Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garnéla mák

0 bejegyzést írt és 650 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárkánykő Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét…..
Ismeretlen terepen mozog a hetedik évadát vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) kezdődő Trónok harca, hiszen ez lesz az első olyan évad, amit nézve a könyvekkel tisztában levő barátaink nem fölényeskedhetnek mosolyogva, hogy ja, te még csak itt tartasz? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy…..
A Master of Ceremony titulus hatalma: bárhova bemehetek a Bocuse d'Oron, így sikerült teljesen exkluzív videókat készítenem a magyar csapat versenyételeinek tálalásáról, szakmai kommentárokkal ellátva! ..
garnéla mák 2017.01.27 14:15:28
@Cogito.t: az gombakrém, melyet a gombazselé fogott meg középen. és azért csak 1 tányérra raktak belőle, mert az a tányér ment körbe a sajtónak fotózás céljából, a többi pedig a zsűri elé került és ott helyben öntötték rá a krémet, mivel az nagyon hamar kihűlt volna a tányéron - illetve ki is lötyöghetett volna.
Vasárnap este mutatkozik be az USA-ban a feltámasztott X-Akták új évada (egy napra rá, a Cool adásá meg magyarul is látható lesz), az, amitől a Fox azt várja, hogy majd olyan nézettséget hoz, hogy a heti Hany Istók- és lápiembervadászatot idegen lények utáni kajtatással megfűszerezett teljes évadot…..
garnéla mák 2016.01.23 16:41:41
@MAJD ÉN MEGMONDOM MI VAN: IMDB szerint Anderson 201 epizódban szerepelt, Duchovny 184-ben. Pedig Duchovny nem szült a sorozat idején.
Az ugrás után az infó meg a kép, addig is egy hír: egy Eddie Jackson nevű ír színész szerepet kapott az új évadban. Nem tudjuk kit alakít, mindegy is, tessek klikkolni. Igen, ő itt Kit Harington, aki Belfastba érkezik meg éppen, és megy forgatni, vagy csak nagyon berúgni, és…..
garnéla mák 2015.07.22 15:31:34
Bár a fine dining a fő szenvedélyem, azért a jó és autentikus street food is jöhet!..
garnéla mák 2015.07.18 13:49:52
@világevő: balkezesként nem :)
a bal kezedben a rózsaszínű csíkok marinált hagyma?
A klasszikus Wellington bélszín nem véletlenül élvez kultstátuszt világszerte, ugyanis elképesztően jó étel. Egy óriási baj van vele, sehol nem lehetett ilyet kapni. Egészen mostanáig! Ez alapvetően egy ünnepi fogás, de az ünnepi fogások legfontosabb tulajdonsága az, hogy…..
garnéla mák 2015.02.22 15:35:34
Találtam a Designboomon egy gyönyörű tányért/tálcát, ami elvileg sushihoz (és teához) való, de szerintem tökéletesen alkalmas bármilyen előételhez, például antipastihoz, vagy akár desszertekhez is, és ilyet szeretnék sürgősen szerezni, mert enélkül nem élet az…..
garnéla mák 2015.02.21 13:30:53
supermarkethq.com/product/sushi-fruit-tray
200 dolcsiért megvehető
garnéla mák 2015.02.21 15:23:47
@világevő: ilyet kérek húsvétra, köszi :)
Nem leszünk spoileresek az első bekezdésben, mert volt gyerekszobánk, de a továbbra csak az klikkoljon, aki már látta a Homeland negyedik évados fináléját. Az évadról azért pár általánosságot elmondunk itt is: jó volt, sokkal jobb, mint a venéz kaland a harmadikban, Carrie, Saul…..
garnéla mák 2014.12.28 23:53:46
@sixx: off - asszem egy barlangban éltem eleddig, mikor megjelent a ceriie futása, megvettem (nem kölcsönöztem, letöltöttem), mondván jó lesz kis délutáni olvasmánynak. erre kiderül, hogy a Varga Attila ,eg te vagy, sixx. durván egy délután alatt olvastam el, mert eléggé berántott, szóval, köszi, sixx!

