Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibiur

86 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átfedés a régi blogomból, melyet lassacskán megszűntet a windows live így már a gépemen él tovább és még mondjuk márciusig online is...kezdhettem vna egy jobb mondattal a "visszatérést" mely nemis visszatérés csak a nosztalgia előtti fejhajtás és az, hogy könyvek…..
Köszönöm Oláf Blog Day 80 2010.07.18 01:14:54
"Hajnali 6 körül, 2 óra múlva elindulok anal 5 vizsgára. A tételek picit több, mint felét tudom, ha Simon nem variál, akkor átmegyek. Sosem csináltam még ezt, még így, ennyire kiszolgáltatva. Ha az életem követi az eddigi tendenciát, én úgy most ezen a vizsgán át fogok…..
 did u wanna be a winner            did u wanna be az icon     did u wanna be famousdid u wanna be tHE PrEsIdEnT   DID U WANNA start a war did YOU wanna have a family, did u wanna be aloneDID U WANNA BE ALONE???...soon..
A legutóbbi bejegyzésem után közvetlen (de úgy értsétek, hogy pár percre rá) engem is elkapott az a nagy robotkutya a Macskafogó végén. Eleddig emésztett, most pedig furcsamód szines labdát gurigatok a virágos mezőn. És mosolygok...úgyérzem őszintén mosolygok. Pedig igazából…..
Nézek körbe és emberek. A balomon, a jobbomon, előttem...mögöttem senki. Mögöttem fal van. De FELETTEM IS EMBEREK...faszba lehet így újjászületni. Nem azt mondom, hogy zavarban vagyok, inkább azt, hogy mind basszák meg. Beszélgetnek, mosolyognak, hahotáznak...undorító. De az is…..
Fogalmam sincs miért száradnak most könnyek az arcomon. Mármint a kiváltó okkal tisztában vagyok, egyszerűen csak a kiváltó ok mögötti megértés hiányzik...a cigi, a csönd és a sötétség szentháromságát az ilyen pillanatokra találták ki amúgy. Ne kérdezzétek milyen pillanat…..
Köszönöm Oláf Blog 2000 písz 2010.01.02 01:18:01
1 órán át írtam egy bejegyzést, amit elolvastam utána 20x és végül kitöröltem az egészet. Úgy látszik elkezdődött..yeey :)..
Köszönöm Oláf Blog sújt ÁS 2009.12.29 16:36:02
Nem hiába csalás, ha több a szabotőr, mint az aranyásó. Szabálykönyv az van, csalás az nincs, vagy ha mégis, akkormár nem is olyan biztos hogy társasjátékról beszélünk...de a szabálykönyv csak arra vonatkozik. Egyedüli aranyásóként hamar rájössz, hogy itt nincs sok…..
Ember tervez, csak néha picit rosszul tervez és akkor dől minden, mint a kártyavár...kár. Ember tervez, helyette valaki elbaszottmód végez és a már eldőlt kártyavár romjai közt lavírozni kínkeserves mulatság, mert építeni kell, vissza, nem maradhat úgy hisz vár nélkül mit ér…..
Nem akarom ismételni magam pedig fogom, mindez múlt és jelen időben és félő, hogy jövő időben is. Ha elfogadtad a rossz döntéseid melyek épp készülnek visszaütni, ettől függetlenül még rossz, akkor is, ha előtte már nem volt az. Közben viszont olyan, mint súlytalanul lebegni…..
Köszönöm Oláf Blog im a mess 2009.12.07 16:55:19
Lüktet, lüktet, Saridon nincs idő a fejfájásra, glülglü grblvöááá attempt 1: fail. Tüssz, tüssz glüglü attempt 2 yeey. Skins, ó aza drága skins, alvás, picit, kelés bummbummBUMM lüktet és WHAT THE FUCKIN FUUCK?A szervezetem lázadozik és most nemjó barátom és nemcsak azért…..
A minap telt be a naplóm. Igazából ez egy kis piros kockás füzet, melyet 2007 szeptemberében kezdtem és azóta majdhogynem mindig nálam volt. Fura érzés mikor egy ilyen füzet betelik, ahogy elkezdeni is fura egy másik füzetet, melyet újfent évekig hordozgatok magammal míg a mostani…..
Több mint fél éves kísérletezésem arra, hogy barátaimmal és emlékeimmel töltsem a szombat estét tegnap véget ért, ámen. Ittam persze sör(iké)t meg gintonicot meg vodkanarancsot, de keveset és lassan és tudtam, hogy nem fogok berúgni mert ez fejben dől el és nem máshol, ahogy a…..
