Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futobolond a kozeleti paranoiás

2 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Suzukimaffia, avagy miből lesz a  stadion cserebogár? Az Esztergomi Suzuki gyár maffia módszerekkel titkolja az életveszélyes, típushibás autóit. Nem, nem levágott lófejre, vagy Al Capone Amerikájára kell gondolni. Ez itt a harmadik évezred,  a módszerek sokkal kifinomultabbak,…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2015.04.06 17:03:06
@Vémint:
Kedves V, ha bármiben megakad akkor keressen nyugodtan, mert nagy valószínűséggel szolgálhatok hasznos tanácsokkal.
Ha valamit akkor azt sikerült megtanulnom, hogy minek van, és minek nincs értelme ilyen helyzetben.
futobolond a kozeleti paranoiás 2021.01.27 22:50:54
@wulfer: Szia!Bocsánat, csak most vettem észre a hszed!

Az aktuális tv-t nem ismerem, de régen az volt kb, ha van 2 egymásnak ellentmondó szakvélemény, akkor a bíróságnak fel kell kérnie a 3tagból álló szakértői bizottságot!
Én a jelen tudásommal felkérnék egy független szakértőt, akivel nekem tetsző szakvéleményt készíttetnék (igen, ez kb így működik :D)ezzel már mondhatod a bírónak, hogy hahó, itt egymásnak szögesen ellentmondó vélemények vannak szakkérdésben, amit csak a szakértői bizottság tud feloldani!
Enélkül valszeg lesöpri a kifogásaid, mert megteheti.....
Az első írásom, egy újrahasznosított írásom. Eredetileg a FB-n látott napvilágot, amíg hamis hivatkozással törlésre nem került. A könnyebb érthetőség okán: Az alapvető emberi jogok, személyiségi jogot, szólásszabadságot mindenkit megillető alapjognak tartom, viszont lényegesnek tartom itt az elején…..
Míg egy-egy gyerek szüleitől való elszakítására elég pár óra és egy kétsoros hatósági döntés, addig az – akár indokolatlanul - kiemelt gyermek visszakapására hónapokat, de inkább éveket kell várni. A szülőknek be kell tartani a játékszabályokat, határidőket,  de a hatóság úgy tűnik, nem köteles…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2017.06.13 13:06:26
@Ráérek: Figyelj te szerencsétlen! Az a probléma, hogy sok esetben egyáltalán alapos indokkal emelik a gyerekeket, tudod az ellenségemnek sem kívánom, hogy átélje amit ilyenkor átél a gyerek, vagy átélünk mi!
futobolond a kozeleti paranoiás 2017.06.15 09:57:43
@Ráérek: Az a probléma, hogy sok esetben egyáltalán NEM alapos indokkal emelik a gyerekeket, ÍME helyesen a mondatom, amiből korábban lemaradt a nem szócska.
Az utolsó etapját kezdte meg a Hagyó-per. Tanúkihallgatással, illetve a gyanúsítottaktól lefoglalt adathordozókról készült másolatok kapcsán igazságügyi szakértői vélemények ismertetésével folytatódott kedden a BKV-per a Kecskeméti Törvényszéken. Az ügyre rálától…..
Isten malmai lassan őrölnek, nagyon lassan, ám a nagy sakkjátszma folytatódik. A (nagyon) sötét király(?) könnyen leverhető gyalognak tekinti összes ellenfelét, és minden áldozatot elkövet (majd) („Parasztáldozat”, „Tisztáldozat”), hogy a táblán maradjon. Előbb, vagy…..
A Körúton Kívül Így csal a NAV 2014.11.26 11:43:00
Van ma egy hatóság Magyarországon, amelyik zavartalanul hagyhat figyelmen kívül jogerős bírósági döntéseket, semmilyen szerv nem meri elszámoltatni, és ha kell, több tucat ember életét teszi tönkre egy kisebb mutyi kapcsán: úgy hívják, Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Hodosi Lajos…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.11.26 17:31:25
Édesapám a „szakszerű” ellátást a baleset bekövetkezése után több mint két hónappal, de még a combnyaktörés igen késői diagnosztizálása után is több mint két hét elteltével kaphatta csak meg. Véletlen folytán olvastam a  A SZENT MARGIT KÓRHÁZ VÁLASZA  címú…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.11.19 09:24:08
@Irkutszk: Ha nem vagy kellően tájékozott a névválasztásommal kapcsolatban, akkor nyugodtan érdeklődjél, szívesen segítek!
