Adatok
Szeveréna
8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Elkészités:
Tészta:45 dkg liszt18 dkg margarin15 dkg porcukor1 csomag sütőpor3 tojássárgája2 dkg kakaóportejföl
Krém: 1 csomag vaníliás pudingpor2,5 dl tej20 dkg margarin20 dkg porcukorsárgabaracklekvár
Tetejére:3 tojásfehérje20 dkg porcukorolvasztott…..
Elkészités:
Tészta:
10 tojássárgája
30 dkg porcukor
15 evőkanál meleg víz
35 dkg liszt
1/2 csomag sütőpor
A 10 tojássárgáját a porcukorral és a 15 evőkanál meleg vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A masszát megfelezzük, és…..
Elkészités: A tojásokat ketté választjuk és a cukorral kemény habbá verjük. A lisztet elkeverjük a pudingporokkal és a sütőporral. A habhoz adjuk felváltva a tojások sárgájával és a lisztes keverékkel. Óvatosan beleforgatjuk.
Egy 22*38 cm-es, sütőpapírral bélelt…..
Elkészités: 3 tojásból kakaós piskótát sütünk. (3 tojás fehérjét, 3 kanál kristálycukorral kemény habbá verünk, majd egyenként lazán belekeverjük a 3 tojás sárgáját. 3 kanál lisztet, fél cs sütőporral, 1 kanál kakaóporral összekeverünk, majd a tojásos masszába…..
//
Elkészités:
2x6 tojásból hagyományos módon 2 piskótát készitünk gáztepsiben. /6 tojásfehérjét, 6 kanál cukorral habosra keverünk. Belekeverjük egyenként a 6 tojás sárgáját. 6 kanál lisztet fél csomag sütőporral összevegyitünk, majd a tojásos habba…..
Elkészités:
Piskóta: 4 tojás, 4 evőkanál viz, 1 cs sütőpor, 4 evőkanál cukor, 4 evőkanál liszt, 1.5 evőkanál kakaópor
Krém: 2 csomag vaniliáspuding, 3 dl tej, 1 ráma, 20 dkg porcukor
//
Töltelék: 1 csomag gesztenyemassza, 4 evőkanál baracklekvár, 2 evőkanál…..
Oroszkrémtorta... (Kicsit szinesben!)
Elkészítése:
3x3 tojásból 3 piskótalapot készitünk. (3 tojásfehérjét habosra keverünk 3 kanál kristálycukorral. Közben egyenként belekeverjük a 3 tojássárgáját is. 3 kanál lisztet összekeverünk fél csomag sütőporral, majd…..
//
Hozzávalók: 40 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 cs. sütőpor, 1 kanál só, 20 dkg reszelt sajt + a tetejére, kb. 3 ek. tejföl Elkészítés: A hozzávalókat gyúrjuk össze annyi tejföllel, hogy nyújtható, de ne túl lágy tésztát kapjunk. A…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz