Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Gregorits

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Túl hypeolt vacak." "TF2 + waifu." "Pénznyelő koppintás." Ilyen és ehhez hasonló nevekkel illetik, legfőképp azok, akik a trailereken és néhány kesernyés szájízű YouTube videó után úgy döntöttek, mindent tudnak a Blizzard legújabb üdvöskéjéről, ami ezek ellenére nemrég elérte a 10 millió játékost…..
András Gregorits 2016.07.11 19:34:44
@moRtiZ: +1 Jól összefoglaltad :) Én is régi motoros vagyok. Amikor először megláttam a Doom-ot, Hereticet, nem jutottam szóhoz. Első multi próbálkozásunk, két gép soros porton kapcsolódva! Nem lehet elfelejteni.. Nagy RESPECT a két John-nak:)) A Blizzard pedig az arra érdemes ötleteket valóban beépíti a saját játékaiba. És igazuk van! Minden játékuk felső kategória. Mondjuk a battlenet-em, mint sokunknak, fullon van XD

Annyit tennék hozzá, hogy a fanyalgóknak alacsony a WASD skillje! :P
"Mulligan, te állat, a sajátjaidra lövetsz!" Bazi Joe-nak nincs jó napja, balról Patton, jobbról a németek, és ráadásul még a tüzérek is félrecéloznak. Egy újabb nehéz nap a fronton, Franciaországban, amit csak humorral lehet túlélni. Rengeteg hősies film készült a második…..
András Gregorits 2014.03.20 16:29:07