Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brokikrémleves

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   ..
brokikrémleves 2015.11.05 11:04:20
@ergerberger:

pedig láthatóan senki más le téged nem rodáz

esetleg pistike
Subba Szerdus! 2015.11.04 08:02:48
Ó hoppá, hihike :3 ..
brokikrémleves 2015.11.05 10:52:04
@PhiloZOO Phil Műelmélkedő Műerőmű Műemlékmű:

ha legalább tényleg úgy írtad volna, hogy működjön az áthallás,

még akkor is csúnyán le lennél maradva az ötlettel, te epigon csíra
Subba Péntek!!!!! 2015.02.27 07:27:00
brokikrémleves 2015.02.28 09:41:06
@sulcus: rossz helyen kapirgálsz

Zsidók a pornóiparban
2005. június / Nathan Abrams (Seleanu Magdaléna fordítása)
Kevéssé ismert történet a zsidók részvétele a Hollywood lepusztultabb oldalági rokonának tartott pornófilmkészítésben. Talán szeretnénk úgy tenni, mintha az X kategóriás filmek gyártásából nem vették volna ki részüket, holott letagadhatatlan, hogy a világi zsidók aránytalanul nagy számban szálltak be (és közreműködnek ma is) az amerikai szexfilmek előállításában. A zsidó részvétel a pornóiparban régi história, Amerikában vitathatatlanul hozzájárultak ahhoz, hogy egy marginális szubkultúra az amerikai élet fontos részévé váljon.
Malacságkufárok

A zsidó részvétel a pornóiparban két, olykor egymást fedő területre osztható: gyártókra és szereplőkre. Bár a zsidók Amerika összlakosságának csupán két százalékát adják, ennél nagyobb arányú a jelenlétük a pornóiparban. A könyvszakmában az erotica műfajra szakosodott kereskeők nagy része az 1890 és 1940 között Németországból bevándorolt zsidók köréből került ki. Jay A. Gertzman, a Bookleggers and Smuthounds: The Trade in Erotica, 1920–1940 [Könyvcsempészek és malacságkopók: Az erotikakereskedés, 1920–1940] szerője szerint a zsidók igencsak fontos szerepet játszottak az ún. gallantiana -könyvek (disznó vicceket és balladákat tartalmazó kötetek, illetve erotikus regények és klasszikusok), valamint az avantgárd, szexuálisan szókimondó regények, ponyvák és alantas ösztönökre épülő művek terjesztésében.

A háború utáni Amerika leghírhedtebb pornóiparosa egy bizonyos Reuben Sturman volt, akit „a pornográfia Walt Disneyjeként” emlegettek. Az amerikai igazságügyi minisztérium szerint az 1970-es években az országban fellelhető pornókiadványok nagy része Sturman kezében összpontosult. Az 1924-ben született Sturman Cleveland szegénynegyedében nőtt fel. Eredetileg képregények és más lapok eladásából élt, ám amikor rájött, hogy a szexmagazinok hússzor akkora hasznot hajtanak, mint a képregényfüzetek, pornókiadványokra specializálta magát, és idővel saját kiadványaival és saját értékesítőhálózattal lépett a piacra. Az 1960-as évek végére Sturman egyike volt a legnagyobb szexmagazin-terjesztőknek, és az 1970-es évek végén már mintegy kétszáz, szexkiadványokra specializálódott boltot mondhatott magáénak. Sturman megújította az akkor még népszerű peepshow-fülkéket (egy aprócska, sötét helyiség, amelyben a néző X kategóriás videókat nézhetett színes tévén, percenként pár centért). Úgy tartják, hogy Sturman nem csupán ellenőrzése alá vonta az ún. „felőttszórakoztatási” ipart, hanem ő maga volt az. Végül adócsalással és más bűncselekmények vádjával bíróság elé került, és börtönben hunyt el 1979-ben. A családi vállalkozást fia, David vitte tovább.

