Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danna

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon szoktunk sportközvetítésekkel foglalkozni a comment:com oldalain, talán a Superbowl (az amerikaifutball-bajnokság döntője) az egyetlen, amiről beszámolunk, főleg a nézettség és a reklámok miatt, de az idei év utolsó szombatján lesz egy olyan futbbalmeccs, amiről…..
Danna 2007.12.27 17:53:25
Kedves andris|bandis!
Hidd el, nagyon sok embert érdekel Magyarországon az amerikai foci! Nem szeretnék itt számokkal dobálózni, meg nem is annyira publikusak, de mint a cikkben szereplő csapat (NE Patriots) magyar szurkolói oldalának (
www.pats.hu ) egyik szerkesztője elmondhatom, hogy számunkra is meglepetés amit az oldal produkál napról napra. Induláskor kb. a tizedére számítottunk és azt mondtuk, h ha azt elérjük, akkor már megéri és csináljuk tovább. Ehhez képest az indulásunk óta csak ámulunk és bámulunk.

Vagy pl. ott az nfl.hu, ahol több mint 6800 regisztrált felhasználó van. És igenis kellenek az ilyen cikkek is, h minél többen megszeressék ezt a sportot, mert tényleg nagyon jó. Mióta nézem, azóta számomra dögunalom lett egy európai foci meccs. A szabályai pedig egyáltalán nem bonyolultak, valszeg azért nem értetted meg, mert nem is igazán érdekelt. Sztem próbálkozz még vele, nem fogod megbánni!:-)