Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pé Er

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 280 filmet mutattak be tavaly a magyar mozik, és mi nem panaszkodtunk a kínálatra: a változatosság gyönyörködtetett, még ha az eloszlással volt is némi problémánk – mozibarát legyen a talpán, aki mindent meg tudott nézni, amit szeretett volna! Amit nekünk sikerült,…..
Juventus.blog.hu Top10: Fizetések 2015.12.29 07:00:00
Íme a 10 legjobban kereső olasz focista. Juve és Roma ikonokkal, és légiósokkal. Lássuk idén kik és mennyivel a legtöbbet kereső olaszok. 10. Andrea Pirlo - 3 millió euró (New York City)9. Francesco Totti - 3,4 m (Roma)8. Roccardo Montolivo (Milan), Claudio Marchisio, Leonardo…..
Egyperces Krimi Fenyővásár 2015.12.18 00:08:30
Budapest, 2002. december 18. Váraljai Márkot az utolsó sor fa alatt találták meg. A gyilkosa egyetlen, hátulról a fejére mért ütéssel ölte meg, a testét betekerte a hálózó géppel és a sűrűn egymás mellett álló fenyőfák alá rejtette. A Flórián téren nagy volt a…..
Pé Er 2015.12.20 14:16:01
Nemrégiben arra kértelek titeket, hogy ha van kedvetek, küldjétek el, hogyan néz ki egy napotok fotókon, rövidebb-hosszabb szöveggel. Nos, ma egy ilyen poszt következik Zsuzsától egyenesen Los Angeles mellől. Nem árulok el szerintem nagy titkot és nem lövöm le a poént sem, ha…..
Mindig érdekes az, amikor lelkes filmkészítők két markáns zsánert egyesíteni akarnak. A próbálkozások egy része borzalmas lesz, míg mások kiválóan sikerülnek. A Csontok és skalpok szerencsére utóbbira példa. A produkcióról készült kritikánkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod.  ..
Tanulságos végignézni az Egyesült Államokban kirobbant, de globálissá szélesedett és Európát is megrengető Volkswagen-dízelbotrány reakcióit a különböző államok hatóságai, politikusai, civil szervezetei részéről. Annyit előre bocsáthatunk: Magyarország - szinte minden…..
 Sokat beszéltek és sokan írtak a válogatottról. A közvéleményformáló szakmai kommentárok már a Románia elleni mérkőzést lezáró közvetítés blokkban utalnak a "minőségi futball hiányára" az "erőltetett, első és a teljesen hiányzó másod- harmadszándékú futball"…..
  Ez a kiütés annyira kúl, hogy napszemüveg nő tőle a fejedre. // //   A tökéletes elsétálós KO-hoz két dologra van szükség, és igen, kitaláltad, melyik az a kettő: a tökéletes KO és a tökéletes elsétálás. Nem kreténségből írom ezt – hiába végzel…..
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
A hét végét egy balatoni kis településen töltöttem, ahogy már évek óta mindig. Annyira évek óta, hogy még emlékszem, a szocializmus óloméveiben micsoda kalandokat jelentett a beszerzés. Ha nem hoztál magaddal kaját, akkor megjárhattad. Aztán jött a rendszerváltás, amelyiknek…..
Nem telik el hónap, hogy egy vezércikk vagy bréking nyúz tudósítás ne mutatna be új modellt amely megint könnyebb mint az elődje. Az az elmúlt pár év egyik legfontosabb autóipari trendje a súlycsökkentés. Több meghatározó gyártó kezdett komoly súlycsökkentési kampányba, és…..
Emlékszem, annak idején, amikor a tavalyi Golf-napok egyik válogató zsűritagjaként egy éjszaka alatt kellett kiválasztanom kb. 1900 autó közül azt a - ha jól emlékszem - százat, amelyek bekerülhetnek a szűkebb, kiállított keretbe, na azon az éjjelen kaptam életem legtöményebb…..
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Méghogy egy országúti bringa az országúthoz van kötve! Ha megnézed a Road Bike Party harmadik részét, rájössz, hogy gyakorlatilag nincs az a trükk, amit ne lehetne egy országúti karboncsodával beadni. Martyn Ashton, Danny MacAskill és Vittorio Brumotti nyomdokain járva…..
Már ezer éve tervezgetem, hogy készítek egy rajzfilmes toplistát, hiszen a legtöbb esetben a rajzfilmek egy egész gyermekkort meg tudnak határozni. Mindenki nézi őket, és mindenki szereti őket. Épp ezért talán nem is lehet kijelenteni 100%-osan, hogy melyik a legjobb, mert rengeteg olyan alkotás…..
Nem úgy van az, hogy besétálunk bármelyik autókereskedésbe, kicsapjuk az asztalra az egymillió eurót, beülünk a Bugatti Veyronunkba és elhúzunk a naplementébe. Egyrészt azért nem, mert eleve olyan keveset gyártanak belőle, hogy több mint egy évet kell várni rá, másrészt azért…..
Petőfi írhatott volna valami ilyesmit a Balatonról is: Szegény Balaton, miért is bántjátok? Annyi rosszat kiabáltok róla, S ő a föld legjámborabb tója (a költői szabadságot vitatók számára: tava). Mert a Balatont sajnos sikk lett macerálni. Pedig csacsiság, a Balaton és…..
Azt sejtettük, hogy Prokee Parkolásasszisztens? Tolatóradar? Mind felesleges filefranc című posztjához jönnek majd olyan alternatív megoldások, amiktől leesik az állunk, de tothbel felhasználó Suzuki SX-4-ének periszkópos kamerája mindenen túltesz. "Egy Philips 7" monitor lett…..
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
...hangzik az örök baromságok közül az egyik. Tessék, mutassanak majmot, amelyik mindezt kezelni tudja mondjuk 300-as tempó fölött. Ez a Sauber idei versenyautójának kormánya. UPDATE: Huh, látom, hogy itt nem okozna gondot senkinek, talán ez jobban elmagyarázza. És ez tavaly volt,…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Január első napjaiban egy összeállítással jelentkeztünk, amelyben a tavalyi évben hozzánk beküldött több száz fotó közül válogattunk egy csokorra valót. A csinos bringás lányok által küldött képek olyannyira elnyerték a tetszéseteket, hogy le sem merjük írni, mennyien…..