Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakula

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerika keresi az emberarcú fideszest. De nem találja...
bakula 2017.04.23 13:25:59
@emmersson: Mondjuk Kósa Lajost
bakula 2017.04.23 13:26:54
@emmersson: Mondjuk Kósa Lajost
bakula 2017.04.23 13:27:27
Ezt ő maga terjeszti "közéleti szereplőkkel" folytatott beszélgetéseiben. Legalábbis ezt állítja a Hetek egy hosszabb cikk egy eldugott mondatában. Meg azt is, hogy a Fideszben tartanak a dologtól...
Van itt ez a csúnya sztori: az LMP úgy döntött, hogy lepaktál Orbánnal és közösen megszavazzák a fideszes Alkotmánybíróság tagjait. Az LMP most kipótolja azt a parlamenti kétharmadot, amit egyszer már sikerült kicsavarni a Fidesz kezéből az időközi választásokon. Szél Bettiék húzása teljesen…..
Erőszakos cirkuszba torkollt az '56-os évforduló. Füttyögés, köpködés, verekedés képei járták be a hazai- és világsajtót a nemzeti ünnepen. A főkolompos a szereplési mániás, túlmozgásos Juhász Péter, aki azzal próbált népszerűséget csiholni, hogy fütyülős balhét szervezett a központi…..
Megalázzátok az embereket naponta a Ligetben, úgy intézkedtek, hogy a szégyenletesség fogalmát maximálisan kimerítitek.  Nincs erkölcs, nincs lelkiismeret, nincs becsület...eladtátok magatokat, értéktelen egyenruhások vagytok, egy fabatkát sem értek. Már nem bízhatunk senkiben, megfosztottatok…..
Tudod Viktor... ...én az európai unió  tagja szeretnék maradni.  Te aztán mindenbe beleszólsz. Miből gondoltad, hogy én hirdetést szeretnék közzé tenni a brit napilapban, amivel csak felkorbácsoltad az egyébként is ingerküszöböt verő indulatokat...vidd a pénzt és fuss, csak ne kavard a sz@rt…..
Kétszer verték át a Quaestor ügyfeleit. Először a brókercég, amikor biztonságosnak állította be pilótajáték-gyanús kötvénybizniszét, másodszor pedig a kormány, amikor azt ígérte, a szabályok szerint meghatározott szinthez képest ötszörös kártérítést kapnak a…..
bakula 2015.11.24 06:25:26
Kedves Újságírónő! l) A Quaestor ügyfeleit nem átverték, hanem becsapták (félretájékoztatták és ellopták a pénzüket). A Quaestorról sokan nem tudták, hogy brókercég, (én speciel azt hittem, hogy egy bank), akinek a vagyonösszetétele jobb, mint a többi banknak, ezért valamennyivel, de teljesen jelentéktelen százalékban adott magasabb kamatot, mint a többi bank. Nekem pl. fix kamatozású kötvényem volt. Most nem a fix kamatot nem kaptam meg, hanem a tőkémet is ellopták.
2) Honnan veszi kedves Újságírónő, hogy a kormány azt ígérte, hogy "a szabályok szerint meghatározott szinthez képest ötszörös kártérítést kapnak a kötvényesek. Extra kártérítés jár" Hol hallott vagy hol olvasott erről. Én érintett vagyok, de sehol nem találkoztam ezzel.
Ez pedig kárörvendés az Ön részéről, "Szinte minden hasonló botránynál történik tragédia, összeomlás, e tekintetben." Sajnos nekem is egy életen át gyűjtött pénzem (és nem vagyonom, ahogy Ön írja), úszott el, amit a betegségre és temetésre tettem félre, hogy ne szociális temetést hagyjak hátra a gyermekeimre, akik szintén tanárok, közalkalmazottak, mint én. Én egy életen át tanítottam a tisztességre a tanulókat. Az ember nem lopásra csalásra neveli őket.
Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben
Ember lenni mindég, minden körülményben.
Serdülj, kedves ifju… poharam cseng érted!
Légy ember, ha majdan azt az időt éred!
Arany János Domonkos napra
Abban egyetértünk, hogy hülyére vettek bennünket, állampolgárokat. Ez szinte felfoghatatlan. "Mert egy brókercéget – igaz, valószínűleg vesztességgel – bármikor le lehet cserélni egy másikra, ha átvert. De egy államot?"
Sajnos nincs minden évben választás. De a pénzügyi szervezeteknek, így az MNB-nek a pénzintézetek ellenőrzését folyamatosan el kellene végezni. Így erre a botrányos tragédiákra, emberi sorsok tönkretételével nem került volna sor. Az MNB felelős mindenért. Bakk Gyula 78 éves nyugdíjas tanár, károsult.
Nyilvánosan megalázott egy nehéz sorsú asszonyt Pócs János, amikor Facebook-oldalán névvel közzétette, mennyi tartozást halmozott fel az asszony önkormányzati lakásán. A polgármester-képviselő később törölte a posztot, állítása szerint bocsánatot kért, igaz, nem…..