Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocky80

0 bejegyzést írt és 5736 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
Rocky80 2024.04.24 15:57:08
@FAF: amúgy meg pusztán azért, mert az értékeinket meg kell őrizni, nem elherdálni. Így lehet előrelépni.

Az meg hogy a szurkolók 95%-a mit gondol, magasról... Régen az egész világ azt gondolta hogy lapos a föld. :D
Rocky80 2024.04.24 16:10:42
@Shyr Kahn: lecserélésekor imára összetett kézzel reklamált, hogy miért?
Rocky80 2024.04.24 20:01:08
@Sunny21: poénnak jó volt!

Én szeretek unikum lenni, világéletemben ilyen voltam. Aztán vagy igazam van, vagy nem. És?!? Nem vagyunk egyformák! :D
A Juventus ismét rendkívül gyenge produkciót nyújtott, azonban a Lazio hiába dolgozta le a hátrányt az elődöntő visszavágóján, a zebramezesek Arkadiusz Milik kései találatának köszönhetően biztosították helyüket az Olasz Kupa döntőjében. A találkozót követően a Corriere dello Sport szerkesztője,…..
Rocky80 2024.04.24 16:02:48
@Thuglife!: hát, ilyen vegyes felvágott. Bele is fáradtam, meg nagyon fájtak az eredmények is, meg nem is értem az egészet... Ilyesmi.

Beismerés nincs amúgy! :D Szerintem Allegri top edző, csak van úgy hogy a dolgok nem működnek és talán jobb külön. Ezt beismerem... De még mindig nem tartom őt kizárólagos felelősnek.

Napoli, te megőrültél?! Nem az ő szintje. Plusz hülye a klubtulaj. Olaszországon belül nem szívesen látnám, valamilyen európai topklubnál viszont igen. Értsd: legalább! Atletico szint.
Rocky80 2024.04.24 16:08:21
@Leram7: pacsi a pozitív hangvételért!

Olaszországba ne maradjon, riválishoz ne menjen! Külföld legyen a cél, érjék új impulzusok, energiák és tapasztalatok. Olyan Ancelottisan. Szeretném ha egyszer ilyen szakember lenne.

Én elvakult vagyok vele szemben, de pl Sandro megmagyarázhatatlan. Rotálni kell, oké, de minden egyes meccsen gólt kapunk róla...
Rocky80 2024.04.24 17:16:35
@venember83: igazat szóltál, még ha nem is annak szántad.

@Thuglife!: :D

Látod, én meg pont fordítva gondolom: ne csináljon másból bajnokot a kárunkra.
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Rocky80 2024.04.24 15:26:16
@juve2121: egyetértek, üdv itt!

Becsülettel álltad a sarat, de sok lúd disznót győz...
A Genoa elleni döntetlen újabb tőrdöfésként érte a Juventus szurkolóit, akik közül többen a nézőtéren is kifejezték nemtetszésüket füttyökkel a félidőben, amire a Curva Sud ultrái becsmérelték a negatív kritikát megfogalmazó szurkolókat, s arról énekeltek, hogy a Juventust ők és kizárólag ők…..
Rocky80 2024.03.19 14:17:09
@sleepy8: egyetértek. Köszi a melót helyettem is, sajnos nekem már nincs energiám erre.

Egy valami viszont biztos! Megnézném Allegrit egy nagy csapat kispadján, ahol nem kell azzal küzdeni hogy több éve nincs pénz igazolni és oldd meg házon belül. De igények meg füttyszó azért van...

Ez a Juventus jelenleg nem nagy csapat csak a szurkolói igényei meg a hírneve nagy. A csóri Manchesternek is legalább van pénze, de nekünk még az se. Akkor rúg belénk az UEFA is amikor akar, fülünket farkunkat be kell húzni. Miről beszélünk?!?

Amikor arra alkalmas keret volt, Allegri megmutatta az igazi értékét. Most meg szenvedünk ezzel a kpályás sorral és Koopmeinersekről álmodozunk. Megáll az eszem... És ez csak egy ember, kellene ide vagy 5!

