Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caroberto

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lenini puccs kommunista emléknapja alkalmából készítettem egy kis összeállítást az MSZP által trendfordulónak minősített októberi időközi választásokról. A sor a dél-dunántúli Dunaföldvár polgármester-választásával indult. A közel kilencezer lélekszámú kisváros…..
Nem szeretem, mikor nyilvánvaló dolgokat magyaráznak félre szántszándékkal. Viszont szeretek utána számolni a dolgoknak. És mivel nem jó dolog az asztalfióknak dolgozni, itt el is olvashatjátok a bütykölések végeredményét. (A blog nevét a mandiner egyik posztjából…..
Caroberto 2012.11.06 00:19:30
@TuRuL_2k2: Köszi a megnyugtatást! :) Bár meg mondom őszintén nem is gondoltam, hogy belefuttok majd a posztba.
Idén október 23-án három miniszterelnök is szónokolt a Belvárosban, a rendezvényeken minden eddiginél nagyobb tömeg gyűlt össze. A Milla Bajnai Gordonnal erősített, a Békemenet pedig idén harmadszorra hívta vonulásra a kormány híveit. A számháború pedig folytatódott. A blog…..
Nem vagyok gyakorlott tömegszámláló, de egy elég egyszerű matematikai művelettel rendet lehet tenni abban a kérdésben, hogy vajon hányan vettek részt az első Békemeneten. Volt itt szó pár tízezer (Török Zsolt), 400 ezer (Belügyminisztérium), illetve egymillió (Bencsik)…..
Mandiner blog A nép szava 2008.03.02 16:01:00
 Tanulságos elcsípni az ucca emberének politizálását, értékes tapasztalatot szerezhetünk, ha nyitva tartjuk a fülünket. Az elmúlt hetekben is gazdagabb lettem néhány ilyen sztorival, és istenuccse' szó szerint idézem most vissza őket.  Ma délelőtt vonaton utaztam, a…..
Hogy a firkálgatás már a kommunizmus idején is a széles, tanult néptömegek sajátja volt, arra maga Kádár János szolgál bizonyítékkal, aki ezt a csodás kordokumentumot hagyta ránk egy csehszlovákiai kommunista pártértekezleten üldögélő, neve elhallgatását kérő kommunista…..
Mi még csak akkor ébredtünk az irdatlan fejfájásra, hogy azután kínok közt visszaaludjunk, de egyesek már dél előtt fent voltak január elsején. Csaba például a Tv2-t nézte és pár pillanatig azt hitte, hogy Sólyom László szerepet kapott egy 1997-es filmben. Vagy csak az…..