Rávilágítottak a minap, hogy a bejegyzéseimből semmit nem lehet érteni. Én értem, így nekem könnyű, ti vagy próbáljátok, vagy nem, de attól lesz izgalmas a dolog, hogy...próbáljátok.jegyzet idézet: nem figyelek oda órán, csak írom a faszságaimat, hogy ne aludjak elneck, brain…..
IX.07 órai jegyzet:"Tosser, Such a fucking WHAT? Come on ne aludj el, amelynek ennek a kompone aludj el, ne aludj el, nem szabad elaludnod, NE ALUDJ EL!!!Nem aludhatsz eeeeeel. Gondolj erre, gondolj arra, faszom ide. ÉREZHETŐ, hangos vagyok BASSZAMEG!"My neck hurts, my brain hurts, my…..
A kurzor villog, a tanár beszél, a billentyűzetem meg túl hangos. A kurzor persze mindenki más előtt is villog, sőt mindenki más is villog egyszer egy, egyszer nulla...egyszer élő, egyszer hulla. Néznek, bólogatnak, néznek értelmesen, gondolkodnak >.< aztán írnak az előttük…..
Umm...csodálatos ez az érzés. Ahogy egyszerűen zsibbad az agyam a tegnap esti emlékek hiányától. Képek, kis és homályos képek amikre amúgy semmi szükségem nincs. Hazajutottam valahogy, élek valahogy, iszom a kávém valahogy, majd felmegyek pestre valahogy, majd ott is megiszom a…..
csibiur 2009.11.08 20:00:05
@DeluksZ: Meglesz a táskám. Holnap megyek a jatéba és meglesz. nem hányadtatott a sorsom Bogi. Csak néha fura vagy
Huuuh. Nagylevegő. Ki, be, ki, be, kibe? Pfuúúú nem tudok most írni. Remegnek az ujjaim..
 Ó de még mennyire. A minap töltöttem egy halloweenes pornót éshát a storyline meg a 15 perces kulisszák mögött miatt kb a gyűjteményem legékesebb darabja. De úgy értsétek, hogy az aggódó apuka bekopog a nőhöz, hogy nem látta e a kisfiát, mert trick or treat cukorkáér…..
Szeretek jó döntéseket hozni, bár manapság messziről kerül ez a képesség. I'm surely not a hero, more like a villain, more like nothin still, still nothin like no more. Szeretem úgy érezni, hogy lassabban forog a Föld mint ahogy és a környezetet felfogó szerveim (umm kéz..láb..szem?…..
Sejtettem, hogy kihez fogok kerülni, bár 2 pultnál is az én ügyemet, lakcímbejelentést intéztek. Kifejezetten csinos, kedves nőnek tűnt, s már várakozásom alatt elhatároztam, hogy igenis lesz második mondat és nemcsak egy beszürkült ügyfél leszek számára. Mikor felvillant a…..
kiajobb? SZEGED! Mennyivel?Mennyivel. A Markovics kupa hangjait hallom kiszűrődni volt áltisim tornaterméből. és aztán beszürkül a kép széleken kis blur effekttel. 1998 október, Markovics kupa. Éééélesebb legyél a kééésnél, haaarcosabb a szenvedésnél. Máté, Norbi, Pisti és…..
Szerda reggel kelés 6:32 nnnyááá huh csabi menni fog, fürdés öltözés zütty, busz villamos gyalog közben meg a tiszta égbolt, kávé ééés "sziaszt....öööö"....yeah. class. dismissed -.-Csüt reggel 6:42 kelés nyöh vissza, 7:09 kelés nnyááá mostmár menni kell…..
Éscsak villog a kurzor hol itt, hol ott, de leginkább az üres lap bal felső sarkában. Nemigazán tudom hova tenni ezt a blogot ahogy azt sem, hogy írnom kéne e ide bármit is, hisz ha az eredmény nulla akkor már kurvamindegy hogy az 5ből5 vagy 3ból2meg1. Az ember szeret előre lépni,…..
 Hmm...az imént beszélgettem tanulságosat ****val, minekutána most rewind-on vannak az emlékeim vissza másfél évet míg kattan eggyet a szalag, hogy aztán be tudjam lassítani a kínos pillanatoknál. Erős és fájdalmas szavak kavarognak a fejemben, a döntésképtelenség meg picit…..