Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ne légy balek!

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közzéteszem ezt a google fordítóval lefordított  cikket a szerzőtől, amiben gyönyörűen bemutatja, hogy az keresőkben mennyire nem jönnek fel a valódi okokat és előzményeket bemutató, konkrétan az USA szerepét bemutató elemzések, találatok. Ne feledjüj: 2014-ben ukrajna az USA bábállama lett, nem…..
Ez az a cikk, amit nem tudok úgy kezdeni, hogy „már az ókori görögök is…”, mert  a legújabbkori németek, dánok, franciák stb. sem ismerik azt az elmés technikát, amit Magyarországon vezettünk be a náthában, arcüreggyulladásban szenvedő betegek otthoni kezelésére. Elmondom,  miért hajmeresztő, amit…..
Ne légy balek! 2021.10.25 11:58:33
2022.10.30. azóta is jól vagyok, nem volt szükség műtétre... :)  FESS-műtét helyett sok esetben lenne megoldás, csak nem tud róla a beteg. Ezzel a ténnyel most szembesültem, mikor is a 4. műtétre jegyeztek elő az elmúlt 10 év alatt. A műtét elmaradt! :) Hogyan lehetséges ez? Elmesélem.  2006: első…..
Gondoltam, hogy hidegen sajtolt tökmagolaj fogyasztóként írok egy rövid szösszenetet a 2021-es tökmagolaj árakról széles e hazában! Az idén tapasztalhattuk uhyanis, hogy még drágább lett a tökmagolaj ára! Egy oldalon azt írják, hogy az osztrák felvásárlásnak köszönhetően. Biztosan úgy van. ..
Itt az ideje, hogy a folyamatosan a Fidesz korrupcióról ugató MSZP eddigi bűneinek egy fellelhető és kicsiny részét közkincsé tegyem!  Megy nagy hazudozás, hogy mennyit lop a Fidesz, csak éppen a feljelentések nem születnek meg és főleg nincsen ilyen tömegű ügy! Pedig a bírákon nem múlna ám, ugyanis…..
Ne légy balek! 2021.02.22 16:57:02
@Kálmán Fehér: Nagyon okos ember maga. De én szépen fogok önnel beszélni. Mert én konzervatív és jólnevelt ember vagyok. Na, figyeljen ide bátyám: az abaj önökkel, hogy csak a balos oldalt hallgatják és a végén elhiszik a sok túlzást. A fidesz korrupcióról annyit, hogy sajnos még feljelentésekre sem képesek a balos politikusok, nemhogy lezárt ügyek lennének., mint a fenti listában. Töredéke a korrupció a 2010 előttinek. Azt ugye nem soroljuk ide, hogy minden politikai erő a maga vállalkozóinak adja a munkát, nem az ellenségnek.Főleg nem egy súlyosan hazaáruló, jelenleg ellenzéki oldalnak. De néhány alapvetés. Magát nem zavarja, hogy bevallottan átkúrta magát az oldala?? Gondolja most igazat ugatnak? Magát nem zavarja, hogy minden balos kormányzás után a jobbos kormányoknak kellett rendet tenni?Magát nem zavarja, hogy a privatizációban ők semmizték ki az országot? A devizahitellel ők nyomorították meg a népet? Semmit nem ért mi? 2010 óta minden gazdasági adat, még az ellenséges EU, Merkel mama, az összes hitelminősítő ée elemző cég által is kurvára sokat javult ember!!! Csak maguk elől el van titkolva az igazság. Tudja maga, hogy a lakossági megtakarítások több, mint háromszorosára nőttek 2010 óta???? Forás: www.portfolio.hu/befektetes/20210217/elkepesztoen-reagalt-a-magyar-lakossag-a-koronavirusra-hol-itt-a-penzugyi-valsag-470314 Tudja maga, hogy az alacsony keresetűek aránya az Eurostat szerint is az EU-ban a 20. helyről a második helyre került?? Forrás: szamokadatok.hu/Post/2886/Az_alacsony_keresetuek_aranyanak_csokkenese_Magyarorszagon_volt_a_masodik_legnagyobb_2010_es_2018_kozott Tudja maga,hogy az ápolónők bére 2015-höz képest 2,5 -szeresére nőtt???? Forrás: szamokadatok.hu/Post/2962/Ma_van_a_magyar_apolok_napja Van + 700 000 munkahely 2010-hez képest. Tisztelettel megkérdem tehát önt, hogy, ha olyan nagy a fidesz alatt a korrupció (amit bizonyítani senki nem tud), akkor honnan a kurva anyjából van minden ágazatban növekedés, 2019-ben valaha volt legtöbb új autó eladás, folyamatosan növekedő lakossági fogyasztás minden szegmensben, + 45 % reálbér növekedés??? ja,a kisnyugdíjas anyámnak is infláció + pár %-al nőtt a nyugdíja, nem kell a rinya!! Szóvalébredjen fel,tájékozódjon a KSH, Eurostat, OECD. IMF adatai alapján és szépne felejtse el a Mo-ot már 5-ször széjjelbaszó balos hazaárulóit. Pá picinyem.
2017-ben készítettem egy cikket a busa horgászatáról. Azóta rengeteg levelet, megkeresést kapok a témával kapcsolatban, ezért úgy döntöttem, hogy készítek egy többrészes videó sorozatot a busa horgászatáról...
A most következő részben a halak szaporodásáról, növekedéséről fogok általános és megdöbbentő ismereteket megosztani néhány saját tapasztalattal és gondolattal vegyítve. Nem akartam túlbonyolítani a bejegyzést, ezért kerültem az idegen szakszavakat, hátha így mindenki számára könnyebben emészthető…..
Kedves Olvasók! Ezt a blogot azzal a nemes céllal indítom, hogy minél többen emeljük fel szavunkat az RTL (Szenny) Klub TV csatorna undorító tevékenysége ellen. Mit is csinál egy ilyen szennyadó, mint az RTL Klub? Kép: micsoda óriások ők...  Ilyen szenny műsorokat gyárt:Barátok közt, X-faktor,…..