on: az éved nekem bejött, carrie karaktere tetszik, claire danes játéka leköt és nagyon érdekel, mit hoznak ki a dar adal vonalból. külön pont a fordulatokért és az aktualitásokért, mínusz pont a mellékszereplők kinyírásáért és a távoli 5. évadért.
 Előző csütörtök eseményei itt Pontosan egy hete volt, hogy Dargay nem bírta tovább. Fogta magát és egészen egyszerűen elment Virág anyjához és becsengetett a 47. számú házba. Virág anyja engedte be, de ennél többet nem tudunk. Vajon elmondta a titkot az asszonynak? Hogyan…..
A villában valamilyen oknál fogva közellenségnek kikiáltott VV Rafinált Zsuzsa (nem ezen a néven anyakönyvezték) 73-27 százalékos arányban picsázta el a villába túlfűtött szexmacskaként betrappoló, de ezzel szemben társai közül csak kibaszott állandó trágárságaival…..
A Gawker-birodalom egyik blogján jött le tegnap este ez a káprázatosan kínos felvétel, amin Carey művésznő hangsávját kiemelve mutatják meg, mennyire szarul énekel a nő. Csöcs ide csöcs oda, ezzel a teljesítménnyel lent maradna a Rising Star fala, és az X-Faktorban sem jutna…..
Épp még tart a paradicsom legjobb szezonja, amikor már a valódi, szabadon termesztett is elég érett. Ilyenkor igazából az egyik legjobb dolog simán nyersen megenni mondjuk egy szendvicsben, de van egy még ennél is jobb, amikor a legdurvábban érvényesül minden előnye és az íze. És…..
garnéla mák 2014.08.24 01:03:50
@világevő: a lehelen még mindig megvan az a stand (asszem a 32-es volt), ahol minden féle földi jóságot lehetett kapni? ritkán járok arra, az is inkább vasárnap...
köszi
garnéla mák 2014.08.25 17:06:35
@világevő: köszönöm, akkor maradt minden a régiben :)
Szeptember 1-jén indul a FEM3 vadonatúj, élő magazinműsora, a FEM3Café. Hogy aztán egy ilyen műsornak mi értelme van, az majd kiderül, mindenesetre a műsorvezetők között tényleg ott lesz Berki Krisztián, a TV2 jelen állás szerint legértékesebb portékája, aki az Epizód…..
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
Az előzőnek "Us", az utolsónak "A" a címe, az egyben USA. Jelent ez valamit? És mi az isten lesz itt??? ..
comment:com Minden kezdet nehéz 2014.02.28 10:30:00
Matthew McConaughey így kezdte tévés pályafutását. ..
Ahogy írtam már, közeledik a Konyhakiállítás időpontja, ennek kapcsán a szervezők felajánlottak a blog olvasóinak 5x2 belépőt. Ezeket végül nem a családtagjaim között osztogatom szét, hanem meg lehet nyerni egy kis keresgéléssel, illetve némi mázlival. Persze, ha mondjuk csak…..
Ez a videó tegnap ment le az amerikai HBO-n a True Detective előtt, és máris itt vigyorog magyar felirattal. Jó lesz ez az évad, nagyon is jó.  ..
garnéla mák 2014.02.10 20:49:29
@Felagund: szerintem fergeteges, olyan őszinte:)
nagyon várós, többször kirázott a hideg
Nem mehet le február 2-án a Super Bowl szünetében Scarlett Johansson Sodastream-reklámja, mivel a Fox tévécsatorna fejesei szerint beszólt benne a Coca Colának és a Pepsinek is, írja a Kreatív. A hivatalos indoklás szerint "a reklámban a Coca-Cola és a Pepsi említésének nincs…..
Hamarosan (február) folytatódik a zombis túlélőapokalipszishorrordráma negyedik évada, ennek örömére megmutatjuk három szereplő újévi fogadalmait, illetve egy posztert, amibe sok mindent bele lehet magyarázni, de szerintem felesleges.  ..