Lehet itt verni a mellünket, hogy mi vagyunk a Juventus, meg nekünk mindenkit meg kell verni, csak jelenleg semmi alapja... Kit láttok ebben a keretben vezért, csak ennyit kérdezek? Egy 28.dik brazil senki a csapatkapitányunk is! 1 db támadó középpályásunk sincs! Aki húzónév kellene legyen, Chiesa, romokban. Vlahonak van a legtöbb kihagyott helyzete az egész Seria A ban! 1 db gólt lőni képes kpsunk sincs! Mit akartok?!? Ezzel a kerettel scudettot? A szezon eleje kb csoda volt, mostanra meg a helyünkre kerültünk, kb. ennyi tortént...
A Juventus mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán a Genoa ellen, így egyre nehezebb helyzetben folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. "Az első félidőben volt egy kis feszültség a mérkőzés fontossága miatt, s mert győznünk kellett, ezért egy kicsit…..
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus és Daniele Rugani közel áll a szerződéshosszabbításhoz, így a védőjátékos a következő években is a bianconero klubot segítheti. Daniele Rugani 2015-ben csatlakozott a bianconero klubhoz, szerződése pedig nyáron lejár, és már jó ideje arról szólnak a…..
Rocky80 2024.03.16 19:44:27
@Marci04: @gomorra21: egyetértek.

@Rikoo: érdekesek az infók, de érdekelne a cikkről is a véleményed.
Az UEFA hivatalosan bejelentette, hogy jövőre új formátumban rendezi meg a Bajnokok Ligáját, ami nem csak meccsek számában hoz majd változásokat, hanem a lebonyolítási rendben is. A csoportalapú lebonyolítás idén búcsúzik, és jövőre nem nyolc négyfős csoport közül kerül ki a továbbjutó, hanem 36…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Rocky80 2024.03.03 21:37:35
@Rikster: óriási helyzeteket hagyott ki Vlaho és azon felül is voltak lehetőségeink. Nem vagyunk rosszak, a középpálya jobb, támadóbb mint szokott. A gól kapásból született, nem igazságos az eredmény.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Rocky80 2024.01.25 13:00:38
@Rikoo: te mit gondolsz amúgy Kosticról? Kap itt is hideget-meleget, meg hogy miért van folyamatosan játszatva. Épp ezért érdekes ez a statisztika.

@venember83: amikor belinkeltem még nem láttam, sokkal több infót vártam, ezeket mind tudtuk... Azt hittem konkrét statok/mutatók lesznek...

UEFA hír: no comment... Mikor fog ez kipusztulni onnan? Ezért lett volna jó a Szuperliga...
A szezon egyik nagy meglepetését Matías Soulé teljesítménye jelenti, a fiatal argentin játékos a Juventustól kölcsönben a Frosinone együttesénél szerepel, s 21 bajnoki mérkőzésen már 10 találatnál jár. "Amikor meglepő módon ajánlatot kaptam az Al-Ittihadtól, azonnal beszéltem a családommal, de már…..
Rocky80 2024.02.10 23:27:09
@Ethan Hunt: oké, hogy ilyen csapatot akarsz, de miért kell folyamatosan hangoztatni a várakozás ideje alatt, hogy ez egy sz*r, ez az edző egy hülye, ez a sz*r neki köszönhető, stb. stb.?
Rocky80 2024.02.12 11:55:36
@Ethan Hunt: hagyjál már, azt se tudom, hogy tegnap mi volt, nem hogy Sarri idejében mit írtam...

De valószínűleg nem, és értem is hogy mire gondolsz, te vagy az első ilyen "kitüntetett személy", még pedig egyrészt azért mert értelmesnek gondollak, másrészt azért, mert az Allegrit illető kritikáidat túlzónak.

De szerintem Sarrit is védelmembe venném ha itt lenne és valaki folyamatosan ócsárolná. Nagyon egyetértek @Rikoo: -val a türelmet illetően, még ha ez akár 3-4 év is lehet, vagy több. Viszont nyilván segít, hogy Allegri van a padon. :D

BL szereplés: erre pl. emlékszem hogy mi volt. Az évvégi vb miatt korábban kezdődött az egész bajnokság és sokkal korábban le lett zavarva az összes csoportmeccs és rettenetesen jöttünk ki belőle. Nekem ne mondja senki, hogy ha normál a menetrend, akkor is ilyen eredmény született volna! Más csapatok tudták ezt az egészet kezelni, és a formát korábbra időzíteni, mi meg nem.
Valóban hatalmas blama volt és szégyenteljes, de Allegri túlélte, talán a már említett türelem miatt.

