Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alcedoatthis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy növényi tejjel próbálom megbarátkoztatni az olvasóközönséget. Nagyon intenzív íze van, elkészítése pedig őszintén állíthatom, gyerekjáték. Tejbegrízt főztem vele, de magában is fogyasztható, vagy kiváló öntet müzlihez. Barackturmixhoz is remek alap. A lényeg,…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy unalomig ismert, ezerféle változatban "gyerekbaráttá" formált, ízléstelenül megfilmesített, átírt, szétcincált, lenyelt és kiköpött mese. Szerepelt benne egy naiv, ám szép kislány, hét kis növésű pasi, egy vérszomjas, nárcisztikus királyné, aki a szelfik…..
A Motion Silhouette egy csodaszép japán pop-up gyerekkönyv. A lapok közül különböző tárgyak "ugranak ki", hol egy kislány arcának a körvonala, hol egy kisvonat vagy szellemfigura rajzolódik ki. A sziluettet megvilágítva - attól függően, hogy a fény honnan érkezik - különböző…..
alcedoatthis 2014.10.01 19:14:59
Tapasztalataim szerint kifejezetten bírjátok a bibliai nőszemélyeket, úgyhogy egy korábban már szavazásra bocsátott témához nyúlok most, Sára és Ábrahám házasságának sztoriját fogom elmesélni. Ezúttal nem Ábrahám, az ősatya lesz a főszereplő, hanem felesége, Sára.…..