Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furku

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai cikkem célja, hogy összegezzem a blogom olvasóinak, hogy milyen "amatőr" hibát ne kövessek el egy Bitcoin küldési tranzakciónál illetve mit csináljon valaki, ha biztonságos online Bitcoin pénztárcába helyezi a Bitcoinjait megőrzésre és azt hogyan tudja onnan kiküldeni a saját Bitcoin…..
A nagy sikerre való tekintettel szeretném folytatni az ajánlott könyvek listáját. Az előző cikkemben lévőket azért ajánlottam, mert 80%-ban el is olvastam, amit megosztottam. Most viszont folytatom a sort, az egyik kedvenc írommal, akinek majdnem az összes könyvét kiolvastam illetve szeretnék…..
Mai cikkem elsősorban Suzukisoknak fog szólni, ezért ez a bejegyzés egy kisebb mankó lesz azon Suzuki tulajdonosok számára, akiknek Suzuki Swift 2005-2010-ig autójuk van. Mint tudjuk ezen autóknak van egy gyári típushibája, ami a sebességváltóban lévő nyelestengely csapágy zörejével jár. Ez a…..
Kedves Blog Olvasóim! Köszönöm Mindenkinek a pozitív visszajelzést a blogot illetve a segítségeket illetően. Ennek köszönhetően erőt adtatok, hogy folytassam munkámat, amelyet a megszaporodott munkák miatt kissé elhanyagoltam. Ígérem, hogy minél több új pénzügyi könyvet és segítség leírást fogok…..
Minap beleszaladtam, hogy bár fel tudom telepíteni a Windows 7-re az ÁNYK-AbevJava programot az 5 pontos hivatalos leírás szerint (innen: http://www.nav.gov.hu/nav/ebevallas/abevjava/internetes_tudnivalok.html), de ennek ellenére sem indult el a program. A jelenség egyébként az, hogy az…..
Kedves Olvasóim! Ma egy kisebb könyvgyűjteménnyel szolgálok nektek a teljesség igénye nélkül, amelyet ajánlok mindenkinek, aki szeretné megérteni, hogy mi is az a pénzügyi intelligencia, passzív jövedelem és hogy miért egyre gazdagabbak a gazdagok.  1. Robert T. Kiyosaki: Gazdag…..
Bár már évek óta jár adókedvezmény bizonyos betegségben szenvedőknek, de sokan nem veszik igénybe, mert nem tudnak róla! Rengeteg pénz jár vissza ha valóban beteg vagy Ha tényleg beteg vagy, akár 289 ezer forintot is visszakérhetsz a NAV-tól. Rengeteg betegség után jár…..
Minap találtam egy nagyon jó leírást arról, amelynek a mondanivalóját és véleményét én is osztom, hiszen részese vagyok.. Hogy miért is érdekes ez a cikk? Pontosan azért, mert nagyon sok szerencsejátékossal találkozunk nap mint nap és Ők mind egytől-egyig a gyors…..
Sziasztok! Mikor az ember egy szimpla Windows telepítésre gondol, nem is hinné, hogy miket tapasztalhat meg egy installáció során. Pontosan így jártam én is amikor egy Samsung laptopra próbáltam volna feltolni a Win7-et, de az installációt bármennyiszer is végigcsináltam mindig az…..
A Gmail levelező rendszerében két nagyon fontos funkciót vezettek be az elmúlt hetekben a Google tulajdonosai, így a mai blogom célja, ezeknek az új funkcióknak a bemutatása. 1. Gmail applikáció, amely megmutatja másoknak, hogy mikor olvastunk el egy levelet.…..
Sokan nem tudják, hogy miért is olyan gyönyörű a kamatos kamat és miért szeretik a befektető társaim is ezt, akár már egy havi 3 %-os hozamról is beszélünk.. Mindig könnyebb a számok láttán eldönteni, hogy mennyire is elég az a havi 3% az első, második és akár a harmadik év…..
Maslow piramis, Önmanagement a 21. században! A cikkem címe lehetne az is, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy egy cégben feljebb vagy előrejussak a ranglétrán? Nos, mint minden, ez is napokig téma és vita is lehetne egy ilyen fórumon, de tudjuk, hogy az univerzumban vannak írott és…..
A mai cikkem mi más lenne, mint a világot behálózó közösségi média és annak veszélyei. Ugye sokan még 2004-2005-ben sem gondoltuk volna, hogy az Iwiw betörésével (2002-ben indult el) micsoda új világ kezdődött el az interneten. Annak idején még mindenki könyörgött egy…..
Minap találkoztam az alábbi számolással, amely egy 100.000 Ft-os banki lekötést vezet le 4,5%-os évi kamattal kalkulálva két hónapos lekötésre. A levezetés teljesen jó, csak egy hatalmas probléma van vele, mégpedig az, hogy azóta az MNB alapkamat már 3,00 %-ra esett le..! Erre…..
Az alábbi blogban a mai világban lévő egyik legelterjedtebb betegségről és annak megelőzéséről írnék pár sort. :-) A betegség neve: MUNKA ! Munkahelyi 10 parancsolat 1. Ne kívánd főnököd halálát, segíts neki,hogy ő maga kívánja azt. 2. Ha munkatársad véletlenül…..
Régóta meg akartam már írni ezt a cikket, mert sokan nincsenek tisztában azzal, hogy egy beszélgetés folyamán kimondott vezető vs. főnök szó mit is jelent valójában, közben meg óriási különbség van az igazi vezető és a főnök jelentése között. Így összegzem az…..
Általános jótanácsok kifogáskezelésnél: Fogadd el, hogy mindig lesznek kifogások! Többnyire nem a valódi kifogást hallod! Soha, soha, soha ne vitatkozz! Mosolyogj! (A mosoly meglep és lefegyverez..) Előzd meg, hogy ne kelljen kezelni! (Mondd el előre, amit…..
Először is üdvözlök minden olvasómat a blogomon. Az elkövetkező hetekben 36 témakört fogok kivesézni, amely remélhetőleg tetszeni fog és hasznos lesz és sokan hasznát is veszik. Mai indítóm pontosan ezért is a társadalom különböző generációinak a vázolása lesz. Fontos…..
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves olvasómnak! Egyben kívánom, hogy blogom elindításával sokezer embernek tudjak megfelelő támogatást illetve segítséget nyújtani, megelőzve az internetes átveréseket és csalódásokat, éppen ezért minél több témakört fogok…..