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.11.19 10:10:32
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.11.19 10:11:10
@Irkutszk: Köszönöm az igazán értékes hozzászólásod!
A KARD Illegitim 2014.11.07 06:30:00
Rég használtuk már ezt a bélyeget, hát most újra elővehetjük a fiókunkból. Poroljuk le, gyönyörködjünk benne. Aztán ragasszuk rá a NAV-ra és kezdjünk el hányni. Mert a NAV-botrány elérte azt a fázisát, amely illegitimmé tette az egész adóhatóság működését. Most már…..
Néztem az arcokat, az embereket a vasárnapi és az iménti keddi tüntetésen: Fiatalok, középkorúak, kifejezetten polgári társaság. Elsőre meghökkentő volt a korábban csak korosodó rutinos szoci tüntetőktől és korengedményes nyugdíjukat vesztett rendvédelmisektől hallott…..
A pszichiátriáinkon a gyógyszerek elfogadása, bevétele kötelező? Tisztelt Praxis!   „Kedves Doktornő!   Nagyon lekötelezne, ha megírná, hogy pszichiátriáikon a gyógyszerek elfogadása, bevétele kényszer? Hibásan kiadott gyógyszereimet nem voltam hajlandó bevenni a…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.10.10 01:36:54
@mig54: Megkérdeztem! Elszaladt! Az én elérhetőségeim mindenhol fent vannak.
Ha kéred, ide is leírom, ha ti is!
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.10.10 16:05:44
@mnika88:
A múlt században pl amerikában a nigger szó is teljesen elfogadott volt.
Vagy nálunk a rokkant, meg nyomorék, vagy a kedvencem a "hugyagyú" akinek nem működik a veséje?
Amennyiben te 88as születésű vagy, és ezt természetesnek tartod, akkor piszok hosszú idő kell még a változáshoz.
Van még hova fejlődni itthon, hogy elérjük a hanyatló nyugatot.
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.10.11 00:03:35
@reepach: Nem niggert vagy fekabeteganyagot ír:60 years old black man.
Tényleg nem tűnik fel?
Miért mit mondjon rá? Fehér?
Elindult az ötödik X-Faktor, és aki azt várta, hogy ez a kiadás más lesz, mint a többi, az kurva nagyot csalódott az első műsorban, aki viszont a bolhacirkuszért szánt rá másfél órát az életéből, az jól járt. A szegedi picsaembertől a hetvenéves, fürdőruhás, a dereka…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.09.08 00:31:55
@XXL: pont azt!
Pethő András, az Origo volt főszerkesztő-helyettesének vendégposztja. A Lázár-per igaz története. Lázár János már többször is jelét adta annak, hogy nem feltétlenül örül a rejtélyes külföldi útjai iránti érdeklődésnek. Egyik nyilatkozatában még azt is megpendítette,…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.09.02 22:28:28
@ob.szerver: Akkor dőljünk hátra, hogy minden tök jó úgysem tudunk semmin változtatni? Bizony apróságnak tűnnek ezek a "kis" harcok, de ha mindenki megvívná, és nem kitérne előlük akkor sokkal előrébb tartanánk.
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.09.02 22:37:10
@Blogger Géza: "Tudják ezek, hogy a szavak, amiket egymás után dobálnak mit jelentenek??? Na nem külön-külön, hanem kontextusba helyezve..."
Hát neked nem annyira sikerült megértened, hogy miről is van szó. Szó nincs jogerős ítéletről. Részítéletről van, ami ha megfellebbezik, akkor nem válik jogerőssé. A kérdés marha egyszerű, ha végrehajtják, akkor minek fellebbeznek, ha meg nem akarják végre hajtani akkor jogos, hogy fellebbeznek. De akkor nem mondják azt hogy végrehajtják.
Remélem sikerült elmagyaráznom.
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.09.02 22:45:01
@Blogger Géza: Hát a hiba akkor már benned van, ha ezt nem sikerült megérteni. Nem vagyok jogász, de jogban járatos igen, azért nem olyan bonyolult ez.
És akkor egyszer csak, tragikus hirtelenséggel, halva találtam ezt a blogot. Talán tavaly ősszel ment ki sétálni a radványi erdőbe egyedül és fatolvajokra, vagy vadorzókra lelt. Nem jött vissza és gazdája sem kereste. Sorsa kórtünet illetve kortünet, vagy fordítva. Valamikor,…..
