Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Sziráczki

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félelem és rettegés Fábiánsebestyénen II. mérkőzés, avagy: 2500 pont Vampire Counts vs High Elf Tomb Kingek ellen sokszor játszottam, tehát élőholtakkal már találkoztam a csatamezőn, de vámpírok ellen ez volt az első csatám. Bodri házigazdai minőségében fogadott a…..
A Tomb Kingek ellen eddig valahogy sosem sikerült nyernem. Hol egy Chariot-osztag kerekei alá kerültem, hol összebarmoltam a sereglistámat, hol a Szfinx aprított fogpiszkálót a kopjáimból, hol egyszerűen csak elbénáztam a meccset. Egy korábbi posztban már beígértem, hogy addig…..
Ezúttal kicsit (nagyon) fluffosabb csatát játszottunk a szokásosnál. Tirold magához ragadta a kalandmester szerepét, és az alább olvasható remek kis sztorit kanyarintotta ki nekünk a Warhammer világából. A „nekünk” alatt SomiTomit, (a WoC hadvezért) és jómagamat…..
...és akkor Miley Cyrus a Ragálypap felkapaszkodott a Wrecking Ballra Ragálygolyódobóra, és rohamot vezényelt a patkányhordának a törpék és elfek egyesített hadereje ellen. Kicsit szúrta az ülepét a sok tüske. A májusi hosszú hétvége egy 2000 vs. 1000+1000 pontos meccset…..
Tamás Sziráczki 2014.05.06 10:32:30
Big Like:D Megint egy állatira jó csatajelentés:) www.youtube.com/watch?v=S0UvJZmGTsk

Habár én az íjászokat nem értem, mi célt szolgáltak. Tapasztalatom szerint ha nem terelövős egység, akkor csak nagy. NAGY mennyiségben érik meg. Az ifjú elfeknek én nem vesződnék a páncéljukkal. A fájdalomtól csak erősebbek lesznek. Vagy halottak. Sajnos. Reaverek t3 ellen nagyon jók tudnak (inkább hasznosak neked, az ellennek idegesítőek) lenni íjakkal. Illetve nem lvl egy vazsit hoztam volna, hanem síma noblét kicsit jobban felcicomázva és a törpökre bíztam volna a dispellezést teljesen. Igen, a D.Scroll miatt ez fájó, de hát valamit valamiért:S Főleg, hogy volt BotWD meg PG. Habár 13-as....Amúgy szép volt az elképzelés, szerintem jó volt amit csináltatok főleg amikor meghallottam Dzsoki ismerős kiáltásait a gőz hajtotta gépek és vonyító büdös dögök harca közben :D
A második mérkőzés ezen a napsütéses, virágillatú tavaszi délutánon egy rövid, 1500 pontos Dark Elf kontra High Elf csata volt. (Az első csatáról ITT olvashatsz.) Puszti nagyon hasonló sereget hozott, mint legutóbb, amikor lemosott a pályáról. Most fordult a kocka. 1500 pont Dark…..
Szombaton két csatát játszottam a Fellegvárban, az elsőről íme az összefoglaló: (UPDATE: a másodikról ITT olvashatsz.) 2500 pont Warhammer csata: Skaven vs High Elf Dzsoki (akinek a nevét a wordöm folyton dzsekire akarja javítani) Skavenjei: (nagyjából) 2 Villámágyú1 LvL4…..
Tamás Sziráczki 2014.04.29 12:29:03
Vannak dolgok, amiket logikus érvekkel meg lehet támogatni, magyarázni. Na, ez nem ilyen. Vettem egy Beastmen Battaliont. (...és egy plusz Ungor dobozt.) Van azért néhány (szubjektív) érv, ami mellette szól: 1, Tetszenek a figurák. 2, Nagyon szeretem a High Elfeket, nem bántam meg,…..
A Sasfészek szombatjának első csatáját Envoy törpéi ellen játszottam a High Elf csapatommal. (Mi mással.)  Envoy meglepő sereget hozott: törpe létére egyáltalán nem volt benne hadigép! Ami volt: egy nagy csapat Hammerer, egy hasonló méretű Longbeard osztag, (majdnem) hordányi…..
Tamás Sziráczki 2014.04.02 08:52:16
...avagy: a Simba és Mufasa osztag légből kapott wardja. A hétvégi meccsen a szokásos késésem és a három játékos miatti tanácstalanság után úgy gondoltuk, a szokatlan felállás szokatlan megoldást kíván. Mivel tartottunk tőle, hogy a "mindenki mindenki ellen 1500 pontból"…..
A szombaton lejátszott Tomb King invázió után volt még egy kis időnk Dzsokival egy kisebb meccsre, ezért összedobáltunk egy 1000 pontos sereglistát is. Illetve: én összedobáltam, ő összeállított. High Elf: 10 Silver Helm, 10 Phoenix Guard (FC), 13 Swordmaster (FC), 1 Loremaster, 1…..
Szombaton két meccset is játszottam, egy 2000 és egy 1000 pontosat. Mindkettőt Tomb Kingek ellen, természetesen a High Elfjeimmel. Az első csatában megsemmisítő vereséget szenvedtem Dzsoki (aka Dreon) kísérleti, szinte "full-chariot" serege ellen. Az elfhalálozásom kulcsszavai:…..
WarhammerFantasy Wood Elf fluff 2014.01.21 10:55:19
Az erdei elfek Bretonnia keleti részén füvészkednek mágikus erdejükben, amelyet saját nyelvükön Athel Lorennek hívnak. Az Erdővel szoros szimbiózisban élnek. Bár vad természetük miatt nem lehet őket a hagyományos „Jó” vagy „Gonosz” kategóriába besorolni, a Warhammer…..