Regisztráció Blogot indítok
Adatok
limoncello

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utazási irodák válságtrükkje, hogy a szokottnál is hülyébbnek néznek minket, azt képzelve, hogy azt sem tudjuk, erősödött vagy gyengült-e az euró a forinthoz képest. Eddig a  Neckermann specialitásának tűnt (hiszen nemcsak ebben, de ebben a nemrég írt posztban is velük…..
Van úgy, hogy az igazán profi autogramgyűjtők is hoppon maradnak, s csak utólag tudják meg, hogy Budapesten, Magyarországon járt valamilyen híres ember, világsztár. A teljesség igénye nélkül néhány név, a kudarcok listája, pár mondatos kommenttel, akik az elmúlt években úgy…..
Az Európa Parlament július elején  megszavazta azt az uniós rendeletet, miszerint a repülőjegy-vásárlóknak joguk van tudni, pontosan mennyibe is kerül a jegyük. A meghirdetett viteldíjaknak az év végétől tartalmazniuk kell az összes adót és díjat is, tehát nem lesz több 1…..
limoncello 2008.07.29 21:11:42
www.elkurtatok.hu · www.elkurtatok.hu 2008.07.28. 11:54:12

A biztosítást elvileg nem tehetik kötelezővé. Tilos. Csak sok helyen mégis megteszik sajnos.
Zorgon egy igazi kisközösségi szarkavarást dokumentált alábbiakban. A problémája igen egyszerű, új szomszédai lettek az igen mulatságosan Hegyvidéknek nevezett kerületben, akiknek semmise jó, bárhova parkol. Nemtetszésüket eleinte verbálisan tudatták, a következő parkolóhelyen…..
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..
Dániel kicsit kiakadt, hogy karácsony este gyermeke kezei között hullott apró darabokra a 15 ezer forintos vidámparkos játék. Így a távolból nem igazán lehet megállapítani, hogy mi okozhatta az anomáliát, az mindenesetre vicces, hogy legközelebb majd inkább a Tescóban vesz egy…..