A részlet a Gazdaságpropaganda Gazdasági Minisztérium mai közleményéből van (becsszóra), amelynek kapcsán értelmezésért esedezünk. Először a kommüniké. Javasoljuk az RTL Csoport vezetőinek, vizsgálják meg, hogy a magyar gazdaság egyik legfontosabb és legprofitábilisabb…..
Az megvolt, hogy a megnyitó első műsorszámaként a kis Puskás Ferenc felcsúti színekben szaladt ki a pályára? Nagy-nagy szerencse, hogy a felcsútiak egyáltalán nem akarják kisajátítani maguknak Puskást. Sem, amikor lenyúlják a nevét, sem, amikor ellopják a hagyatékát. És…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.04.24 08:43:07
@tcom: Legyünk pontosak. Nem csak, hogy a szomszédban, de a felesége telkén, és nem oda adták a telket, csak x. évre használatra adták az akadémiának.
Szerintem tegyünk pontot ennek a felcsúti stadionos ügynek. Törődjünk bele, teljesen rendben van, hogy a nagyzási mánia és a futballőrület beteges találkozásának emlékműve a maga gyönyörűségében ott áll, ahol állnia kell, a miniszterelnök kertjének végében. Igenis, egy…..
"...amíg a VIII. kerületi kapitányságon még WC-papírra sincs pénz, addig a Terrorelhárítási Központ (TEK) tagjai Q7-es Audikkal furikáznak, fizetésük pedig háromszorosa a mezei zsarukénak." Ez az a mondat, amiért Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak, a VIII. kerületi körzeti…..
A korábbi idők közmegegyezéses, kölcsönös elhallgatós, nagykoalíciós mutyijai tágultak a centrális erőtér univerzumává. Nem az a szörnyű, hogy Rogán Antal vagy Lázár János bűnöző lett. Hanem pont az, hogy nem kellett azzá válniuk ahhoz, hogy mindezt, ami körülöttünk…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.04.08 19:24:11
@dr kíváncsivagyok: A kötelező nemzeti hajviselethez végeznek kutatásokat.
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult, rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Tóta W. Árpád:…..
Átadták a Várkert bazárt, jaj de jó. Kétség sem fér hozzá, hogy nagyon szép lett, a melósok gyorsan dolgoztak, és hiába került rohadt sokba, úgyse mi fizettük. A kérdés nem is ez. Hanem, hogy mi lesz tíz vagy húsz év múlva. Szerintem baromira semmi. És ez most nem…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.04.04 22:14:55
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ő a Petike, vagy a Tónyi?
A világtörténelem legnagyobb hatású játéka szerintem a LEGO, ami az elmúlt évtizedekben generációkat kapcsolt egymáshoz. Amikor LEGO-ztunk, akkor picit megint gyereknek érezhettük magunkat, nem volt teher a játék. De mi a története a LEGO-nak? Honnan indult? A LEGO első csapásra…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.03.20 00:09:27
Felcsuti Zsolt megpróbálta, de a német felszámolók visszadobták ajánlatát a magyar Praktiker felvásárlására. Most újabb hazai szereplő jelentkezett be.  A KÉSZ-csoport is szeretné megszerezni a veszteséges és felszámolás alatt álló magyar Praktiker-leányt - tudtuk meg a…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.03.19 21:25:51
@Jock Ewing: Jó magyar szokás szerint! Valamiért mindig mindenhol ez történik.
Sziasztok!     Megosztok veletek egy élet írta történetet. Aztán majd eldöntitek kiteszitek-e a lapotokra...   Lehúztam majd nem fél évet egy bizonyos O. Kft.-nél, mint telemarketinges. Amikor bekerültem hozzájuk, minden normálisnak - mi több: tisztességesnek - tűnt. Mivel…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.03.19 20:10:04
@Faszerkezet: Pedig lehet, hogy a sok kicsi sokkal többre menne
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.03.19 21:17:07
@Faszerkezet: Amíg meg sem próbálják, addig nem tudhatjuk, hogy nem működne? A gond ott van, hogy meg sem próbálják.
Emlékszünk még az Oroszországba szökött ex-elnök Kijeve melletti luxusvillájáról terjedő képsorokra? Most kiderült, az a mérhetetlen luxus, amit eddig láthattunk, csak a jéghegy csúcsa, az igazán értékes műtárgyakat magával vitte a bukott elnök. Az Englishrussia.com oldal…..
futobolond a kozeleti paranoiás 2014.03.12 21:31:55