Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheM

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendező miután nehezményezte, hogy az általa korábban színpadra állított Turandot most a neve alatt jelenik meg a Margitszigeten, ahová az előadás átrendezést igényelne, az Operaház sajtóirodájából dőlni kezdett a mocsok...
Digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti '91-es magyar szinkronnal tér vissza a mozikba a Terminator 2 - Az ítélet napja szeptember 14-től. Ennek örömére a forgalmazó Pannonia Entertainmenttel közösen játékot hirdetünk: a film premier előtti vetítésére (aug. 28. 19:00, Corvin Mozi) 3 db…..
Ma kerül ki a Netflixre az a Defenders c. sorozat, ami a Marvel és a streamer nagy közös projektje. A Netflix ugyebár külön szólósorozatot csinált olyan ismert képregényhősökből, mint Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist, hogy aztán ez a négyes amolyan mini-Bosszúállókként álljon össze a…..
TheM 2017.08.18 22:41:43
A Flatlab nem egy egyszerű design bolt, de még csak nem is egy szimpla showroom. Egy olyan kreatív tér, ahol jól megférnek egymás mellett a ruhatervezők és a grafikusok, és ahol lehetőséged nyílik betekinteni a fiatal tervezők munkafolymataiba is, közben pedig különböző magyar termékek közül is…..
Smoking Barrels Frequencies (2014) 2014.07.09 20:00:00
Bár már egy külön podcastet is szenteltünk annak, milyen remek ötleteket tud szülni a pénztelenség a sci-fi műfaján belül, most ennek ismét egy újabb remek példáját láthattam. De a Frequencies nem csak annyiból áll, hogy kreatívan használja a rendelkezésre álló…..