Amúgy én inkább úgy fogtam fel az egészet, hogy megszólalt egy nagyon hangos vészcsengő, hogy valami nagyon nincs rendben nálunk, figyeljünk! Csak én ugye ezt a vészt nem az edzőnek tulajdonítom, ez nem ilyen egyszerű.

Amúgy én Sarrinak is adtam volna időt, egyedül asszem Pirlonak nem. De akkor sem hangoztattam folyamatosan hogy tipli.

A türelmet ki kell érdemelni téma: és ki érdemelné meg jobban, mint a klub legutolsó nagy sikertörténetének a kovácsa? Miért járna több Sarrinak mint neki? Azért mert azt a játékot játszatná amit te szeretsz? Ha belegondolunk ebben semmi logika nincs. Abban, hogy Allegri kapja, abban van. Mondom ezt úgy, hogy én Sarrinak is adtam volna a bajnoki cím után. Egy ilyen idény nem lehet buktató idény vagy hogy mondjam.
Rocky80 2024.02.12 17:32:51
@venember83: :D

A meccsnap az mindig referenciapont! A legfontosabb nap a héten!

Minden más eltörpül ilyenkor és a nap is szebben süt.
A Juventus kapcsán a médiában ma kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az edzőkérdés, Massimiliano Allegri helyzetéről nemrégiben Romeo Agresti is nyilatkozott, podcastjában arról beszélt, kizártnak tartja, hogy az aktuális mester lejáró szerződéssel kezdje meg a következő évet. „Az elmúlt szezon…..
Rocky80 2024.02.07 11:12:18
@Lanzafame: amúgy meg engem pl. érdekelnek a gondolataid, vesézd ki nyugodtan, és tök jó, hogy lehiggadtál vele kapcsolatban. Így lehet kulturált beszélgetést folytatni. Respekt.

Más téma mindenki felé: azzal pl. nem értek egyet hogy Conte a Milannal és azonnal rettegjünk tőlük és azonnal bajnokot farag belőlük. Sok víz lefolyt a Dunán az itteni csodatétele óta, itt hazai közegben mozgott, lehet már ő is megkopott kicsit, meg egyszer volt Budán kutyavásár... Várjunk még azzal hogy ez egy szép házasság szerintem.
Rocky80 2024.02.07 14:23:35
@Rikoo: kutya ne? emlékszik már rá, ne olyan fontos ember ő hogy megjegyezzem meg figyeljem a klubjait... : D
Amúgy az internél történő szerepvállalása után számomra lényegtelenné vált. Megjegyeztem a nevét és kb. ennyi. Pedig még játékosként is láttam, ugye.

Akkor viszont igazatok van, ezt benéztem. Mindezek ellenére azt mondom, hogy ne rettegjünk tőle, lehet hogy az elején jó lesz, de utána elkezd bomlasztani és az a mi malmunkra hajtja a vizet. Az idő nekünk dolgozik!
A vasárnapi Derby d'Italia volt az DAZN platformján a legtöbb ember által megtekintett mérkőzés, és a hármas sípszót követően több nappal is jelennek meg vélemények, értékelések a sajtóban. A minap Fabrizio Ravanelli osztotta meg gondolatait a Mediaset műsorában. „A meccs előtt logikusnak tűnt,…..
Rocky80 2024.02.07 11:37:11
A La Gazzetta dello Sport mai beszámolója szerint a Juventus a mai edzésen már az Udinese elleni bajnokira készül, ám kérdéses, hogy mennyire lehet számolni Dušan Vlahović és Federico Chiesa bevetésével. A szerb csatár várhatóan nem fog pályára lépni, az állapotát az orvosok napról napra kiértékelik…..
A Tuttosport kiemelten foglalkozik a derbit követően a Juventus edzőjének a jövőjével, mert bár 2025 júniusáig érvényes Massimiliano Allegri szerződése, a pletykák szerint a felek nem kívánnak úgy belekezdeni a következő szezonba, hogy a mester jövője kérdéses. Következésképpen hamarosan…..
Rocky80 2024.02.06 18:31:50
@Thuglife!: pedig kövezzetek meg, de szerintem sem a pénz a lényeg neki. Két évet ki is hagyott mert pihenni akart. Nem ment a Realhoz sem meg az arabokhoz sem. Ez nem pénzhajhászás.

