Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George Iceman Chambers

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.12.29 09:18:34
Mother ship, az örökkévalóságig! Akinek van, tartsa meg, és ne érdekelje, hogy a feltörekvő kőművesek is ilyenekben ülnek! Fel kell újítani, be a garázsba, hétvégente elővenni, kikönyökölni belőle, pár év múlva megszerezni az OT-s rendszámot, aztán még pár év múlva…..
George Iceman Chambers 2013.12.29 19:34:13
@Béza Dániel: Keveréket? Persze, 2T olajat kevernek 1:50-be mi? Ekkora hülyeséget ritkán hallani, bearanyoztad az estémet, köszi. :)

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem akinek 20.000 Forint egy vagyon, annak a kocsiján véleményem szerint normális fékek sincsenek, sem gumik és nem is sorolom tovább. A lényeg, hogy valószínűsítem, hogy ön és közveszélyes. Meg kellene érteni, hogy az autózás nem olcsó dolog, viszont nem is alanyi joga senkinek.

Először is a fejekben kellene rendet tenni.
Mobiléről érkezett egy művészettörténeti szempontból is maradandó alkotás. Az alkotó egy Octavia kombi felületét hitte vászonnak, és festett rá egy olyan műalkotást, ami muszáj, hogy itt helyet foglaljon. Itt van mindenki, aki számít. Mivel nem vagyok Gyűrűk ura rajongó,…..
Ahogyan ígértem, itt egy összeállítás hazánk útjairól, amelyet elsősorban Nektek, olvasóknak köszönhetek. Rengeteg borzadállyal leptek meg napról napra, olyanokkal is, amelyek még nem voltak. A nagy nyári-őszi poszt szünet oka prózai: egyetemi tanulmányaim végéhez értem…..
George Iceman Chambers 2013.12.27 11:27:28
@biker_kolee: Üdv! Borzasztóan örülnék, ha levennéd innen a gépemet, a fehér Suzukit. Az "Egyik legótvarabb tyuningkit" egyedileg terveztetett külön erre az autóra. Nem véletlena kidomborított, légbeömlős géptető, a szélesítés, a dupla kipufogó és a hátsó szárny sem. Ültetve van a gép, 2,5-ös motor van benne turbóval, cooler-rel, 6 gangos sport váltó, spéci felfüggesztés, Subaru Justy összkerékhajtás. 370 Le és majdnem ugyanennyi: 355 Nm nyomaték amit tud. Az értéke nagyjából 1,8 millió jó magyar Forintot kóstál.

Szóval ez nem egy kókány szar, hanem egyedileg épített tuningolt autó. Persze ha nem sunyiban fotózol, akkor meg is mutattam volna szívesen.

Nem tudom miből fikázol mindenkit, akinek a kocsija nem full gyári, de nagyon nagy az arcod az fix. Lehet éppen egyszer egy oylan emberke kocsiját fotózgatod és tolod fel fika blogokra, aki a helyszínen péppé ver. Ez nem fenyegetés, nem konkrétan magamra gondoltam, csak mondom.

Üdv:a fehér Swift Quattro tulaja
George Iceman Chambers 2013.12.27 12:28:55
@biker_kolee: Azt hiszem tök normális voltam, azt hittem célt érek ezzel. Sajnálattal látom, hogy nem. Azt hittem normális emberek vagyunk és a kölcsönös tisztelet miatt tudunk érdemben kommunikálni. De itt sajnos az a helyzet, hogy egy elvakult fikázóval van dolgom, aki arra rejszol, hogy más autóit a sárba tiporja, csupán csak a saját frusztrációi miatt. Más indokot nem látok arra, hogy a gyáritól akár csak minimálisan eltérő autók is felkerülnek ide erre a köpködő blogra.

Ez engem csak azért zavar, mert a Totalcar címoldalán is ott van a link, ami ide vezet. És itt olyan nacionalista elméletek születnek, hogy ha csak egy nem az adott tipusra való pl cápauszony antenna van valakinek az autóján, akkor az csakis ordenáré szar lehet és a kedves blogger és köpködő haverjai szitok és gúny szavakkal illetnek tulajokat és autókat egyaránt.

Sőt, továbbmegyek: az apród.hu -s és hahu-s vízjeles képek miatt, amik visszavezethetők konkrét személyre is akár, még becsületsértés és lejáratás kategóriába is besorolható az itt zajló tevékenység.

@Krajcs: Igen, megvan. Köszönöm.