Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Markovics

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többek között a Facebook, az Amazon és a Google is arra kéri az amerikai elnököt, hogy folytassa Barack Obama DACA-programját, amely az Amerikába illegálisan bevándorló gyermekek védelméről és segítéséről szól...
Futárszolgálat témakörben a legáltalánosabb panasz az, hogy a futár ígéri, hogy jön, de soha nem érkezik meg. Ennek komplementeresete, amikor jön a futár, csak épp nem szól róla, így a végeredmény pont ugyanaz: csomag és gazdája nem találkozik. Attila esete meglepő módon egy harmadik verzió a…..
Katalin Markovics 2017.12.17 16:42:22
@Xezs6: T. Ismeretlen! A szomszéd néni "belefér", amennyiben teljes jogú meghatalmazott!
Ha Ő kéri, mármint a meghatalmazott, hogy oda tegyem, akkor oda teszem!
Üdv K.J.
U.i.: Sajnálom, de a meghatalmazottnak jogában áll bármilyen rendelkezést adni!
Április óta meccselek a Magyar Postával. Nem (csak) az a gondom, hogy egy sima mezei ajánlott levél ára már elérte az igen pofátlan 410 forintos összeget, hanem az, hogy töketlenek a fejlesztők. Első alkalommal be kellett diktálni a cég adatait a számlához, adószámmal együtt. Akkor még nem volt…..
Jó hírem van azoknak, akik utálnak kézzel mosogatni. Tudósok szerint ugyanis rengeteg vizet pocsékolunk el, ha nekiállunk a förtelmes házimunkának, a baktériumokról nem is beszélve..A megoldás bizony a mosogatógép! Bár ekkor is figyeljünk arra, hogy az edényeket ne csak…..
Előző albérletem egy volt orosz tiszti lakásban volt, a ház előtt pedig egy furcsa vasdarab volt a földbe süllyesztve. Különös, hogy így meghagyták, mert már már senki sem használta. Egyes darabjait, ha akarják, sem tudták volna, mert már beleaszfaltozták nagy részüket a…..