Viszont tudom, akkor miért nem mond le a fizetéséről, stb. stb. El ne kezdjétek!
Rocky80 2024.02.06 19:05:55
@Thuglife!: sőt, kontrázok, edző nélkül is hoznák a kötelezőt, így a fizetésük is a klub zsebében maradna. Az egész csak játékosállomány kérdése, az edzők szerepe túl van misztifikálva.
Rocky80 2024.02.06 19:35:11
@Thuglife!: lehet, hogy megvolt ez, csak megremegett egy pár láb... Mint ahogy Tyson mondta, mindenkinek van egy terve amíg...

Amúgy biztos lehetett volna másképp is, nem vitatom. Ő ezt látta a legjobbnak.
A Juventus 1:0-ás vereséggel tért haza Milánóból az Inter elleni rangadó után, s mivel a bajnoki éllovasnak még van egy elmaradt mérkőzése is, ezzel a bajnoki verseny eldőlni látszik. A Juventus korábbi játékosai  a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozva azonban úgy vélik, hogy az Inter…..
Rocky80 2024.02.06 18:40:28
@babo0410: szerintem nem feladta, el se kezdte. Nagy különbség.

Hihetetlen, hogy ennyi év után is azt hiszi a Cagliarinál van...
Massimiliano Allegri az Inter egygólos győzelme után a DAZN mikrofonja előtt értékelt, s először arról kérdezték, hogy ezzel az Inter bebiztosította-e magának a scudettót. „Ezt nem tudom megmondani, de nekünk folytatni kell az utunkat, a mai nehéz meccs volt, tudtuk, hogy ez lesz egy erős csapat…..
Rocky80 2024.02.05 08:39:00
@JuveMI: és tegnap azt láttad, hogy ez két közel azonos képességű sportcsapat?...
Rocky80 2024.02.06 16:33:44
Azért megy itt az ekézés rendesen.

@Juvino: ha te azt gondolod, hogy semmivel sem jobb az ő keretük a miénknél, akkor veled nem fogok vitába szállni. Ez csak egy ténymegállapítás, semmi több.

@Apuleius: egyetértek kb. De tudod mi a durva? Hogy Rabiot a legjobb középpályásunk... Na akkor most mi van?...

@venember83: kíváncsi vagyok mi lesz itt, ha még jövőre se érjük utol őket és jövőre se leszünk bajnokok? Nyilván ők se fogják karba tett kézzel nézni hogy mi fejlődünk és a scudettora törünk.
Mi lesz, ha mondjuk most 7 pont hátránnyal lesz meg az ezüst, jövőre meg nagy csatában mondjuk? Akkor az nem fejlődés? És jövőre ugye BL is lesz.
Rocky80 2024.02.06 17:25:30
@Pavel1988: mindenben egyetértek, kivéve, hogy nyilván mindenki tud tanulni a másik hibájából is, gondolok itt az Interre. Most még jók, de biztos gondolnak a fiatalításra ők is, és lehet azt okosan is.

@Attilio79: nyilván ezek a nevek nem olyan jók, de egy jó rendszerben, jó feladatokkal látod, hogy BL döntő képes ez a csapat.
Amúgy ez olyan mint ha nálunk meg azt mondanád, hogy Gatti, Miretti, Kostic, micsoda egy világverő csapat!

Nem arról van szó, hogy cserélnénk velük, de jelenleg így, összeszokottságukban, tapasztaltságukban, csapatként jobbak mint mi. Sőt, sokkal jobbak. Nem csak az egyének számítanak meg a kiragadott leggyengébb nevek.

Acerbi meg kivirágzott itt, későn érő típus is lehet, vagy kellenek a társak mellé mint Bonucci mellé pl., és klasszisnak tűnik.