Napjaink Sturmanja egy másik clevelandi zsidó, a negyvenhárom éves Steven Hirsch, akit a „pornó David Trumpja” néven is emlegetnek. A kettejük közötti kapocs Steve apja, Fred, aki Sturman tőzsdeügynöke és jobbkeze volt. Hirsch az amerikai szexfilmek legnagyobb előállítójának, a pornóvilág Microsoftjaként emlegetett Vivid Entertainment Groupnak a tulajdonosa. Az ő nevéhez kapcsolódik a modern marketingmódszerek meghonosítása a pornóiparban. A Vivid sokban emlékeztet az 1930/40-es évek hollywoodi stúdióinak rendszerére, különösen ami az exkluzív szerződésekkel odaláncolt pornócsillagokat illeti, akiknek az imázsát Hirsch a saját elképzelései szerint alakítja. A Vivid csoportról nemrég a brit Channel 4 mutatott be egy afféle színfalak mögött forgatott filmet.
brokikrémleves 2015.02.28 09:48:15
@sulcus:

rühellem a pornóbizniszt, de a zsidók szeretik, még ha néha unják kicsit, mert jól csenget a kassza
brokikrémleves 2015.03.02 08:55:04
@sardnab: amilyen véresszájúak még leharapnák,

de ha seggbe dugod köcsögtársasági elnök Árpi bácsit,

a libsi haverjaid egymással versenyezve fogják szopni a patkányszaros phaszod
Subba Maki néz 2014.10.20 15:21:21
brokikrémleves 2014.10.20 22:11:39
brokikrémleves 2014.10.21 06:43:00
Már elmúlt 4:20, de ettől tuti delet üt a pöcköd: Elnézést, hölgyem, azt a rudat megnyalhatom? B) Soren High...
Subba Péntek!! 2014.10.17 07:30:00
..
brokikrémleves 2014.10.17 09:40:18
@sulcus: fordítva, ballibsi hazaáruló

kell a pénzünk, hogy a multi jobban teljesítsen

m=t, multi = tolvaj
brokikrémleves 2014.10.17 10:16:42
@sulcus: Ugass csak balfasz bugris ballibsi!

A brit piaci pozícióinak megőrzése érdekében a Tescónak ki kellene vonulnia a többi országból - véli a Morgan Stanley friss elemzésében. Az angol kiskereskedelmi áruháznak a befolyó összegből így lehetősége lenne felvenni a versenyt a szigetországban rohamosan terjeszkedő diszkont áruházakkal.

Kivonulhat a Tesco?

Jó ideje szenved a Tesco saját piacán, így a Morgan Stanley elemzői úgy vélik, hogy a jövőre várhatóan kedvezőbb képet festő európai gazdasági növekedés remek lehetőséget kínálhat külföldi érdekeltségeinek értékesítésére - írja a nol.hu. Abban az esetben, ha a vállalat a külföldi leányok értékesítése mellett döntene, úgy az elemzők szerint a thaiföldi, a dél-koreai és a kelet-európai érdekeltségek kerülhetnek új tulajdonoshoz.

A Morgan Stanley 40 százalékos valószínűséget lát az értékesítésre, mely rendkívüli piaci optimizmus esetén valósulhatna meg. Igaz, az elemzőház azt is hangsúlyozza, hogy mindez egyelőre csupán spekuláció. Az értékesítésre akkor kerülhetne sor, ha a Tesco részvényeinek jelenlegi árfolyama (hétfői záróár: 180,6 penny) 245 pennyig emelkedne. A szakértők kalkulációja szerint az összes külföldi érdekeltség értékesítésével a társaság megszabadulna 6,6 milliárd fontos adósságától, sőt készpénzállománya 4,9 milliárd fontra ugrana.

Szóval a Teszkó a gyarmatokon kizsigerelt munkaerőn megspórol bérköltségen a gyarmati lakosságnak szállított másodminősígű árú értékesítésén kaszált pénzen finanszírozza a hazai

(jé, mégiscsak van ilyen kategória a multiknál?!!!)

dolgozók fajalgosan nagyobb bérköltségét.

Hol i láttunk már hasonlót: csak nem a kommunista állami vállalatoknál?

Jaj, meg mintha gazdasági terveket, negyedéves, éves sőt többéves tervet is csinálnának a multik -

jé, csak nem így volt a kommunizmusban is?

