Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merci!

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Hibabejelentő 2009.11.10 16:11:00
A lenti nagy gépet elérte megint valami vész......A fotóim miatt aggódom ismét, és persze a rengeteg prezentáció, levelezés, miegymás. Ezen az almáson meg nincs semmi, még levelezés sem. Ezért kérlek Titeket, akik szoktatok írni az itthonimra, most inkább a welcomes@freemail.hu…..
Az élet egyik legklasszabb dolga szerintem még egyszer ránézni valamire, és átgondolni, hogy mi is az valójában az én számomra, és rádöbbenni, hogy ja! hát ez nem is az, aminek eddig hittem.A gyerekecskék nevelésénél egymillió példa van ilyesmire, hogy reflexből azt mondanám,…..
Csetten és az... Gyerek, Auschwitz 2009.06.25 16:28:35
Bekövetkezett az a beszélgetés, amitől már nagyon nagyon rég óta félek. Imre hallott a haláltáborokról, és rá is kérdezett, hogy mi is történt. Már beszélgettem vele a világháborúkról, meg elhangzott az "Anya, mi volt a legszörnyűbb dolog a történelemben"…..
Egyszer majdnem meghaltam. Többször is, de ekkor kivételesen nem én ugrottam felelőtlenül örvénylő folyóba, fogtam vizes kézzel rosszul szigetelt olvasólámpát, vagy nyúltam bele áram alatt lévő kenyérpiritóba azért, hogy lássam, elég meleg-e. Lassan vesztettem el a tudatomat,…..
Piroska és Farkas Rózsáskedv 2008.04.03 07:00:00
Nehéz volt megállni, hogy a kapu két oldalánál meghagyjak egy kis helyet, s ne ültessem be addig mindenféle bokorral, virággal, míg rá nem találok az egyik kedvenc rózsámra, amit élőben még sosem láttam, csak katalógusokban és színes kertesmagazinok oldalán.Próbálkoztam már…..
A "bolti" jelző gyakran szitokszóként funkcionál, de ez az A Recept, Amely Bejárta A Várost. Noha egyszer már publikáltatott, még mindig szeretjük, én különösen a csokiba mártott változatát. Nagyon könnyű, roppanós vajas keksz, a kakaós sablé viennois-hoz tudnám…..
Csetten és az... A testről 2009.04.01 21:12:00
Írtam egy hosszú posztot a szülésről, azt hiszem egy egész este volt olvasható, aztán vázlatba tettem. Nem tudom miért. Talán azért, mert nem tudok pátoszmentesen írni. Vagy azért, mert most először felvetődik a probléma, hogy ez itt egy ellenőrizhetetlen nagy nyilvánosság.…..
Piroska és Farkas Átlagbasimulós 2009.02.12 11:04:00
Szürke kisegérként belapulni a lambériaborításba, minden feltűnés nélkül távozni a rendelőkből, hozni a nagyévi átlagot, a szokványos eredményeket. Átlagbasimulós szeretnék lenni, akinek minden eredménye csakúgy jó. Tegnap reggel voltunk az első enestén, Dr Talánő…..
Doris naplója Leszokós 2009.01.17 10:54:00
Kedveskéim!Olyan rosszul vagyok, mint állat. Most vagy nem jó kezelést kaptam, vagy én vagyok már belekövesedve a nikotinba. Eddig mindig működött ez a biorezonanciás izé. Ezúttal viszont már akkor rágyújtottam volna, mikor kijöttem.Mindenféléket kitalálok most, hogy eltereljem a…..
Piroska és Farkas Kisédes 2009.01.07 20:21:00
A hívogató kád mellett ott sorakoznak árván a hónapok óta nem használt habfürdők, fürdőgolyók, pezsegtetősgömbök, illatozó olajok, hangulatfokozó gyertyák, melyek régóta nem fogytak egy miliméter sem. A spájzba bepakoltam a karácsonyra kapott forrócsokikészítő készletet,…..
Piroska és Farkas Sátorvászon 2009.01.04 17:17:00
Elsiklottam a bugyivásárlás felett, szerintem tudatalatti reakció...(itt oldalt vezetem a költekezéseimet a 9 hónap alatt, és most vettem észre, hogy ezt elfelejtettem felírni). Az eddigi alsóneműim egyike sem megfelelő már, lepöndörödnek a hasam alá, és hajókötéllé…..
Doris naplója Meglepetés 2009.01.05 06:21:00
Mr. Darcy sejtelmes mosollyal közölte tegnap este:- Valami meglepetést készítettem neked. Kíváncsi vagyok, rájössz- e, mi az.Mire gondol ilyenkor egy nő? Elpakolta a levetett cuccait! Kirámolt a mosogatógépből! Leszedte a száradó ruhákat! Futkos a nő a lakásban, keresgél. Nem…..
Merci! 2009.01.05 16:09:55
Piroska és Farkas Diétadoktor 2008.12.16 11:12:00
Fejemet a felcsempézett falnak támasztottam, ügyelve arra, hogy minden ajtónyitáskor megemeljem egy kicsit, mert ha nem tettem, a csapkodástól kongott az egész búrám, ahogy a kismamák egymás kezébe adva a kilincset váltották egymást a vérvételen. Közben azon bosszankodtam, hogy…..
Piroska és Farkas Hasonhordozó 2008.12.12 08:00:00
Ha megkérdezik Tőle, mit szeretne a fa alatt kicsomagolni, akkor egyből rávágja: hasonbabahordozót. Régóta lapozgatja már a katalógust, tele színes jólmegkomponált képekkel, melyek legtöbbjén egy-egy vagány pasi feszít, mellén az odabugyolált gyerekkel, akikkel szívesen…..
Doris naplója The Polar Express 2007.12.15 19:00:00
A legcsodásabb karácsonyi filmet láttam ma. Éppen háromszor néztük meg a Polár expresst...úgy elsőre bőgtem is rendesen. Aztán meg füleltem, figyeltem, tanultam...ez egy olyan mese, ami felnőtteknek is szól. Gyönyörű animáció, zene, történet. Gyerekek, akik így vagy úgy,…..
Merci! 2008.12.04 22:36:05
A betörés május elején volt. Egészen pontosan emlékszem a dátumra is, mivel az aljas, sötét alakoknak sikerült Farkas születésnapjának hajnalán ránkrontaniuk.....A maguk után hagyott félelem, az az érzés, hogy megfogdosták a tárgyainkat, behatoltak a biztonságosnak hitt…..
Merci! 2008.11.14 09:04:35
Nyolcvanhárom alulgombolóst számoltunk össze Anyikával, akivel kimostuk a felújított, öreg fehérszekrényt (még idejében elkaptam, ahogy a kosznak vélt antikolós festést igyekezett eltávolítani), majd megszárítgattuk, végül behajtogattuk az ágyon sorakozó rengeteg apró…..