Azt sem értem hogy Thurammal mi bajod. Egész meccsen 2 ember kellett hogy fogja.
Dušan Vlahović visszatért, miután az előző szezonban rengeteg sérüléssel bajlódott, és 2024-et rendkívül hatékonyan kezdte, s beszélt a BeIn Sports munkatársának a Torinóban töltött időszakról. „Személyes tekintetben nagyszerűen érzem magam, örülök, hogy segíteni tudtam a csapatnak, hogy elérjük a…..
Rocky80 2024.02.04 20:11:13
@venember83: egy poén volt, nem kell mindjárt marni.

Amúgy tudod mihez kell még vastag arcbőr? Hogy vannak elveim, de pénzért sutba dobom őket. ;)
Rocky80 2024.02.04 23:47:28
@Ethan Hunt: illetve a sérülései miatt, ez meg benned nem merült most fel, mondhatnám én is.

Nyilván lehetne több helyzetbe hozása is, de ez a Juventus és igen, itt ilyen nyomás van és ilyen csapatok ellen mint a mai Inter és lehet egy pár helyzeted lesz egész meccsen vagy csak egyetlen egy, azt kell berúgni. Így lehetsz világklasszis, ha bírod a nyomást, hideg a fejed és jó döntéseket hozol akkor is ha csak egy helyzeted van egész meccsen.

Amúgy meg ki boncolgatta most az okát az alulteljesítésnek? Én ugyan nem, de te megállapítottad azonnal, hogy mi merül fel bennem és mi nem.
Rocky80 2024.02.06 16:23:45
@Ethan Hunt: nyilván összetett probléma volt, nem csak egy tényezős. De azért elvárható lenne tőle, hogy nagyobb arányban értékesítse a helyzeteit, nem gondolod? Vagy méltóztassunk meccsenként 10 helyzetet kidolgozni neki, hogy kényelmesen rúgdoshasson kapura aztán majd beakad?

Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy 1 helyzete legyen egész meccsen, de na...
A hétvégi rangadót követően a pletykalapok továbbra is a Juventus építkezésével foglalkoznak, és a Calciomercato friss értesülései megerősíteni látszanak az eddig is többször felmerülő pletykákat, miszerint a Juventus értékesíteni szeretné Matías Soulét, hogy a klub tőkét gyűjtsön a nyári…..
Rocky80 2024.02.05 18:30:44
@Pavel1988: @Shyr Kahn: valóban kétesélyes a dolog, de adjuk meg azért neki az esélyt, hátha berobban mint Yildiz.

@delpi0823: nem akarok károgni, de engem nagyon emlékeztet ez a sztori a Dybalára...
Oké, szeretjük, jó is ha egészséges, de a építhetünk egy olyan emberre, aki sosem egészséges. Pláne nem emelhetünk a fizuján... Ez nem egy jó döntés üzletileg, bármennyire is fáj úgymond. Akkor inkább váljunk meg tőle.

Már látom lelki szemeim előtt amúgy ahogy kikerül a piacra és alacsonyabb összegért aláír mint amit itt kapott volna... Évekig beszélünk majd erről is és megint megosztja a blogot a sztori...
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
Rocky80 2024.02.05 00:17:42
@gomorra21: oké, de hol van itt egy Khedira kaliber? Vagy akár csak egy Pjanic? Pedig szidtuk Khedirát is ezerszer!
Rocky80 2024.02.05 08:12:24
@Rikster: a második félidő már kicsit jobb volt, de érződött a minőségbeli különbség. Szerintem akartunk mi nyerni csak nem bírtunk inkább.

@gomorra21: akkor inkább Rabiot és Kenny legyen a kettős. Loca egyszerűen kevés a kezdőbe szerintem.

@Shyr Kahn: tényleg hiányzik, talán Pogba lett volna ez.
Rocky80 2024.02.05 08:32:04
@venember83: nem szuflával nem bírtuk, hanem minőséggel, vagy hogy mondjam.

Szajkózzátok ezt a heti egy meccset mint valami varázsfegyvert, de ez nem tüntet el azért mindent. Nyilván segít, de minőséget nem ad. Kondíciót meg kipihentséget természetesen adhat.
Ma este a klub hivatalosan bejelentette, hogy Carlos Alcaraz a Southamptontól kölcsönben a Juventushoz csatlakozott a szezon végéig 3,7 millió eurós kölcsönvételi díj és 200 ezer eurós aláírási pénz fejében, utóbbi költség 1,9 millió euróra emelkedhet egyes eredmények elérése esetén. Továbbá a…..
Tegnap este Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano Carlos Alcaraz megszerzéséről számolt be, az esti hírek szerint a játékos kölcsönben csatlakozik a Juventushoz a szezon végéig, 35 millió eurót meghaladó kivásárlási opcióval. A 21 éves argentin futballista 2023 januárjában igazolt a Racing…..
Rocky80 2024.01.31 11:05:24
Rocky80 2024.01.31 12:23:27
@gomorra21: ami valljuk be nem hangzik rosszul!