AZ összes rohadt geci fajtátok megdölhetne, hazug szarkupac ballibsik.
Kesztyűkkel együtt csak 175 000 dolcsi, vagyis kicsivel több mint 42 milláért már lehet is hazavinni. Aztán mehet az öklözés. Siessetek a stipistopizással, mert alig van belőle néhány darab!  ..
brokikrémleves 2014.10.15 22:39:41
@Valerijov: ne légy már ilyen amatőr, összekevered a rogánnal
Subba Cukiság: Lajhár mondja eeeh 2014.04.11 09:30:00
Én még nem hallottam lajhárt nyekeregni, minden más lesz ezután. ..
brokikrémleves 2014.04.12 00:59:37
@kutyaaszarpor_a_szembe:

anyádba dugott volna rakettát az apád a fasza helyett
Na, kezdjünk el szépen rendes magyar módjára öltözködni kérem!  Szép, míves, hímzéses, modern átgondolásos, hogy a fiatalok is szeressék: (Nincs rajta csöcsetartó, hihi) Amúgy jó szép lett mind, innen rendeld, ha köll...
A balos pártok sikerrel rászálltak a német megszállási emlékmű ügyére, lássuk be, mert nincs más témájuk így a vereségük után (előtte se volt, de mindegy), sikerrel visszanyomva az ügyet a protofasiszta kormány vs. európai demokraták narratívájába (szerintük) vagy a…..
Azt, hogy én mit várnék a harmadik Orbán-kormánytól, ha egy tündérmesében élnénk, már nagyon jól leírta helyettem Bakó Bea és Fekete Balázs. Magyarország azonban nem tündérmese: Orbán Viktor azt mondta, folytatják. Tehát se konzervatív kormányzásra, se a…..
Eva Braun, akit Hitler - közösen elkövetett öngyilkosságuk előtt néhány órával - vett feleségül berlini bunkerében, zsidó ősöktől származott.   A nő hajkeféjében talált hajszálból vett DNS-minta elemzése azt mutatta ki, hogy a zsidók millióinak haláláért felelős…..
Március 15-én elmentem megnézni, milyen lett a felújított Kossuth tér. Régóta vártam, hogy történjen valami Budapest és Magyarország legtöbbet emlegetett és legismertebb terével, ami méltatlan állapotban, bozótosként, autóútként és parkolóként töltötte az elmúlt…..
brokikrémleves 2014.03.18 01:30:28
@Holger Hartland:

Szóval azt akarod mondani, büdösnáci, hogy 45 után közvetlen,
amikor hirtelen eltűnt 6millió zsidó és még nem volt idejük újratermelni magukat,
jobb hely volt a világ?
Subba A kromofág az smafu? 2014.03.05 15:46:54
..
brokikrémleves 2014.03.05 20:49:50
Subba Lánybúcsú extrákkal 2014.03.05 08:30:00
Ahelyett, hogy az igen kínos "áruljunk pinisz alakú sütit, meg petrezselymet romkocsmákban"-t nyomná az összes csaj itthon, itt van a távirányítós pöcökrezegtetés!!! Hát de nem?! Óriási!  ..
brokikrémleves 2014.03.05 14:33:50
@Benedek_Úr:
"Bár én azt hittem azért csinálják, mert máskülönben

szétkúrná a házasulandókat az ideg hogy mi lesz holnap(tól). :)"

Milyen ideg? Mitől? Mert mi lenne másnap, ami addig nem volt?

Te szerencsétlen hülye hazug apologéta.
brokikrémleves 2014.03.05 14:36:00
@derengtsi:

Te komolyan kérdezted, de legalább addig eljutottunk, hogy retrospektíve magad is ostobaságnak érzed a kérdésedet.

