :)..
Ha szereplőként szeretnél újabb tanácsokat, ez a videó neked készült! :)..
Adott egy teletankolt Suzuki Vitara és 10.000 forint. Hogy mihez kezdünk vele, az rajtunk állt. Ezért mi arra gondoltunk, szeretnénk segíteni. Autós utunk során, alattunk a vitara, előttünk a lehetőség, tehát felkerestük a Luca Kutyamanedéket, és vittünk nekik ajándékot. A többi részlet a vidóban ;)..
Így épült, így szépült az új helyünk! Festettünk, ragasztottunk, és még egy D-Link DIR 885L routert is teszteltünk. A videóban említünk egy router választó oldalt, ahol megtudhatod, hogyan választhatod ki D-Link routerekből a számodra legjobbat...
Kicsit félve, kicsit vegyes érzésekkel, de rettentően izgatottan ültünk be tegnap a legújabb Marvel Studios filmre, a Thor Ragnarokra. A félelem oka az új rendező, a vegyes érzés a 80-90-es évek hangulatú trailer miatt volt, az izgatottság pedig amiatt, hogy mégiscsak a Thor széria legújabb része…..
⸐⸏⸏⸏⸏★ EXTRÁK★⸏⸏⸏⸏⸏⸑..
⸐⸏⸏⸏⸏★ EXTRÁK★⸏⸏⸏⸏⸏⸑..