@Rikoo: örülök hogy egy olasz fiatal nyert, már régóta unom Djokovicot, a spanyol meg nem szimpi.

@venember83: hogy mondta Freddy? Egyszerű a dolgunk, csak meg kell néznünk ki kell Marrottanak és lecsapni rá!

@SuperTrezi: nálunk jó, másnál nem annyira. Amúgy megint rá kellett keresnem mit jelent mert folyton elfelejtem! :D

Amúgy Allegri szereti ezeket az ezermester játékosokat vagy hogy mondjam, szóval kíváncsi vagyok! Inter meccsen játszhatna is és akkor egy betöréses lopással 3 pont!

@Rikoo: én meg azt kívánom szokás szerint hogy legyen nagyon jó, aztán vakarjuk a fejünk hogy finanszírozzuk! :-) Legyenek gondjai Giuntolinak is! :D
Az olasz sajtó több forrása is egybehangzóan arról számol be, hogy döntés született Moise Kean ügyében, s a Juventus támadója hétfőn tejesítheti a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat az Atlético Madridnál. Az olasz válogatott játékos a szezon második felét kölcsönben, kivásárlási opció nélkül…..
Rocky80 2024.01.25 12:56:18
@venember83: amúgy nekem is erős volt a dicstelen szó és a mutatóira gondoltam egyből

@Gaben Smith: főleg ha nyerünk! Na akkor tényleg! :D
Rocky80 2024.01.25 13:07:08
@venember83: na ez pont a rossz helyen. Láttam ment a "kavarás". :D

Valahogy így gondolom én is.
Rocky80 2024.01.25 13:22:06
@venember83: ja, hogy pont én írtam rossz helyre! Pardon uraim!
Massimilano Allegri a DAZN munkatársának értékelt a Lecce elleni 3-0 után, ám a mester elmondta, a vezetés tudatában sem volt izgalmaktól mentes a meccs. „Volt egy pillanat, amikor megijedtem, ilyen pillanat bármikor előfordulhat a meccsen, de más kívülről látni ezt. Természetes, hogy egyes…..
Rocky80 2024.01.24 22:25:27
@Mtg007: @venember83: @Ethan Hunt:

Ijesztgettek itt ezzel a BL-lel, mint valami mumussal, meg kapaszkodtok bele mint valami utolsó mentsvárba és szalmaszálba, de kérdem én, ha jövőre ott is odabaszunk akkor mi lesz a helyzet, mit lehet még felhozni a Mester ellen? ;-)

Amúgy, asszem tudom: miért tartott ennyi ideig!? :D

Érzitek ezt a kettősséget amúgy? Szurkoltok ugyan a csapatnak, de féltek a BL-től meg a jövőtől, de ha elbuknánk ott akkor legalább igazatok lesz és megmondtátok. :-)

Segítek: nem fogunk! Illetve így nem lehet szurkolni, meg önfeledten örülni, meg várakozni, meg reménykedni, meg semmit. Mintha "várnátok" ezt a BL blamát, esküszöm! Csak ez így nem olyan jó, mert ha szurkolok és jó lesz a csapatnak az nem jó nekem, mert nem lesz igazam, vagyis melyik ujjam harapjam meg, b*sszak is de szűz is maradjak, mi legyen? :D

Valahogy mindig ezek a gondolatok futnak át rajtam benneteket olvasva és mosolygok rajta, nem lenne jobb csupa pozitív gondolat a csapatommal meg a jövőt várásommal kapcsolatban? És akkor nem lenne bennem ez a feszültség amit az ellentét okoz. :-)

Ez nem kötekedès amúgy, csak ilyen szurkolótársi lélekboncolgatás egy kis humorral fűszerezve, remélem átjön. :D