Fejlődőképes vagy. Visszavonom a szart.
Már hallottam azért jó párszor ezt az leszel, amit megeszel dumát, de eddig totál abban a hitben voltam, hogy egy alaptalan hamala az egész. Viszont a budaörsi kolbászfüggő kölyökről keringő fotó láttán elbizonytalanodtam egy kicsit. Eddigi élete során annyi Gyulait vitt már be…..
Szabadlábon megint minden orosz feminista punkpina, újra teljes létszámú a Pussy Riot. Show must go on!  Szocsiban akartak is egyből egy kicsit gerilláskodni, de nem jött össze a történet, mert a férfi-női egyenjogúság kozák békenagykövetei udvariasan felszólították a…..
brokikrémleves 2014.03.01 21:14:49
@mkuk:

bezzeg a cseka/gpu/nkvd/kgb tudott békét tartani

te ökör
A repüléssel hadilábon álló pelikánt bedarálta egy vihar Tanzánia partjainál, társai meg jól ott hagyták és tovább repültek. Jóság a szarban, hogy az éppen arra nyaraló Madárvédő Golyókapkodó valaki rátalált a szerencsétlen jószágra és kezelésbe vette a kis…..
brokikrémleves 2014.03.01 21:09:43
@vitéz Beverneky:

úgy érted magyar zsidócigány?
Subba Lendületes hetet! 2014.02.03 09:12:00
brokikrémleves 2014.02.03 12:18:04
@vitéz Beverneky:

idejössz és rögtön a phasz jár a fejedben? ki-be?
Georgiában olyan hó esett, hogy hő hatására sem olvad el. Chemtrail ez is, egyértelmű. ..
brokikrémleves 2014.02.03 12:16:27
@sien:

én elővettem egy kis havat a (hűtő)szekrényből, de nincs disznóm a pörzsölőhöz
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
brokikrémleves 2014.02.02 01:59:59
@én kérek elnézést:

ez még nem az

utolsó
brokikrémleves 2014.02.03 07:41:57
brokikrémleves 2014.02.03 10:26:57
@Anonym User: próbálkozol, büdös troll? :)
brokikrémleves 2014.02.03 07:57:17
@Anonym User:

és mit szólsz egy hamburgerpinához tangában?
brokikrémleves 2014.02.03 09:32:31
@Anonym User:

"én az uccában lakó"
ahha!
akkor te is biztos odahugyozol, -szarsz: csak kidugod reggel a nyitott ablakon a seged vagy facod é elernyeszted a záróizmaidat
brokikrémleves 2014.02.03 09:53:19
@kozlekedo: és ha repülőn ülök?
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
brokikrémleves 2014.02.02 23:07:58
@Doomhammer:

kit érdekel a btk.? a bírógecik függetlenek - még a btk-tól is, ha úgy tartja kedvük

a nav és a bíróságok a magyar állam legalja, a bűnözőknek több néha a becületük, mint ennek a két trágyahalomnak

@bömböcz: és velük tarthat nem kevés magyar(?), akiket polgárháború híján eddig még nem volt alkalom eltakarítani az országból: pl. akik múlt héten beültek senkiházy szeánszára
brokikrémleves 2014.02.03 06:34:49
@Doomhammer:

Természetesen: beleírták, hogy ez meg az a paragrfaus.
A független bíróság függetlenül értelmezi a törvény szövegét - akár a törvény szövegétől is függetlenül.
Maga nagyon naiv ...
brokikrémleves 2014.02.03 07:44:58
@bömböcz: addig rasszistáskodik, míg ki nem lopják a üvegéből
Subba Péntek 2014.01.31 07:45:00
Jee. ..
brokikrémleves 2014.02.02 02:29:36
@Valerijov:

én nem feküdtem le a cintányérszeműnek
Oravecz akárki elmehet a sunyiba, itt egy jobb, és egy még jobb oldal a szeri-szerelemről és egyéb bolondságokról. ..
brokikrémleves 2014.01.24 11:50:28
@brokikrémleves: @én kérek elnézést:

baGlyozós dumákra na

néha elcsúcsik :D
brokikrémleves 2014.01.24 12:41:26
@én kérek elnézést:

azért egy sz és cs között jó nagy a különbség:

eleve a betűsorrendben no meg a z-nek sem az s sem a c nem szomszédja a klavin
vagy te valami idegenszívű klavin nyomod? izraelből?
brokikrémleves 2014.01.24 20:31:31
@vitéz Beverneky: @én kérek elnézést:

ma nem fog leszopni a bagojkurvád